Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#2221 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 01 March 2010 - 09:26 PM

Sovražim čakati na maile ker potem na 15 sekund refresham Inbox.
  • 0

#2222 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 01 March 2010 - 09:46 PM

QUOTE(Špela @ 1. 3. 2010 - 21:19) View Post

saj majo nekaj podobnega tudi po mercatorjih.

Ja, v kakšnih manjših mogoče še res majo. Samo kaj, ko jih ne uporabljajo.

Jaz sem samo 1x v življenju dejansko videla, da je trgovka to uporabila.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2223 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 01 March 2010 - 09:47 PM

Jaz sem uporabljala to woot.gif Ko sem delala na blagajni, ampak sem.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2224 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 March 2010 - 09:56 PM

Nimam pojma o čem govorite...

Sam ja, meni grejo strašno na živce počasne prodajalke, sploh v enem Mercatorju nasproti FDV - tam je pa res VEDNO gužva, pa če sem sama v trgovini. blink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2225 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 March 2010 - 09:58 PM

Jaz to stvar prvič vidim.

A to oni Mercator pri vodometu? XD
Oz prek ceste, no...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2226 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46120 posts

Posted 01 March 2010 - 10:01 PM

Jaz še tud nisem vidla, da bi pri nas to imeli kje.
  • 0

#2227 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 01 March 2010 - 10:18 PM

Ne izgleda tako, kot na sliki zgoraj, ampak je to samo ena taka kovinska zadeva, ki loči stvari, ki so že bile obračunane, od tistih od naslednjega kupca.

Kaki stari in zakotnejši Mercatorji bi to še znali met.
  • 0

#2228 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 March 2010 - 10:28 PM

Ja tisti pri vodometu.

Sem pa mozgala napeto, kje je tam kak vodomet, pa sem se spomnila, da res je ena taka čudna konstrukcija spredaj.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2229 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 March 2010 - 10:30 PM

Ej, saj ne vem, če je glih vodomet, to sem samo tak zinla, jaz tudi vem, da je tam nekaj čudnega. laugh.gif
Tam sem bila sicer samo ene 5x, ampak res tudi jaz vsakič začudeno spremljala slow motion dogajanje.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2230 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86499 posts

Posted 01 March 2010 - 10:32 PM

Vi vsaj imate trgovino zraven faksa, mi jo imamo par km stran. dry.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2231 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 March 2010 - 10:36 PM

Jaz pa obožujem hitre blagajne. Naredim pa tako, da vse na hitro dam v voziček nazaj, plačam in potem v vrečke v miru zložim na pultu, ki ga imajo v Lidlu in Hoferju ob oknu pred izhodom. Tako mi najbolj paše, lahko v miru zložim brez da koga oviram, pa še izognem se tečnemu čakanju v vrsti, ki me ful znervira (sploh če me med tem kaka posiljena starka z vozičkom ves čas suva v rit, to namreč zelo radi delajo nekateri).

By the way, v Mariboru na Slomškovem trgu je najbolj počasna pošta na svetu, tam pa zaposleni delajo tak, ko da so napol v komi, jaz se vedno tak načakam, da dobim skor popizditis. Pridem dvignit samo en paketek, pa stojim tam dobesedno 10 minut, da mi ga izroči, o jebemti, enkrat bom začela kričat od čiste znerviranosti. Na tisti pošti, na katero hodim v Celju, so ene 36x hitrejši.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2232 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 01 March 2010 - 10:52 PM

Mene sicer ne moti tok gužva na blagajni, pač malo počakam, me pa moti, ko folk zlaga stvari po polžje, pol ure še potem išče denarnico, kot da si je ne morjo prej že dat iz torbe...

Da seveda o vrivanju ne govorim... To me pa ornk razpizdi. Pa ponavadi se vrinejo ravno kakšne stare babice, ki res nimajo čisto nič časa, polno opravkov, itak. Sem se lih spomnla, ko sva šla par tednov nazaj s fotrom v trgovino in čakava na kruhu. Pride ena upokojenka in se kar postavi pred naju in začne naročat. Moj fotr ji je že hotu nekej rečt, pa sem mu rekla, da naj neha, ker se mi ni dalo ubadat s tem. Ampak pol je pa ona začela komplicirat, prodajalka ji je pokazala ene 5 vrst kruha, pri vsakem je blo nekej narobe, in pol je pa fotr znoru. Je reku, da če se že vrine, ne rabi pol ure zbirat... Ona pa vsa začudena, joj, gospod, vas nisem vidla in podobno. Res, fotr ma 1,90m, ga je težko opazt, kr neki. rolleyes.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2233 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26166 posts

Posted 01 March 2010 - 11:51 PM

QUOTE(Jinadaze @ 1. 3. 2010 - 22:32) View Post

Vi vsaj imate trgovino zraven faksa, mi jo imamo par km stran. dry.gif

BF je pa isto sranje smile.gif

• 0

#2234 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86499 posts

Posted 01 March 2010 - 11:56 PM

Ja, še huje, mi imamo vsaj benz zraven. -)
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2235 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 March 2010 - 12:27 AM

Pri meni pa se skoraj vedno (no ok, v 70ih procentih pa res) nekaj zakomplicira na blagajni, ko opravim
večji nakup. Al koda ni dobro gor odtisnjena al je kaj drugega, itd. In NI moja krivda. Vsi čakajoči zadaj
me pa čemerno zijajo, kot da je moja krivda. Zadnjič je na že pakiranem brokoliju bila koda šlampasto
odtisnjena gor in je blagajničarka ni mogla odtisniti, pa je prišel en in nesel nazaj menjat. Ziher so vsi
glupani za mano mislili, da sem pozabila stehtati, grem stavit.

• 0

#2236 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts

Posted 02 March 2010 - 08:29 AM

Meni grejo isto na živce kake bakice al pa južni delavci, ko ti tišči voziček ke na tazadnjo. Al pa ko se kaka fina gospa postavi pred mano v vrsto, zato ker je ona fina, jaz hodim pa v trenirki v trgovino in potem, ko jo opomnim me glada, kao smrklja jaz, kaj si dovolm. Jaz nikoli nisem tiho, če nič druge spustim tak pogled, da se za mano postavijo laugh.gif
  • 0

#2237 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 02 March 2010 - 12:32 PM

Ko se ti v prst zabode mikroskopsko majhen delček lesa, kaktusa ali česa drugega in boli ko hudič, pa sploh ne vidiš, kje je, da bi ga lahko odstranil. sad.gif
  • 0

#2238 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 04 March 2010 - 08:33 AM

Ko neko stvar, npr. pilico za nohte, iščem en teden, in ko jo po naključju najdem, jo na hitro nekam postavim, in spet pozabim kam sem jo dala. Pa se začaran krog spet začne...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2239 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 04 March 2010 - 05:24 PM

Da mi fotr daje na telefon kar ene osebke, brez moje privolitve.
  • 0

#2240 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28001 posts

Posted 04 March 2010 - 09:47 PM

QUOTE(Coco* @ 1. 3. 2010 - 21:03) View Post

Oo, to se prav spomnem, ko sem bentila tu gor čez svojo prijateljico, ki počne natanko to in potem reče: "Sej če me zgazi, bo on kriv," pa mi je nekdo, Planetka, če se ne motim, odvrnila "Ko boš tetraplegik, ti ne bo to prav nič pomagalo." or sth. SO TRUE. laugh.gif

Hihi, zna biti, da sem bila res jaz, ker imam kolegico, ki veselo brezglavo skace na cesto in vsakic rece, ce me zbije, bo on kriv. Ja, on bo kriv, ti pa kripl. Do the math.

: )

QUOTE(ora @ 2. 3. 2010 - 8:29) View Post

Meni grejo isto na živce kake bakice al pa južni delavci, ko ti tišči voziček ke na tazadnjo. Al pa ko se kaka fina gospa postavi pred mano v vrsto, zato ker je ona fina, jaz hodim pa v trenirki v trgovino in potem, ko jo opomnim me glada, kao smrklja jaz, kaj si dovolm. Jaz nikoli nisem tiho, če nič druge spustim tak pogled, da se za mano postavijo laugh.gif

laugh.gif Poznam. Ceprav jaz s klosarji, juznjaki ipd. nimam slabih izkusenj. Fine gospe so pa zgodba zase, vcasih jih namensko zabodeno gledam in poskusam ugotoviti, kaj se jim plete po glavi, ko mi rinejo vozicek 5 mm od usesa ali pa, ko se cakam na drobiz se mi ze rinejo pod brado s svojim cekarjem, v nizkem startu pripravljene za pobiranje dobrin s pulta. Ajdeee tetaaaaaaa...sej boooo...go fly away...

Vcasih potem kaksna ujame moj pogled in se mi nasmehne in zacne pricati kaksne zgodbice, da se ji mudi, da ops, sej me ni hotela pofurati....

: D

Glede (pre)hitrih blagajnicark - enkrat sem nekje brala, je en pisal, da ima nastudirano, kako jih zamotiti - s kaksnim izdelkom, ki ima skrito bar kodo ali pa, da ve, da kode citalec na tistem izdelku ne prebere in jo mora potem blagajnicarka na roke vtipkati, on pa ta cas v miru pospravi v vrecko. : D
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users