Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

• Guests

Posted 10 May 2008 - 09:42 AM

Men se je tut zdelo prav umazano vse skup. Nina je prav po dreku brskala no.. same obcutljive stvari, ki nikakor niso za javnost.. pa ce vidis da je sogovorniku neprijetno odgovorit na neko vprasanje, ga pustis pri miru, a ne? Ne pa se pa se pa se..
Pa da gres vprasat punco od kocka moza, ko ji je najbrz tk al tk blo tezko, da je sel v bajto, kaj pa ce te prevara, da ja se spirita prilijes na ogenj.. ne vem no. Saj najbrz ni Nina kriva, ker ma direktive od zgoraj, sam ta vprasanja so pa res... Katastrofa.
  • 0

#2202 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 10 May 2008 - 09:52 AM

Tekmvalci so vedli, v kaj se spuščajo. Pač je to umazan show.
In ljudje se ob tem zgražajo in bojo glasovali za angelski par Matejo in El Tyba (ki sta tudi meni preračunljiva), kot so lani za unga medlega Andreja.

Meni pa Jeanine ni prasica. Pač je pustila svjega tipa, verjetno bi ga morala že davno prej. Kaj vse ljudje delajo in prikrivajo. Ona pa je pač nespametno povedala celi Sloveniji. Manjka ji taktičnosti.

Nisem gledala včerajšnje oddaje. Kaj Sandi je tiča pokazal??? Aja?
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

• Guests

Posted 10 May 2008 - 10:11 AM

Tekmovalci so vedeli, ja, da bodo na ogledu celi Sloveniji. Ampak kolikor jaz razumem ta šov, je pomembno tisto, kar se dogaja v hiši, ne pa, da se polovico žlahte vleče v razne napihnjene zgodbe in predvidevanja.
Nihče ne trdi, da je Žanin prasica. Srečna s svojim tipom sigurno ni bila, ker drugače ne bi tega naredila. Ampak, da gre pa celi Sloveniji razlagat, da jo je ustrahoval pa tepel, mi je pa podlo. Pa zakaj ni tega že prej povedala? Povedala je točno takrat, ko je videla, da je Marčelo pripravljen biti z njo, in da jo sostanovalci obsojajo zaradi "varanja" tipa. Takrat je šele izdala, kako slab da je bil Mitja do nje.
Sory, ampak meni to vse preveč zgleda kot pranje krivde s sebe. Pač izgovor in ena obrazložitev, zakaj je tako ravnala kot je. Nina in ta glavni se pa trudijo, da bi ji pri tem pomagali. Dejmo vsi obsojat Mitjo, ki jo je baje tepel in ustrahoval in maltretiral...Žanin je pa pač morala pobegnit od njega, drugače ni mogla naredit, boga deklica z dekco, ane? Zakaj pa potem ni že prej povedala vsega, ko je bila na varnem v hiši??? Neee, ona je lepo prikladno počakala, da bo kdo drug pripravljen biti z njo.
Pa te fore z grožnjami o samomoru. A zdej se pa kar naenkrat ne boji več, da bi Mitja naredil samomor? Kaj se je pa zdej naenkrat toliko spremenilo, da ji ni več težko končat te veze? Aja, Marčelo se je zgodil. rolleyes.gif
  • 0

#2204 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 10 May 2008 - 12:31 PM

QUOTE(koki @ 9. 5. 2008 - 22:16) View Post

Ciara, se strinjam. Ne vem zakaj so se tok spravili na Mitjo, glede na to, da ga sploh noben ne pozna in kar avtomatično namigujejo proti njemu.
Jeannine ne obsojam, da je pustila fanta, to se dogaja, lahko se vsakemu zgodi, obsojam pa to, na kakšen način je to naredila. Lahko bi pač počakala do konca in adijo, ne pa pred celo Slovenijo pod rjuhe z drugim, poleg vsega ga je pa še grdo blatila...se mi ne zdi fer do nekoga, s katerim si bil 4 leta. Vsaj malo spoštovanja, ne glede na vse, s tem ga je zaznamovala za celo življenje in blatila njegovo ime.Ful grdo, res.Res si ne predstavljam, da bi meni ljubljena oseba kaj takega naredila, ne znam si predstavljati teh občutkov, res. down.gif

Podpis. Jaz ji verjamem, da je mela takega tiranskega tipa - saj ko je prišla v BB-ja, se je vidlo da je čist neka boga in napsihirana, samo zakaj zaboga blati njegovo ime in ga pusti na tak način? Saj meni tudi drugače po karakterju ni všeč, ker pomojem ni to, za kar se dela. Kar se njenega videza tiče, vidim da mate nekatere ful pripomb, pa me nekaj zanima: Obraz ima pač takšen, kakršen pač ma ... Kaj če zdaj narest??? Primerjati obraz s hrčkom se meni, sorry, zdi ful nizkotno in žaljivo.
  • 0

#2205 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 May 2008 - 12:36 PM

Včerajšnje oddaje nisem gledala in mogoče celo boljše, če je res, kar pišete, ker bi verjetno znorela. Ej, ne morem povedat, kako mimo so mi voditelji oddaje!

Jeanine mi je vizualno precej všeč, le preveč punčkasto afnasta za moj okus. Ja, in nevrotična mi deluje, ko tak naspidirano, a na čuden, jeckljajoč način, govori.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2206 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 10 May 2008 - 02:17 PM

Ubistvu Jeanine ga ni dobesedno pustila preko ekrana ona je povedla da se ta zveza ne more več tako nadaljevati in rekla je še da če se ne bi po hiši govorilo o tem da ona ubistvu nebi tega povedala.
  • 0

#2207 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 May 2008 - 05:04 PM

IPB Image Je naga? hmm.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2208 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20005 posts

Posted 10 May 2008 - 05:30 PM

Sam res ! Kje je kakšna s kartico ? biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2209 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 10 May 2008 - 05:37 PM

Meni se ne zdi. Mogoče je samo tako slikano pa ima kožne barve spodnjice pač na sebi ?
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2210 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 10 May 2008 - 05:58 PM

ma drgač bi blo že na naslovnici, če bi bla naga.
  • 0

#2211 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 May 2008 - 09:18 AM

Meni je Žanin že od samega začetka antipatična. To pa zato, ker sem imela pred leti eno prijateljico, ki je bila isti tip ženske kot Žanin.
Vsa taka tiha in nedolžna, nikoli ni kaj posebnega imela oblečenega, nič MUja, taka preprosta in nedolžna. Potem je pa počasi začelo prihajat na dan, kakšna je ona v resnici. Ful je znala tipe okrog prstov vrtet, pa s to svojo "nedolžnostjo" je velik pri njih dosegla, ker pač noben ni niti pomislil, da bi taka ženska bila sposobna kakih hinavskih misli... Sicer je pri tej prijateljici šlo še za hujši primer, kot pri Žanin... je na trenutke mejilo že na bolano,.. pa ne bom več o tem...

No, mene je ful šokiralo, ko so ET-ja vprašali, zakaj na Žanin gre ven, pa mu je Mateja "prišepnila" da bo poročna noč. No in v spovednici je VSE zanikala in rekla, da ne ve od kot ET-ju ideja za to!! down.gif
To meni pove, da imata ona dva čisto vse naštudirano in da jima ni nič za verjeti. Tudi tisto da ni ET vedel, da M. pride, je bila očitna laž!!

Upam, da noben ne zmaga, saj jima ne privoščim.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2212 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 May 2008 - 11:27 AM

Joj, sj mu je lahk pršepnla kej druzga on je pa pač reku to da bosta sexala, da je pač izrabu matejo, a ne. Možnosti je tko 50 50

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2213 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 11 May 2008 - 12:54 PM

QUOTE(Immortelle @ 11. 5. 2008 - 10:18) View Post

No, mene je ful šokiralo, ko so ET-ja vprašali, zakaj na Žanin gre ven, pa mu je Mateja "prišepnila" da bo poročna noč. No in v spovednici je VSE zanikala in rekla, da ne ve od kot ET-ju ideja za to!! down.gif
To meni pove, da imata ona dva čisto vse naštudirano in da jima ni nič za verjeti. Tudi tisto da ni ET vedel, da M. pride, je bila očitna laž!!

Jaz jima tudi ne privoščim in ne razumem nekaterih, ki navijajo zanju, ker je že preveč očitno kok imata vse naštudiran. Tist je blo tud bedn, da je Tyb vzkliku to je moja punca še predn jo je sploh dobr vidu! down.gif
Super igrata ni kej, pa še več možnosti za zmago imata, ker sta 2. Pa še big brother je čist na njuni strani se mi zdi...pa ta tyb je tak hinavski takrat je napelu Sebata pa Nasketa na pogovor o nominacijah pa sta bla onadva nominirana ta eltayb pa ne.
Da ne omenjam zdej, ko je zalil podložnikom cel vrt. down.gif A ni pogruntal, da od tam kjer on prihaja kok je voda dragocena, da je ni treba polivat pol ure v tri prazne. rolleyes.gif

Nej že big brother nakaže keš tybu pa mateji k je že preveč očitn kdo bo v finalih.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2214 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 11 May 2008 - 02:09 PM

IPB Image
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#2215 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 May 2008 - 02:10 PM

QUOTE(Immortelle @ 11. 5. 2008 - 10:18) View Post

enako wink.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2216 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 11 May 2008 - 03:43 PM

Če bosta Tyb in pa Mateja zmagala, lahko rečem samo super. To pa samo s tega razloga, ker imata vse naštudirano. Se pravi, kdo zna igrati naj zmaga. Drugače, pa sem si lahko ta vikend malo pogledala situacijo, pa sta oba dva v prednosti pred ostalimi stanovalci. Iz preprostega razloga, saj je Mateja verjetno obrazložila Tybu, kako se naj obnaša itd... Saj je prišla kasneje noter. Če pa nebi znala, oba dva ikoristiti to dano priložnost, sta pač " lojzeka" biggrin.gif .

Vsekakor pa upam, da bodo tisti, ki to gledajo in glasujejo, bili dosti razsodni in komu drugemu dovolili, da zmaga.

• 0

#2217 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 May 2008 - 05:18 PM

QUOTE(rea @ 11. 5. 2008 - 12:27) View Post

Joj, sj mu je lahk pršepnla kej druzga on je pa pač reku to da bosta sexala, da je pač izrabu matejo, a ne. Možnosti je tko 50 50

Ne razumem sicer kaj misliš, ampak se je ful glasno slišalo, kaj mu je rekla. In to je bilo: "sej veš, poročna noč bo". Meni ni tle nič dvoumnega kdo je na seks igral.... wink.gif
Se pa zna Mateja res dobro sprenevedat.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2218 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 11 May 2008 - 07:22 PM

Donas sm zvedla da moja mama, ki jih ma že čez 60!! gleda BB ohmy.gif
prou ne morm dojet, k ful ni tak tip da bi gledala take stvari biggrin.gif na bolš se ji obrača laugh.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#2219 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 May 2008 - 07:30 PM

QUOTE(Immortelle @ 11. 5. 2008 - 17:18) View Post

Ne razumem sicer kaj misliš, ampak se je ful glasno slišalo, kaj mu je rekla. In to je bilo: "sej veš, poročna noč bo". Meni ni tle nič dvoumnega kdo je na seks igral.... wink.gif
Se pa zna Mateja res dobro sprenevedat.

aja, vidš tega pa nism vedla, jaz sem bla prepričana, da mu je ona nekaj šepnila na uho in ne da je na glas povedala!

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2220 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 11 May 2008 - 09:46 PM

Men sta tud bedna obadva down.gif
  • 0