Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#2221 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2006 - 05:26 PM

QUOTE(Anaa)
QUOTE(Jenna)
Miss Sporty šminka (Glitter Ball)
Kak se kaj te šminkice obnesejo ?

Za svojo ceno (okoli 400 v Muellerju) so dobre. Ne sušijo ustnic, obstojne niso kaj preveč, vsebujejo shimmer, jaz imam torej odtenek GB - čist nežno obarva ustnice na roza. Za porabit je, kupila je pa ne bom več.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2222 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 June 2006 - 05:46 PM

Jaz uporabljam že tretjo (isti odtenek kot Jenna) in mi je fenomenalna. Predvsem pa izredno vlažilna in naredi super občutek na ustnicah.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2223 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 June 2006 - 05:47 PM

Hvala.
  • 0

#2224 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2006 - 05:55 PM

.
Ja meni je čist premalo obstojna. Sem se namazala v avtu v BTCju, pa ko sem se pripeljala do mesta (se pravi v času cca. 10 minut), je že nisem mela več gor praktično. Neodpustljivo! biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2225 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32579 posts

Posted 06 June 2006 - 08:12 AM

*senčke, tiste v zelenkasto-zlatih odtenkih, ki jih je Dilema v eni drugi temi prilepila,
*pa še ene Vollare v modrih in srebno-sivih odtenkih: IPB Image

Dobila sem jih pa v Nami v Škofji Loki tongue.gif
  • 0

#2226 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 06 June 2006 - 03:22 PM

od avona eyeliner pa glos
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#2227 s4sh!

s4sh!

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 300 posts

Posted 06 June 2006 - 03:54 PM

QUOTE(_M_)
*senčke, tiste v zelenkasto-zlatih odtenkih, ki jih je Dilema v eni drugi temi prilepila,
*pa še ene Vollare v modrih in srebno-sivih odtenkih: IPB Image

kaj si pa ti v šk. loki delala!!!??? jaz sem bila tudi danes na nami v šk. loki v pričakovanju na modelite roza odtenke senčk, ampak jih ni... sad.gif
  • 0

#2228 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32579 posts

Posted 06 June 2006 - 04:01 PM

Hehe, šla slučajno skozi Loko (mam itak blizu)na poti na Zbilje, pa sem ravno še ujela, preden so zapirali tongue.gif

Ejh, sam imajo fuuul teh senčk... če ne veš točno, katere barve bi, je prav težko izbrat kej od tega wink.gif
  • 0

#2229 s4sh!

s4sh!

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 300 posts

Posted 06 June 2006 - 04:14 PM

ja senčk je pa fuuuul.... biggrin.gif
  • 0

#2230 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 06 June 2006 - 06:21 PM

QUOTE(_M_)

Jaz si pa tam ne upam kupovat, ker me prodajalke tako gledajo, kot bi pred njihovimi očmi basala ličila v vrečo rolleyes.gif In pol probam en tester pa pride ena k men pa mi reče, da bojo zdaj mel manj prometa, ker sem sprobala šminko...Pa sem ji pokazala, da je tester pa je rekla:"sej je vseen, bacili so še vedno gor!"

Mater...
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#2231 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 06 June 2006 - 06:29 PM

ermm.gif: Mene ne bi tkole jebala. biggrin.gif A se ti kr pustiš al kaj? Postav se mal zase, dekle!!
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2232 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 June 2006 - 06:32 PM

.
L'Occitane - suho mandljevo olje
L'Occitane - medeni gel
Lush - Fever
Lush - Flying Fox gel
Lush - Flying Fox temple balm

.
  • 0

#2233 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 06 June 2006 - 06:38 PM

QUOTE(nihrida)
ermm.gif: Mene ne bi tkole jebala. biggrin.gif A se ti kr pustiš al kaj? Postav se mal zase, dekle!!

Joooj, pa js ne upaaaam oops.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#2234 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32579 posts

Posted 06 June 2006 - 06:45 PM

Ma jaz sem bila slučajno tam in ko sem izbirala senčke, sta bili obe prodajalki čist zaposleni z enim potnikom, ena mu je celo - mislim, adijo pamet - tako lezla v rit, da mu je izpod pulta potegnila eno majhno košarico/vrečkico, ki se drugače prodaja z enim kompletom kozmetike in mu jo ponudila, če jo kao rabi za hčerkico, ker taki "ta mali" imajo sigurno radi take zadevice...
Jooj, sem si mislila svoje, rolleyes.gif

Za mene s epa še zmenili nista, še čakat sem morala da mi je poračunala
  • 0

#2235 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 June 2006 - 07:25 PM

Jaz bi jo vprašala zakaj so v bistvu testerji namenjeni.
  • 0

#2236 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 06 June 2006 - 07:31 PM

Tigi - Root boost
Dalton krema za obraz
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2237 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29899 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 June 2006 - 07:41 PM

waw, jenna, čestitam k novim l'occitane pridobitvam! s pridom uporabljaj in poročaj o zadovoljnosti. 8) kaj si dobila kot darilce?

danes sem si kupla otroško kopel babylove, ki jo bom uporabljala za umivanje obraza, občasno še za tuširanje.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2238 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 June 2006 - 07:44 PM

[quote=Špela]waw, jenna, čestitam k novim l'occitane pridobitvam! s pridom uporabljaj in poročaj o zadovoljnosti. 8) kaj si dobila kot darilce?
Hvala, sem vedla, da se boš veselila z mano. biggrin.gif Valda tudi poročam!
Za darilce sem dobla še 35ml medenega gela, tester kreme za joške, tester kreme za stopala in bivši je še dobo 2 testerja cade after shave balm. L'Occitane v mestu je zakon!
  • 0

#2239 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29899 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 June 2006 - 07:50 PM

QUOTE(Jenna)
L'Occitane v mestu je zakon!

seveda! biggrin.gif wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2240 Manola

Manola

sramežljivec

• Člani
  • 38 posts

Posted 07 June 2006 - 08:56 AM

včear mi je fant kupil maskaro MF masterpiece in pa MF silk gloss - sheer frost laugh.gif
  • 0
Ni nam lahko!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users