O ja, ta trailer sem videla zadnjič v kinu, deluje res obetavno, si ga bom ogledala 100 %.
Fluffy, pojdi ja, zagotovo ti ne bo niti malo žal.
Posted 27 December 2013 - 02:26 PM
O ja, ta trailer sem videla zadnjič v kinu, deluje res obetavno, si ga bom ogledala 100 %.
Fluffy, pojdi ja, zagotovo ti ne bo niti malo žal.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 December 2013 - 04:16 PM
P.S. Ste videli, da bo Katarina Čas zaigrala ob Al Pacinu v filmu Imagine?
A je to ful old news ali zdaj snema še enega v H'woodu?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 December 2013 - 06:00 PM
Je kdo gledal Escape Plan?
Je podobno kot Cube / Hypercube?
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 27 December 2013 - 06:25 PM
Jaz sem gledala. Ni podoben omenjenima filmoma, je žanr čist drugačen, je pa solidna akcija, priporočam!
Posted 28 December 2013 - 10:38 AM
Jinadaze, ne vem, koliko je stara ta informacija, je pa film menda že v celoti posnet.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 December 2013 - 08:23 PM
Aha, pomoje je isti.
Pogledala Only God Forgives (2013) in ne vem, če sem v zadnjih letih videla bolj beden film. Še dobro, da ga nisem šla gledat v kino, kot sem sprva nameravala. Pa namesto Ryana Goslinga bi lahko najeli lesen kol, igra bi bila enaka.
― V. Van Gogh
Posted 03 January 2014 - 09:49 AM
Prisoners (2013) je pa presegel vsa moja pricakovanja, mislim da ze leta nisem gledala boljsega trilerja. Atmosfera ustvarjena tako fenomenalno, da te prav posrka v dogajanje. Mogoce se na momente malo vlece, ampak bolje tako, kot da bi prevec hiteli z razpletom. Igra vseh prav tako nadpovprecna, v glavnem film, vreden vseh preseznikov.
Ja, točno to, meni se je na momente tudi vlekel, ampak vseeno je film, vreden ogleda. Zanimiv twist, dokaj, no, pa tako Jackman kot Gyllenhaal sta mi bila zakon.
Vredno ogleda, sem že prej videla trailer, pa če ne bi bila debata na tem forumu, si ga najbrž ne bi ogledala, tako pa sem si ga, in mi ni žal.
Kaj pa Hobbit? Še kakšno mnenje??
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 03 January 2014 - 10:22 AM
Kaj pa Hobbit? Še kakšno mnenje??
mi gremo naslednjo soboto v ZG ... ste vi že šli? mogoče se spomniš koliko prej je potrebno prevzeti karte.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 January 2014 - 10:28 AM
Ja, mi smo že bili. Pol ure prej je potrebno biti tam, zaradi menija.
Posted 03 January 2014 - 10:38 AM
Posted 03 January 2014 - 01:15 PM
Jaz bom 2ko verjetno čez vikend (doma), 1ko sem pa za NL, mi je bil všeč.
― V. Van Gogh
Posted 03 January 2014 - 04:44 PM
Pravkar berem recenzijo Iztoka Gartnerja za film Lov:
Pofukano odličen film, kjer sem popolnoma znorel zaradi grde krivice, ki se je dogajala glavnemu igralcu Madsu Mikkelsenu, učitelju Lucasu, ki ga zaradi laži jebene deklice obtožijo pedofilje in izločijo kot da ima kugo. Aham, Jagten je film, ki ga moraš izkričati, če nočeš, da ti razčefuka glavo. Tako zelo prepričljiv, realen, direkten in učinkovit, da ogled dejansko odsvetujem. Jp, tega filma sploh ni dobro gledati, saj preveč popizdiš nad dejstvom, da so ljudje včasih take podrekane ovce. In ta jebena mala lažnjiva Klara (Annika Wedderkopp).
Posted 03 January 2014 - 04:50 PM
On je težek za popizdit. Ga ne berem, vidim pa včasih, da drugim komentira in se krega povsod.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 January 2014 - 04:51 PM
Ja, tudi meni deluje človek z obupnim karakterjem. Bog ne daj, da se ne stinjaš z njim.
Posted 03 January 2014 - 06:56 PM
In ta jebena mala lažnjiva Klara (Annika Wedderkopp).
Meni je tudi šla mala totalno na jetra.
Posted 04 January 2014 - 01:58 AM
Jaz se pa popolnoma strinjam z njegovo recenzijo filma
Na gobec bi jo Fačk mali
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 04 January 2014 - 09:06 AM
Ampak poglej kako je napisano, no, več kletvic kot drugih besed. Nasploh nima vseh kolesc v glavi ta Iztok. Vseeno pa včasih kaj preberem, ko iščem ideje za filme.
Posted 04 January 2014 - 11:04 AM
Posted 04 January 2014 - 11:12 AM
Posted 04 January 2014 - 11:33 AM
Meni je bila v tej sceni, na koncu ko spregovori, noro neprepričljiva:
0 members, 0 guests, 0 anonymous users