Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#2221 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17276 posts

Posted 29 January 2012 - 03:22 PM

Nič posebnega. Nič nevarnega, nič K... Samo vlažilen in vitamin E (kar je še boljše, preveč vitaminov se lahko ''izključuje'' med sabo). Meni je to nekaj najboljšega, trobim že dolgo, imam že vsaj 10ega smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2222 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 January 2012 - 03:37 PM

O, hvala. Je za razmislit. Bi rada kaj s SPF ampak ce ni, ni..
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2223 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 31 January 2012 - 01:01 AM

IPB Image
Jaz pa ne morem prehvalit tele avokadove kreme od Alverde. Zame je nujnost pozimi ker imam zelo suho kožo. Edino kar bi še imela, je ena fajn vlažilna krema za ponoči. Tale Aqua serum se sliši obetavno, sem prebrala zdaj 3 strani foruma in sem čisto napaljena, hehe smile.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#2224 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27638 posts

Posted 31 January 2012 - 04:01 AM

QUOTE(Hannah @ 31. 1. 2012 - 1:01) View Post

sem prebrala zdaj 3 strani foruma in sem čisto napaljena, hehe smile.gif

laugh.gif

Meni drugace te Baleine stvari ne odgovarjajo, ne Aqua, ne SOS .... . Vse mi obstane na koži, se ne vpije. AJEBES.jpg
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2225 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 January 2012 - 03:14 PM

Da se ti serum ne vpije, je pa res skoraj neverjetno.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2226 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27638 posts

Posted 31 January 2012 - 08:05 PM

Ja. :/
  • 0

#2227 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 31 January 2012 - 09:12 PM

Hm, a ima še katere negativne izkušnje? Nebi kupovala kar tako na slepo, sploh če je res kar pravi _Planet_... Kakšno kožo pa imaš drugače planetka?

• 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#2228 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 31 January 2012 - 11:11 PM

Hmm... kako že? Mešano s suho/mastno po T predelu povrhnjico?
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2229 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 31 January 2012 - 11:25 PM

Meni je trenutno fuuuuul všeč Matisov Soothing serum, božanski je in še kvaliteten: http://www2.cudovita...showtopic=19509

Žal imam le malo večji darilni embalaži testerjev, že drugi gre h koncu cry.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2230 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18601 posts

Posted 31 January 2012 - 11:36 PM

Meni Aqua serum ni bil všeč, kot je Jina napisala - k da bi se z vodo mazala. Kakšenga posebnega efekta ni mela, pudra pa tut nisem mogla namazat čez njega (se je takoj posušil in sploh nisem mogla normalno razmazat). Je pa res, da imam kr precej (zelo) suho kožo, mi je še Cosmerba včasih premalo.
  • 0

After all this time?

Always.

#2231 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 31 January 2012 - 11:46 PM

Nincha, meni je tudi Cosmerba premalo včasih wacko.gif In naredim tako, da se spodaj namažem z Alverde Alpenrose (al neki, roza pokrovček ima), hitro razmažem, da se kolkortolko vpije, potem pa čez še malo Cosmerbe in mi je ful fajn, ker je koža ful navlažena od alverde in nahranjena od Cosmerbe, pa še manj je porabim, ker jo štukam s poceni Alverde. sleep.gif Pa ful fajn kožo imam potem, nisem imela že leta tako ok kože.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2232 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 January 2012 - 11:52 PM

Ja na suho kožo itak Aqua serum ne gre, zato je logično, da je suhokožkam premalo. To je isto kot da
bi ena z mastno kožo tarnala, da ji neka bogata krema ne odgovarja. No shit. Aqua serum sploh ni primeren
za suho kožo, vsaj ne kot samostojna nega.

QUOTE(Princeska @ 31. 1. 2012 - 23:25) View Post

Meni je trenutno fuuuuul všeč Matisov Soothing serum, božanski je in še kvaliteten

Pa vidim, da drag kot žafran. 30ml okoli 30€. :s
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2233 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 January 2012 - 11:55 PM

Meni je Aqua super, uporabljam že peto dozo. Imam pa zdaj za pozimi za enkrat na teden to Jojobo, ki jo je Hannah nalepila. Meni je to ful preveč mastno, ampak imam na licih pozimi zaplate suhe kože, ki mi jih Jojoba fajn nahrani. Čez noč največkrat sploh nič ne uporabim.
  • 0
Viens, reste ici!

#2234 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85905 posts

Posted 31 January 2012 - 11:55 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 31. 1. 2012 - 23:52) View Post

Ja na suho kožo itak Aqua serum ne gre, zato je logično, da je suhokožkam premalo.

Ja, IMO je primeren samo za normalno, mastno in mešano kožo, pa še to brez suhe povrhnjice, kjer pa jaz odpadem.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2235 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27638 posts

Posted 01 February 2012 - 12:48 AM

QUOTE(Adriane @ 31. 1. 2012 - 23:11) View Post

Hmm... kako že? Mešano s suho/mastno po T predelu povrhnjico?

Jp. Torej - mesana koža, kar pomeni masten T predel, ostalo normalno do mastno, obcasno suha povrhnjica. Dehidrirana, vendar na dolgi rok ne prenese prakticno nobene hidracije. Ne vpijeta se niti urea (SOS serum), niti hialuronska (Aqua serum).
Super se vpije alojin gel, vendar se mi po daljsi uporabi zacnejo pojavljati izpuscaji. Podobno je z DDMG. Sem bila pa presenecena nad ucinkom karitejevega masla, ki ga je priporocila Nila, kljub svoji mastnosti kar izgine z moje kože, ne uporabljam redno, ker je vseeno hudo hranljivo, se bojim izbruha mozoljev.

Povrhnjico imam sicer prav usnjato, dobesedno debela koža.

QUOTE(Ana @ 31. 1. 2012 - 23:55) View Post

to Jojobo, ki jo je Hannah nalepila.

Avokado. ;)
  • 0

#2236 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 February 2012 - 12:53 AM

To ja. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2237 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 February 2012 - 10:05 AM

Pa saj serumi sploh niso samostojen produkt (razen kakšni mastni/mešani koži je najbrž dovolj), je samo dopolnilna nega. Se vedno pričakuje, da se da še nekaj čez. Jaz ga kombiniram s svojo kremo za obraz.
  • 0

#2238 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17276 posts

Posted 01 February 2012 - 10:26 AM

^^ Da!

Sicer je Aqua primeren za zelo mastno kožo, ker bi bilo vse drugo odveč. Ampak pri suhi bi bilo pa idealno, če daš še nekaj čez. Saj suha koža ni samo nenahranjena, ampak v prvi vrsti predvsem dehidrirana. In najboljše v tem primeru bi bilo, da daš nekaj vlažilnega in nato takoj nekaj hranljivega (saj koža je tudi tako sestavljena... bolj mokra medceličnina, čez pa gosta, kar preprečuje vodi, da uhaja čez kožo - poenostavljeno).

Recimo: tonik, Aqua in čez Avokado.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2239 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 01 February 2012 - 10:50 AM

Meni čez leto zelo odgovarja Olay (za normalno oz. suho kožo), pozimi pa mi je premalo. Se poslužujem tega Alverde avokado, sedaj pa sem si nabavila Bubchen Soft Creme in mi tudi odgovarja. smile.gif Sem jo nekoč že uporabljala pa sem potem malo pozabila nanjo.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#2240 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 01 February 2012 - 11:05 AM

Meni je Aqua serum (samostojna nega) dovolj čez poletje, ker se kar hitro začnem potiti v obraz, tako da česa težjega ne morem imeti, to je pa kul
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users