Big Brother
Posted 10 May 2008 - 09:42 AM
Pa da gres vprasat punco od kocka moza, ko ji je najbrz tk al tk blo tezko, da je sel v bajto, kaj pa ce te prevara, da ja se spirita prilijes na ogenj.. ne vem no. Saj najbrz ni Nina kriva, ker ma direktive od zgoraj, sam ta vprasanja so pa res... Katastrofa.
Posted 10 May 2008 - 09:52 AM
In ljudje se ob tem zgražajo in bojo glasovali za angelski par Matejo in El Tyba (ki sta tudi meni preračunljiva), kot so lani za unga medlega Andreja.
Meni pa Jeanine ni prasica. Pač je pustila svjega tipa, verjetno bi ga morala že davno prej. Kaj vse ljudje delajo in prikrivajo. Ona pa je pač nespametno povedala celi Sloveniji. Manjka ji taktičnosti.
Nisem gledala včerajšnje oddaje. Kaj Sandi je tiča pokazal??? Aja?
Posted 10 May 2008 - 10:11 AM
Nihče ne trdi, da je Žanin prasica. Srečna s svojim tipom sigurno ni bila, ker drugače ne bi tega naredila. Ampak, da gre pa celi Sloveniji razlagat, da jo je ustrahoval pa tepel, mi je pa podlo. Pa zakaj ni tega že prej povedala? Povedala je točno takrat, ko je videla, da je Marčelo pripravljen biti z njo, in da jo sostanovalci obsojajo zaradi "varanja" tipa. Takrat je šele izdala, kako slab da je bil Mitja do nje.
Sory, ampak meni to vse preveč zgleda kot pranje krivde s sebe. Pač izgovor in ena obrazložitev, zakaj je tako ravnala kot je. Nina in ta glavni se pa trudijo, da bi ji pri tem pomagali. Dejmo vsi obsojat Mitjo, ki jo je baje tepel in ustrahoval in maltretiral...Žanin je pa pač morala pobegnit od njega, drugače ni mogla naredit, boga deklica z dekco, ane? Zakaj pa potem ni že prej povedala vsega, ko je bila na varnem v hiši??? Neee, ona je lepo prikladno počakala, da bo kdo drug pripravljen biti z njo.
Pa te fore z grožnjami o samomoru. A zdej se pa kar naenkrat ne boji več, da bi Mitja naredil samomor? Kaj se je pa zdej naenkrat toliko spremenilo, da ji ni več težko končat te veze? Aja, Marčelo se je zgodil.

Posted 10 May 2008 - 12:31 PM
Ciara, se strinjam. Ne vem zakaj so se tok spravili na Mitjo, glede na to, da ga sploh noben ne pozna in kar avtomatično namigujejo proti njemu.
Jeannine ne obsojam, da je pustila fanta, to se dogaja, lahko se vsakemu zgodi, obsojam pa to, na kakšen način je to naredila. Lahko bi pač počakala do konca in adijo, ne pa pred celo Slovenijo pod rjuhe z drugim, poleg vsega ga je pa še grdo blatila...se mi ne zdi fer do nekoga, s katerim si bil 4 leta. Vsaj malo spoštovanja, ne glede na vse, s tem ga je zaznamovala za celo življenje in blatila njegovo ime.Ful grdo, res.Res si ne predstavljam, da bi meni ljubljena oseba kaj takega naredila, ne znam si predstavljati teh občutkov, res.

Podpis. Jaz ji verjamem, da je mela takega tiranskega tipa - saj ko je prišla v BB-ja, se je vidlo da je čist neka boga in napsihirana, samo zakaj zaboga blati njegovo ime in ga pusti na tak način? Saj meni tudi drugače po karakterju ni všeč, ker pomojem ni to, za kar se dela. Kar se njenega videza tiče, vidim da mate nekatere ful pripomb, pa me nekaj zanima: Obraz ima pač takšen, kakršen pač ma ... Kaj če zdaj narest??? Primerjati obraz s hrčkom se meni, sorry, zdi ful nizkotno in žaljivo.
Posted 10 May 2008 - 12:36 PM
Jeanine mi je vizualno precej všeč, le preveč punčkasto afnasta za moj okus. Ja, in nevrotična mi deluje, ko tak naspidirano, a na čuden, jeckljajoč način, govori.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 10 May 2008 - 02:17 PM
Posted 10 May 2008 - 05:04 PM

Posted 10 May 2008 - 05:30 PM

Posted 10 May 2008 - 05:37 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 10 May 2008 - 05:58 PM
Posted 11 May 2008 - 09:18 AM
Vsa taka tiha in nedolžna, nikoli ni kaj posebnega imela oblečenega, nič MUja, taka preprosta in nedolžna. Potem je pa počasi začelo prihajat na dan, kakšna je ona v resnici. Ful je znala tipe okrog prstov vrtet, pa s to svojo "nedolžnostjo" je velik pri njih dosegla, ker pač noben ni niti pomislil, da bi taka ženska bila sposobna kakih hinavskih misli... Sicer je pri tej prijateljici šlo še za hujši primer, kot pri Žanin... je na trenutke mejilo že na bolano,.. pa ne bom več o tem...
No, mene je ful šokiralo, ko so ET-ja vprašali, zakaj na Žanin gre ven, pa mu je Mateja "prišepnila" da bo poročna noč. No in v spovednici je VSE zanikala in rekla, da ne ve od kot ET-ju ideja za to!!

To meni pove, da imata ona dva čisto vse naštudirano in da jima ni nič za verjeti. Tudi tisto da ni ET vedel, da M. pride, je bila očitna laž!!
Upam, da noben ne zmaga, saj jima ne privoščim.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 11 May 2008 - 11:27 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 May 2008 - 12:54 PM
No, mene je ful šokiralo, ko so ET-ja vprašali, zakaj na Žanin gre ven, pa mu je Mateja "prišepnila" da bo poročna noč. No in v spovednici je VSE zanikala in rekla, da ne ve od kot ET-ju ideja za to!!

To meni pove, da imata ona dva čisto vse naštudirano in da jima ni nič za verjeti. Tudi tisto da ni ET vedel, da M. pride, je bila očitna laž!!
Upam, da noben ne zmaga, saj jima ne privoščim.
Jaz jima tudi ne privoščim in ne razumem nekaterih, ki navijajo zanju, ker je že preveč očitno kok imata vse naštudiran. Tist je blo tud bedn, da je Tyb vzkliku to je moja punca še predn jo je sploh dobr vidu!

Super igrata ni kej, pa še več možnosti za zmago imata, ker sta 2. Pa še big brother je čist na njuni strani se mi zdi...pa ta tyb je tak hinavski takrat je napelu Sebata pa Nasketa na pogovor o nominacijah pa sta bla onadva nominirana ta eltayb pa ne.
Da ne omenjam zdej, ko je zalil podložnikom cel vrt.

Nej že big brother nakaže keš tybu pa mateji k je že preveč očitn kdo bo v finalih.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 11 May 2008 - 02:09 PM

Posted 11 May 2008 - 03:43 PM

Vsekakor pa upam, da bodo tisti, ki to gledajo in glasujejo, bili dosti razsodni in komu drugemu dovolili, da zmaga.
Posted 11 May 2008 - 05:18 PM
Joj, sj mu je lahk pršepnla kej druzga on je pa pač reku to da bosta sexala, da je pač izrabu matejo, a ne. Možnosti je tko 50 50
Ne razumem sicer kaj misliš, ampak se je ful glasno slišalo, kaj mu je rekla. In to je bilo: "sej veš, poročna noč bo". Meni ni tle nič dvoumnega kdo je na seks igral....

Se pa zna Mateja res dobro sprenevedat.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 11 May 2008 - 07:22 PM

prou ne morm dojet, k ful ni tak tip da bi gledala take stvari

Posted 11 May 2008 - 07:30 PM
Ne razumem sicer kaj misliš, ampak se je ful glasno slišalo, kaj mu je rekla. In to je bilo: "sej veš, poročna noč bo". Meni ni tle nič dvoumnega kdo je na seks igral....

Se pa zna Mateja res dobro sprenevedat.
aja, vidš tega pa nism vedla, jaz sem bla prepričana, da mu je ona nekaj šepnila na uho in ne da je na glas povedala!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 May 2008 - 09:46 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users