Tukaj baje dobiš natisnjene mapice. So pa free.

Koncerti
Posted 14 November 2016 - 02:05 PM
Posted 02 December 2016 - 09:49 AM
A bo kdo šel?
Mene mika, ker bo cross-over med Siddharto in BFM, ampak se bojim Umeka (te muske res ne maram) in da bom tam kot stara mama
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 09 December 2016 - 12:21 PM
Juhuhu, danes sem kupila karte za zadnji koncert od Adele, ki bo 2.7. na Wembley stadionu v Londnu!
Posted 03 January 2017 - 11:22 AM
Bila sva 25.12. na koncertu od Magnifica, super, faca kot vedno, edino ozvočenje v tem Kurzschlussu pa res ni ok
Posted 07 April 2017 - 04:20 PM
5.12. bodo Scorpions v Stožicah
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 April 2017 - 05:35 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 07 April 2017 - 06:23 PM
Posted 07 April 2017 - 07:13 PM

Posted 09 April 2017 - 09:55 PM
In kako se vama je zdelo?
Jaz sem ful uživala, sem pričakovala bolj umirjen koncert, pa jima je kar uspelo ustvarit žurersko vzdušje.
Zelo mi je bilo všeč, da sta nastopala skoraj 2 uri. Stjepan je pravi nastopač, sicer sta pa oba eye candy-ja
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 September 2018 - 01:07 PM
Marko Hatlak ima koncert 21. 9. v Kinu Šiška. Včeraj sem ga slišal v Rončelovi oddaji V nedeljo zvečer. Tipson ima dobro musko. Moram pogledat njegov zadnji cd.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 17 September 2018 - 04:42 PM
Posted 19 September 2018 - 11:32 AM
Še dobro, da kdo napiše kaj v to temo, ker bi sicer čisto pozabila delit vtise iz koncerta Eda Sheerana, ki sem se ga udeležila že avgusta. Moram priznat, da so bili moji standardi po Adelinem koncertu postavljeni zelo visoko. Ed jih sicer ni presegel, ampak me je kljub temu navdušil. Na odru je sam s svojo kitaro, ampak mu je to povsem dovolj. Mogoče sem malce pogrešala več interakcije s publiko, ampak to kar jo je imel, je bila pristna, zato mu lahko oprostim. V ospredju ni šov ampak glasba, kar mi je velik plus. V živo zveni super. Njegove pesmi so mi pa itak ful dobre.
Kot predskupina so nastopili Jamie Lawson in Anne-Marie. Prvega sem sicer večji del zamudila, ampak Anne-Marie pa je bila prav prijetno presenečenje. Glede na tip njenih skladb, ki se vrtijo po radijskih postajah, ne bi nikoli rekla, da bodo dobro zvenele tudi v živo.
Skratka, super koncert. Le čakanje med obema nastopoma na vročini in doooolge vrste pred šanki so bili malce zoprni. Ampak to na takšnih javnih prireditvah pač moraš vzeti v zakup.
Posted 19 September 2018 - 11:38 AM

Pablo Picasso
Posted 19 September 2018 - 12:32 PM
Se strinjam. Mislim, da jih ni veliko takih glasbenikov, ki so zmožni tega. Sploh, ko pomislim, da Ed v bistvu nima nekega udarnega glasu, nima neke hudo velike karizme, niti ni nek hud tip.
Če koga zanima, tukaj pa je nekaj klipov iz koncerta zbranih v video:
https://www.youtube....h?v=7MuDgbQdZ4s
(Če hočete preskočit Anne-Marie, Ed začne pet pri 0:52)
Posted 19 September 2018 - 06:23 PM
Ooo, lepo.
Mora bit res fajn feeling poslušati live performance. Jaz ga prej nikoli nisem imela na radarju, pač, po radiu, poslušljivo, gre v uho, zdaj sem ga pa malo po-youtube-ala in se mi dopade. Romantik.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 September 2018 - 07:52 PM
Meni gre (mi je šel) na živce. Mogoče mu dam priliko zdaj, ko poslušam ta posnetek...
Posted 20 September 2018 - 09:59 AM
Christianne Ne vem če bo en amaterski posnetek koncerta spremenil tvoje mnenje.
Olivija. Jaz ga poznam že odkar sem bila v Ldn, se pravi preden je toliko zaslovel, da njegove pesmi predvajajo vsaj 2x na uro na radijskih postajah. Sva si s kolegico po prekrokanih nočeh vse prevečkrat pošiljali/predvajali Drunk.
Sem že večkrat hotela slišat v živo, ampak se vse do letos datumi niso poklopili.
Posted 20 September 2018 - 10:03 AM
Jaz imam ful željo it na njegov koncert enkrat.
[Napoleon]
Posted 20 September 2018 - 11:13 AM
Ma ja, sej pomoje mi gre na živce, ker je non stop po radiu. Drugače sem spremljala en njegov intervju in mi je deloval ok, zelo prizemljeno.
Posted 01 July 2019 - 03:37 PM
Oktobra bo Amsterdamu koncert Johna Mayerja. Me kolega vabi, da bi šla zraven, še čekiramo, kje je najbolje kupiti karte za intl koncerte pri nas? Prevoz in prenočišče bo v lastni režiji. Khm, Anouk, lahko pomagaš? Tole sem našla, zaenkrat, ampak je bil zelo hiter in površen research.
Za obisk bo pa takrat malo delikatno, a?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users