Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2201 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 04 June 2008 - 02:12 PM

Jst mam glih kontra problem od večine in skoz iščem nekaj, kar bi mi ZMANJŠALO volumen (čeprav mi je po svoje boljše, da ga mam preveč kot pa da bi mela ene 5 laskov). Kaj ma Tigi kaj takega, ki bi dejansko pomagalo??? Kdo vem, mogoče pa mi bojo kdaj po kaki hormonski spremembi ful izpadli in še bom žalovala za njimi :-)
  • 0

#2202 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 June 2008 - 02:21 PM

Da si gladiš lase dol,tako izgubijo volumen(začasno pač)

• 0

#2203 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 June 2008 - 03:20 PM

Če hočeš izgubit volumen, uporabljaj kakšne resnično bogate regeneratorje in maske, recimo Gliss Kur Oil Nutritive regenerativno maslo, ker obteži lase. Po pranju lahko na vlažne lase naneseš nekaj kapljic kakšnega olja (ampak vseeno ne pretiravat), po sušenju s fenom pa silikonski koncentrat ali kakšno dobro kremo za glajenje las, meni je super Tigi After Party, pa še božansko diši. Nekih drugih nasvetov pa žal nimam ...

Ana, za volumen bo dobra marsikatera volumenska pena, samo glej, da naneseš res čisto ob lasišču in fajn vmasiraš. Malo nanesi tudi po dolžini, da bodo lasje malo bolj konkretni. Dobra zadeva je baje Tigi Big&Bigger, pa njihova krema Kocky naredi baje enkraten volumen, ampak ne vem, če je še v prodaji. Pa kot je rekla november rain, lase suši z glavo navzdol.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2204 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86004 posts

Posted 04 June 2008 - 07:52 PM

Ana, kaj pa Root Boost? Meni je super, enako Logonin šampon Honey Beer. smile.gif
Cocky je tudi fantastičen po učinku, ampak nenormalno zlepi lase. down.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2205 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 June 2008 - 08:25 PM

Je Root Boost pena ? Pene nekak ne bi, ker mam občutek, da ne bi mela več svilenih las.
  • 0
Viens, reste ici!

#2206 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 04 June 2008 - 08:44 PM

Ja, Root Boost naredi res take nesvilene, bolj trdikaste lase.
Ana:
http://www2.cudovita...showtopic=13348
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#2207 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 05 June 2008 - 09:51 PM

Joj ma zakaj pa je ta "akcija" Revlon zaščitni sprej 12€? V salonih pa ga kupiš za 8.5€ Men je to mal čudn...
  • 0
Why so serious?

#2208 Taly

Taly

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 170 posts

Posted 01 July 2008 - 08:06 AM

Nove akcije so smile.gif. Meni je všeč moisture mania ali pa čisti glamur tongue.gif .
  • 0

#2209 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 09:20 AM

Moisture mania sta tk tk izdelka.Balzam je vlažilen nima nič posebnega šampon pa bolj slab kot dober.Mam oboje doma.
Vonj je pa tak po tropskih sadežih.

Jaz sem si ravnokar naročala Čisti Glamur.biggrin.gif

Btw:Bi katera delila paket Beauty Rush?Jaz bi imela šampon ker Lak že imam.
Naj mi piše na ZS če bi katera delila.Pač polovična cena in polovična poštnina.
  • 0

#2210 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 01 July 2008 - 09:23 AM

Jst bi si pa kej od Revlona vzela... Nisem še nič mela, pa se mi zdi, da so zlo fajn izdelki.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2211 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 09:49 AM

Revlon je itak zakon
Ma boljše zadeve kot tigi pa 3x bolj poceni
  • 0

#2212 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2008 - 10:18 AM

Revlon ima bolj klasične linije. Njihovi izdelki se ne menjajo veliko, imajo neke stalne in preverjene linije, ki pa so res visoko kvalitetne in so na tržišču že dolgo časa. Ne igrajo toliko na karto zanimivih pakung in posebnih vonjev, ampak gre za bolj 'klasične' stvari. Moja frizerrka skos ful hvali Revlon Professional, jaz pa še nisem imela toliko od njih, da bi lahko kaj konkretno povedala. Imela sem samo regenerator v spreju brez izpiranja, tri šampone, eno masko in serum za konice. Kupila sem tudi celo linijo Sun Care, ampak sem jo dala naprej še preden sem jo sprobala. oops.gif

Zdej sem naročila v tej akciji Čisti glamur in Hair care. November, kaj si ti pri tej prvi akciji napisala, da bi rada imela?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2213 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 10:22 AM

Js bi mela šampon Brunette godness ker že imam Headrush.Če pa nebi mela bi pa oboje naročila ker je sprej res fenomenalen...ampak nimam kam z dvema smile.gif

Drugače pa js sem od revlona mela(oz še imam)4 šampone, masko.Pa sprobala sem on dvoplastni sprej.

• 0

#2214 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2008 - 10:24 AM

November, sprašujem za akcijo Čisti glamur. wink.gif Piše, da moraš napisat kaj bi rad imel oz. kakšne lase imaš, pa ti potem glede na to pošljejo produkt.

Bi delila s tabo akcijo Beauty rush, če ne bi bil že v Čisti glamur akciji en sprej za lesk las. Pa itak bom še tega Revlonovega dala Dragici, meni se že naravno lasje ful svetijo in mi ni to gor za devat.
  • 0

#2215 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 10:28 AM

Aja laugh.gif js bom vzela zelenga ker piše da je s proteini pa lipidi pa temu.Ubistvu mam takle načrt.Kupla bom dve akciji glamur, ker hočem sprej in se mi dozdeva da takele akcije še dolgo nebo.Vzela bom pa zelenga pa najbrž onga repair al pa nutritive(al kaj je že takšen bel je). hmm.gif

Kaj boš pa ti?
  • 0

#2216 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2008 - 10:30 AM

Nič nisem napisala, katerega hočem. Opisala sem svoje lase in povedala, kakšne zahteve imam, pa naj potem oni izberejo. Mislim, da so itak vsi ti regeneratorji na šprico zelo kvalitetni.
  • 0

#2217 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 10:35 AM

Ja tud men se zdi ampak sem brala na njihovi strani ključne sestavine pa je edino pri zelenem pisalo da vsebuje vitamine.Šampon vem da je super.
  • 0

#2218 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2008 - 10:37 AM

Čuj, se teb kaj sanja, če imajo ti spreji silikone oz. koliko jih imajo? Če je kakšen tak, ki jih sploh nima, potem bi jim pisala, da hočem tistega.
  • 0

#2219 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 July 2008 - 10:44 AM

Tist za poškodovane lase jih ma.
Za ostale pa pojma nimam:)

Nmorm vrjet...tale linija za volumen je nabita s keratinom(maska,sprej...)sj nevem če nebi še tega oops.gif

• 0

#2220 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 July 2008 - 10:46 AM

Jaz bi najraje imela Vitaexpress ali pa Volumexpress. Tistega Daily energy za poškodovane lase ful nočem.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users