Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2201 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 15 April 2009 - 05:19 PM

HAHAHAHAHA laugh.gif
  • 0

#2202 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 15 April 2009 - 05:51 PM

Kaj je pa tukaj smešnega? Saj zadnjič ni napisala, da je ona stara 40, ampak kateri puder bi bil ok za 40-letnico. Verjetno je spraševala za koga drugega.

helga ta Sheer cover je mineralni puder (čeprav kao ni čisto mineralni) in teh se zdaj dobi že kar nekaj v Sloveniji (Essence, Revlon, Sweescents). Meni mineralni pudri niso niti približno prekrili mozolje, ker je prekrivnost teh pudrov premajhna. Probaj mineralni puder od Essence. Je še najcenejši in enako dober kot vsi drugi.
  • 0

#2203 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 15 April 2009 - 07:04 PM

Je prašala za puder za 40letnice in pol še naštela, kere trenutno ona sama uporablja. Lahko pa sta hčerka in mama pod istim nickom. smile.gif

Glede teh mineralnih pudrov, pa so ful pohvaljeni tudi glede prekrivanja mozoljev. Sama sicer nimam dosti izkušenj, sam sem prebrala dosti ocen po spletu in so ljudje navdušeni nad prekrivnostjo in naravnim videzom. Seveda eni tudi niso. Tko da, treba je probat. Seveda je pomembno, da so mineralni pudri pravi.

• 0

#2204 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 15 April 2009 - 07:05 PM

QUOTE(helga @ 8. 4. 2009 - 23:16) View Post

Pozdravljeni;
kateri puder svetujete za mešano kožo 40-letnice.
Trenutno uporabljam Chanel Matt Lumiere, pred tem pa sem double perfection.

Hvala za vsa priporočila in odgovore.

jaz iz tega posta sklepam, da je gospa/gospodicna stara 40 let, z mesano kozo, in trenutno uporablja Chanel ML, pred tem je pa DP

?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#2205 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 15 April 2009 - 07:16 PM

QUOTE(Baby @ 15. 4. 2009 - 20:04) View Post

Je prašala za puder za 40letnice in pol še naštela, kere trenutno ona sama uporablja. Lahko pa sta hčerka in mama pod istim nickom. smile.gif

Ups, my bad smile.gif .

• 0

#2206 helga

helga

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 16 April 2009 - 09:49 PM

ubistvu sva res mami & js očitno pod istim nickom, nism vedla da je mami sploh prjaulena tuki biggrin.gif my bad oops.gif
torei ja.js mam zdej od inike mineralni puder pa kr dobr prekriva nepravilnosti ampk usen bi probala še tale sheer cover k me je reklama res prepičala..(lahko da sm preveč naivna ampk sej na napakah se učimo ane biggrin.gif ) samo me pa skrbi da mi ne bo še bolj poslabšala stanje kože, če sploh je lahko še kaj slabše.. rolleyes.gif

• 0

#2207 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17591 posts

Posted 18 April 2009 - 07:33 AM

Jaz bi na tvojem mestu raje ostala pri Iniki, če si pač zadovoljna z njo ;)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2208 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 18 April 2009 - 08:31 AM

Kaj pa mogoče kakšna krema z kislinami, antioksidanti....kakšno kremo pa imaš sedaj?

In ja, tudi jaz bi na tvojem mestu ostala pri iniki če ti odgovarja.
  • 0

#2209 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 18 April 2009 - 11:14 AM

QUOTE(piko*biko @ 14. 4. 2009 - 14:54) View Post

pri tem novem Revlonovem pudru je tako, da ko se prestavi iz npr. 1 na 2, je treba nekajkrat (5x-10x) stisniti pumpico, da se barva spremeni v 2. Ker je 1 se v cevki in se potem mesa z 2, in ven se ne tece prava barva (2). Upam, da razumete kaj mislim.

Gospodicna micna, si ze imela kdaj Macov C? Jaz imam tudi izrazito rumen podton, tako da so mi res vsi pudri prevec roza ali nevtralni. Enostavno ne izpade naravno. Odgovarjali so mi le Shisedovi O-ji, YSL 7?, pa mogoce se kaksna izjema. No, pa seveda Macov Studio Fix v C3 in C35.

a mi lahko poveš kaj več o tem MAC pudru. Na področju Mac-a sm pa jz mrzla smile.gif
hvala ti ful.
Aja drugače pa vem, kolk je zafrknjeno dobit ustrezen rumen odtenek. Dokler jih niso ukinili, sem uporabljala izključno YSL puder, odtenka #7 za pozimi in #8 za poleti. Pa sta mi bila oba kot pisana na kožo. Zdaj pa ne najdem nič sličnega...
  • 0

#2210 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 18 April 2009 - 11:20 AM

Mična pomoje bi tebi bil Studio fix NC20 perfekten, jaz sem ga imela pa mi je bil mogoče za en odtenek pretemen in prerumen, mislim saj ko lepo razporediš se ni videlo ampak tak...pomoje bi ti bil res super.
  • 0

#2211 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 April 2009 - 11:38 AM

Meni je bil Studio Fix Fluid v NC15 pretemen. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2212 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 18 April 2009 - 11:57 AM

hmm, no meni je Revlon colorstax w/softlex v odtenku #buff še malo svetel, čeprav je skoraj perfect match. Kateri odtenek bi bil potem boljši pri MACu?
  • 0

#2213 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 18 April 2009 - 11:58 AM

Jaz NC15 nisem imela, NW15 mi je pa tudi bil pretemen dry.gif
  • 0

#2214 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 April 2009 - 04:28 PM

gospodicna micna, Macov Studio Fix je puder v kamnu, je za bolj mastne koze, ceprav bi s kaksno hranljivejso podlago pasal tudi mesanim, morda celo suhim kozam. Je zelo lepo prekriven, z gobico ali sinteticnim copicem lahko dosezes visoko prekrivnost, prekrije tudi mozoljcke in podocnjake. S kaksnim vecjim copicem (meni je skunk copic super) pa lahko dosezes rahlo do srednjo prekrivnost, pa se zelo enostavno je. Samo pometes cez obraz in res lepo poenoti ten, zelo naravno. Naj bi bil malo komadogen, amapk meni nic ne masi por, pa sem zelo nagnjena k tem. Finish je mat, koza je zelo mehka, ce se potipas po obrazu, nic ne bremza ampak lepo gladko drsi. Ce nisi navajena pudrov v kamnu, naj povem, da sem na zacetku tudi sama bila zelo proti, ker sem se bala da mi ne bo lepo prekril in bom na koncu flekasta in neenakomerno namazana. Potem pa sem vseeno poskusila, ker so taki popolni odtenki ( C), in mi ni niti malo zal. Tekocih pudrov takorekoc sploh vec ne uporabljam. So kamni veliko bolj enostavni za uporabo, tudi bolj naravno izgleda. Kar se tice odtenkov je pa tako, tebi bi pomoje pozimi ustrezal C3 ali celo C2, poleti pa C30 ali C35. Mac ima C pudre se pri liniji face&body, ampak se mi zdi da niso tako izraziti rumeni toni kot pri Studio Fixu. Ti pa lahko dam za preizkusit, imam vse stevilke doma. Glede NC odtenkov, pa mislim da ti ne bi odgovarjali tako kot Cji. So prevec nevtralni za naju, ki imava mocan rumen podton.
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

• Guests

Posted 22 April 2009 - 11:39 AM

Zanima me, kako je z odtenki mineralnih pudrow Sweetscents. Sem zelo svetla, paše mi Revlon Colorstay Ivory, pa me zanima kaj bi bilo od Sweetscents za probat.
  • 0

#2216 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 22 April 2009 - 12:16 PM

W. Biscotti (rahlo roza podtom, izredno svetel), Unspoken (rahlo rumen), Angleface Ivory (rahlo roza), 3rd Street...
Tako grejo po vrsti. So pa prvi trije vsi zelo svetli.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 22 April 2009 - 12:25 PM

Hvala! smile.gif
  • 0

#2218 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 April 2009 - 03:12 PM

Jaz imam že drugo pakungo Unspoken, fenomenalen mi je, ful dobr matira in naravno izgleda, pa odtenek je zakon. Izredno svetel in nekako nevtralen (se mi ne zdi, da bi fejst vlekel na rumeno).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2219 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 22 April 2009 - 08:20 PM

Verjetno sploh noben nima izrazitega podtona. PurePoison, pomojem najboljš, da vzameš Biscotti, če DiLeMi Unspoken ustreza. Ona ima Buff pri Revlonu, če se ne motim (Ane, DiLeMa? biggrin.gif ).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2220 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 22 April 2009 - 08:24 PM

Meni se pri mazanju z mineralni pudrom in tudi unem v kamnu vidi vse obrazne dlake. Kako naj to preprečim?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users