Prvič vidim. Must try!

Veganska in vegetarijanska prehrana
Posted 03 September 2014 - 10:28 AM
Posted 03 September 2014 - 10:33 AM
To je res desert, ne ravno jogurt - so ful sladki in kremni, meni niso bili tako zelo vsec.
Posted 03 September 2014 - 03:10 PM
Desert/jogurt... meni ni bistvene razlike te sem mislila ja. Probala sem sredinskega, meni je bil ful dober.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 September 2014 - 03:15 PM
Aja, meni je pa precejsnja razlika Jogurte imam itak najraje navadne/plain, pa si dam potem sama kako sadje/marmelado/karkoli ze notri. Pricakujem, da je kiselkast in bolj svez od drugih zadev, ki pridejo v lonckih
.
Posted 01 October 2014 - 08:17 AM
Jaz sem vedno prepozna, ker imajo kosila in moraš biti tam do okoli 3 ure. Slišim in berem, recimo oceno v Mladini, da imajo zelo dobro. Kruh pa pogosto iz pekarne Osmica, ki jo tudi še nisem uspela sprobati.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 October 2014 - 06:54 PM
Kje na obali bi lahko šla jest vegansko hrano?
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 04 October 2014 - 08:37 PM
Hvala
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 04 October 2014 - 08:44 PM
Piknik je vegetarijanski bistro, seveda pa po želji vse naredijo vegansko.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 05 October 2014 - 09:45 AM
Piknik je ful fajn, midva sva bila poleti tam in so nama naredili ful dobro pasto v neki pikantni kremni cesnovi omaki (fant je jedel nekaj drugega, mislim da falafel kroznik, ampak pasta je bila zmagovalna!).
Posted 05 October 2014 - 06:07 PM
Sliši se res dobro, zadah pa je pomoje tudi potem
Bill Bullard
Posted 05 October 2014 - 08:45 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 October 2014 - 09:41 AM
Včeraj sem kupila tri različne Pana čokoladice pa mi je žal denarja, ker so zelo drage in niso nič posebnega. So mi pa zato toliko boljše Pulsin ploščice, te bom pa še kupovala.
Navdušena sem nad Violife sirčkom, .
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 October 2014 - 08:17 PM
Izkoristila Orcin popust, a ? Jaz se bom jutri založila.
Posted 10 October 2014 - 09:05 PM
A se da lahko popečen tofu na pico namesto sira ali je boljše, da grem kupit en pakelc veganskega sira?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 October 2014 - 09:52 PM
Jaz dam kar rezine nepopečenega dimljenega tofuja in mi je ful dobro. Ni pa preveč podobno siru.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 06 November 2014 - 03:19 PM
Ta teden sva začela z veganskim izzivom, zadala sva si najprej en mesec. Danes sem naredila polento s presnim parmezanom, popečen tofu s česnom in bučnim oljem in češnjevce. Parmezan je Tomaž naredil in je ful dober, jaz prav nisem mogla verjet. To so zmleti indijski oreščki s kurkumo in mnde malo olivnega olja in himalajska sol. Ful dobro.
Posted 06 November 2014 - 03:58 PM
Ful dobro zgleda
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users