Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 01 March 2010 - 09:26 PM
Posted 01 March 2010 - 09:47 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 01 March 2010 - 09:56 PM
Sam ja, meni grejo strašno na živce počasne prodajalke, sploh v enem Mercatorju nasproti FDV - tam je pa res VEDNO gužva, pa če sem sama v trgovini.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 March 2010 - 09:58 PM
Jaz to stvar prvič vidim.
A to oni Mercator pri vodometu? XD
Oz prek ceste, no...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 March 2010 - 10:01 PM
Posted 01 March 2010 - 10:18 PM
Kaki stari in zakotnejši Mercatorji bi to še znali met.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 01 March 2010 - 10:28 PM
Sem pa mozgala napeto, kje je tam kak vodomet, pa sem se spomnila, da res je ena taka čudna konstrukcija spredaj.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 March 2010 - 10:30 PM
Ej, saj ne vem, če je glih vodomet, to sem samo tak zinla, jaz tudi vem, da je tam nekaj čudnega.

Tam sem bila sicer samo ene 5x, ampak res tudi jaz vsakič začudeno spremljala slow motion dogajanje.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 March 2010 - 10:32 PM
Vi vsaj imate trgovino zraven faksa, mi jo imamo par km stran.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 March 2010 - 10:36 PM
By the way, v Mariboru na Slomškovem trgu je najbolj počasna pošta na svetu, tam pa zaposleni delajo tak, ko da so napol v komi, jaz se vedno tak načakam, da dobim skor popizditis. Pridem dvignit samo en paketek, pa stojim tam dobesedno 10 minut, da mi ga izroči, o jebemti, enkrat bom začela kričat od čiste znerviranosti. Na tisti pošti, na katero hodim v Celju, so ene 36x hitrejši.
Posted 01 March 2010 - 10:52 PM
Da seveda o vrivanju ne govorim... To me pa ornk razpizdi. Pa ponavadi se vrinejo ravno kakšne stare babice, ki res nimajo čisto nič časa, polno opravkov, itak. Sem se lih spomnla, ko sva šla par tednov nazaj s fotrom v trgovino in čakava na kruhu. Pride ena upokojenka in se kar postavi pred naju in začne naročat. Moj fotr ji je že hotu nekej rečt, pa sem mu rekla, da naj neha, ker se mi ni dalo ubadat s tem. Ampak pol je pa ona začela komplicirat, prodajalka ji je pokazala ene 5 vrst kruha, pri vsakem je blo nekej narobe, in pol je pa fotr znoru. Je reku, da če se že vrine, ne rabi pol ure zbirat... Ona pa vsa začudena, joj, gospod, vas nisem vidla in podobno. Res, fotr ma 1,90m, ga je težko opazt, kr neki.

Posted 01 March 2010 - 11:56 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 March 2010 - 12:27 AM
Pri meni pa se skoraj vedno (no ok, v 70ih procentih pa res) nekaj zakomplicira na blagajni, ko opravim
večji nakup. Al koda ni dobro gor odtisnjena al je kaj drugega, itd. In NI moja krivda. Vsi čakajoči zadaj
me pa čemerno zijajo, kot da je moja krivda. Zadnjič je na že pakiranem brokoliju bila koda šlampasto
odtisnjena gor in je blagajničarka ni mogla odtisniti, pa je prišel en in nesel nazaj menjat. Ziher so vsi
glupani za mano mislili, da sem pozabila stehtati, grem stavit.
Posted 02 March 2010 - 08:29 AM

Posted 02 March 2010 - 12:32 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 04 March 2010 - 08:33 AM
Posted 04 March 2010 - 05:24 PM
Posted 04 March 2010 - 09:47 PM
Oo, to se prav spomnem, ko sem bentila tu gor čez svojo prijateljico, ki počne natanko to in potem reče: "Sej če me zgazi, bo on kriv," pa mi je nekdo, Planetka, če se ne motim, odvrnila "Ko boš tetraplegik, ti ne bo to prav nič pomagalo." or sth. SO TRUE.

Hihi, zna biti, da sem bila res jaz, ker imam kolegico, ki veselo brezglavo skace na cesto in vsakic rece, ce me zbije, bo on kriv. Ja, on bo kriv, ti pa kripl. Do the math.
: )
Meni grejo isto na živce kake bakice al pa južni delavci, ko ti tišči voziček ke na tazadnjo. Al pa ko se kaka fina gospa postavi pred mano v vrsto, zato ker je ona fina, jaz hodim pa v trenirki v trgovino in potem, ko jo opomnim me glada, kao smrklja jaz, kaj si dovolm. Jaz nikoli nisem tiho, če nič druge spustim tak pogled, da se za mano postavijo

Vcasih potem kaksna ujame moj pogled in se mi nasmehne in zacne pricati kaksne zgodbice, da se ji mudi, da ops, sej me ni hotela pofurati....
: D
Glede (pre)hitrih blagajnicark - enkrat sem nekje brala, je en pisal, da ima nastudirano, kako jih zamotiti - s kaksnim izdelkom, ki ima skrito bar kodo ali pa, da ve, da kode citalec na tistem izdelku ne prebere in jo mora potem blagajnicarka na roke vtipkati, on pa ta cas v miru pospravi v vrecko. : D
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users