Krema / serum za obraz
Posted 29 January 2012 - 03:22 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 29 January 2012 - 03:37 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 January 2012 - 01:01 AM

Jaz pa ne morem prehvalit tele avokadove kreme od Alverde. Zame je nujnost pozimi ker imam zelo suho kožo. Edino kar bi še imela, je ena fajn vlažilna krema za ponoči. Tale Aqua serum se sliši obetavno, sem prebrala zdaj 3 strani foruma in sem čisto napaljena, hehe

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 31 January 2012 - 03:14 PM
Da se ti serum ne vpije, je pa res skoraj neverjetno.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 January 2012 - 08:05 PM
Posted 31 January 2012 - 09:12 PM
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 31 January 2012 - 11:25 PM
Žal imam le malo večji darilni embalaži testerjev, že drugi gre h koncu

Posted 31 January 2012 - 11:36 PM
After all this time?
Always.
Posted 31 January 2012 - 11:46 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 31 January 2012 - 11:52 PM
Ja na suho kožo itak Aqua serum ne gre, zato je logično, da je suhokožkam premalo. To je isto kot da
bi ena z mastno kožo tarnala, da ji neka bogata krema ne odgovarja. No shit. Aqua serum sploh ni primeren
za suho kožo, vsaj ne kot samostojna nega.
Meni je trenutno fuuuuul všeč Matisov Soothing serum, božanski je in še kvaliteten
Pa vidim, da drag kot žafran. 30ml okoli 30€. :s
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 31 January 2012 - 11:55 PM
Meni je Aqua super, uporabljam že peto dozo. Imam pa zdaj za pozimi za enkrat na teden to Jojobo, ki jo je Hannah nalepila. Meni je to ful preveč mastno, ampak imam na licih pozimi zaplate suhe kože, ki mi jih Jojoba fajn nahrani. Čez noč največkrat sploh nič ne uporabim.
Posted 31 January 2012 - 11:55 PM
Ja na suho kožo itak Aqua serum ne gre, zato je logično, da je suhokožkam premalo.
Ja, IMO je primeren samo za normalno, mastno in mešano kožo, pa še to brez suhe povrhnjice, kjer pa jaz odpadem.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 February 2012 - 12:48 AM
Hmm... kako že? Mešano s suho/mastno po T predelu povrhnjico?
Jp. Torej - mesana koža, kar pomeni masten T predel, ostalo normalno do mastno, obcasno suha povrhnjica. Dehidrirana, vendar na dolgi rok ne prenese prakticno nobene hidracije. Ne vpijeta se niti urea (SOS serum), niti hialuronska (Aqua serum).
Super se vpije alojin gel, vendar se mi po daljsi uporabi zacnejo pojavljati izpuscaji. Podobno je z DDMG. Sem bila pa presenecena nad ucinkom karitejevega masla, ki ga je priporocila Nila, kljub svoji mastnosti kar izgine z moje kože, ne uporabljam redno, ker je vseeno hudo hranljivo, se bojim izbruha mozoljev.
Povrhnjico imam sicer prav usnjato, dobesedno debela koža.
to Jojobo, ki jo je Hannah nalepila.
Avokado.

Posted 01 February 2012 - 12:53 AM
To ja.

Posted 01 February 2012 - 10:05 AM
Posted 01 February 2012 - 10:26 AM
Sicer je Aqua primeren za zelo mastno kožo, ker bi bilo vse drugo odveč. Ampak pri suhi bi bilo pa idealno, če daš še nekaj čez. Saj suha koža ni samo nenahranjena, ampak v prvi vrsti predvsem dehidrirana. In najboljše v tem primeru bi bilo, da daš nekaj vlažilnega in nato takoj nekaj hranljivega (saj koža je tudi tako sestavljena... bolj mokra medceličnina, čez pa gosta, kar preprečuje vodi, da uhaja čez kožo - poenostavljeno).
Recimo: tonik, Aqua in čez Avokado.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 February 2012 - 10:50 AM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 01 February 2012 - 11:05 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users