Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#2201 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 October 2007 - 10:22 PM

Več tipov za samske. Oz. sožalje obema.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2202 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 04 October 2007 - 10:27 PM

Ni mi všeč, da mi en tip, ki ma punco pošila sms down.gif .
  • 0

#2203 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 October 2007 - 10:41 PM

Hej, bejbe, saj še nisva šla narazen, hehe. Sva pa res na dobri poti.
In glede na to, kaka bitch sem do njega, bi ga še celo rahlo obsojala, če bi hotel ostati z mano, LOL.
Je pa res kurčevo zadnje cajte.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2204 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 October 2007 - 05:53 AM

Jenna, mene pa podrobnosti malo zanimajo,če ni preosebno.Wanna share in PROBLEMI? smile.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#2205 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 05 October 2007 - 06:04 AM

Mama mi gre pošteno na živce. Sploh se ne zna več obnašat, kar naprej je živčna in pizdi. Bo treba eno taktiko usekat spet, ker je mam poln kufer.
Evo edina je, ki mi dela probleme, sej to ni normalno. Jo bom probala ignorirat.
  • 0

#2206 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 October 2007 - 06:22 AM

že cel teden se zbujam ob pol sedmih. Lahko grem spat ob 2, pa bom ob pol sedmih pokonci. KAJ NAJ NAREDIM?!?!?!?!! JAz bi rada spala do 8,pol 9....
  • 0

#2207 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 05 October 2007 - 06:32 AM

Men se isto dogaja, pa se ga lahko zvečer koma napijem laugh.gif , ali pa grem spat ob 2 zjutraj. Pr men se to že dogaja od kar sem na faxu. Pri teb pa mislim, da se bo uredilo, mogoče pa imaš mal stresen teden.
  • 0

#2208 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 October 2007 - 07:24 AM

S tipom sem šla pravkar narazen.

Po 4 letih, načrtovanju skupne prihodnosti me vara s sodelavko.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2209 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11876 posts

Posted 05 October 2007 - 07:31 AM

Kinkyyyyyyyyyy!!!!!! console.gif

Jest ne vem, kaj naj rečem, kolk vas je šlo letos že narazen!!??
  • 0

#2210 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 05 October 2007 - 07:34 AM

Ma ja ok, bomo prežvele. Sam tole, kar se je pa Kinky zgodl, je pa totalna svinarija cry.gif . Najraje bi ga jaz obesla zaj.... verymad.gif .
  • 0

#2211 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15736 posts

Posted 05 October 2007 - 07:35 AM

Kinky console.gif Pa sej ni res, če pa kej ne prenesem je to varanje, jst bi ga kr ustrelila prasca. Ups, se opravičujem. Pa kaj je to leto res zakleto? Drži se, sej veš, da smo s tabo.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2212 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 October 2007 - 07:39 AM

OMG cry.gif Kinky ne vem kaj naj ti rečem...Razen da se boš pobrala,seveda se boš.
Pa kaj je to zdaj?! Vse hodite narazen v zadnjem mesecu...Če sem kaj dojela sem pa ziher to, da dons je tko jutr je pa drgač.V lajfu se z dons na jutr lah čist vse obrne...Kako pa si izvedela?
Svašta,jaz bi ga kastrirala mad.gif verymad.gif
  • 0

#2213 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 05 October 2007 - 07:42 AM

žal mi je za vse, ki ste šle v zadnjem času narazen s fanti (ful vas je veliko, lahko ustanovite poseben podforum!!! malo heca).

sedaj me je kar strah brat forum, ker postajajo problemi v partnerskih odnosih poplnoma zakleti in me je kar strah, kaj me čaka!
  • 0

#2214 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15736 posts

Posted 05 October 2007 - 07:43 AM

Jenna tebi pa priporočam, da se potrudiš okoli vajine zveze, ker imam občutek, da imaš fajn fanta, zato ga ne kr spustit, da ti ne bo žal.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2215 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 05 October 2007 - 08:14 AM

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Tko k je tamala včer rekla...jst nobenmu nič več ne verjamem! Pa kaj to ljudje delajo. Zakaj? Meni ni jasno. To varanje...če ti nekaj manjka, zakaj potem ne končaš razmerja...?

Again - moj podpis pove VSE! Bemti, totalno sem razočarana nad vsem.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#2216 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 October 2007 - 08:54 AM

Joj, kinky, žou mi je. Pismu je kruto vse.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2217 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 October 2007 - 09:31 AM

Jaz tudi ne morem verjet, nikdar mi ne bojo jasne te stvari in samo upam lahko, da se boste vse pobrale in šle dalje, pa seveda našle tudi koga boljšega, bolj vrednega zaupanja.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2218 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26110 posts

Posted 05 October 2007 - 09:38 AM

Kinky, sploh ne vem kaj naj rečem. Prav preziram take ljudi, ki nimajo dovolj jajc da bi eno stvar končali in šele potem drugo začeli.... Bodi vesela, da se je razvilo tako kot je, saj se je natančno pokazalo, kakšen človek je. Pa vem da boli...presneto boli, če si prevaran. Ampak verjamem, da boš šla naprej in našla boljšega, ker si fajn dečva!
  • 0

#2219 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46054 posts

Posted 05 October 2007 - 11:10 AM

Danes pri prodaji bonov lepo grem po bone in naročim tri bone za eno restavracijo, dva za drugo in dva za tretjo. Ugibajte koliko bonov sem potem na koncu dobila? Tri za eno restavracijo. Fuksa gluha, če se mi ne bi mudilo (me je prevoz čakal) bi se šla in se pošteno skregala.
  • 0

#2220 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 October 2007 - 11:28 AM

QUOTE(Kinky @ 5. 10. 2007 - 8:24) View Post
Po 4 letih, načrtovanju skupne prihodnosti me vara s sodelavko.

Zdaj me je pa kar zmrazilo. Pizda no... kje so jajca, kje je spoštovanje do človeka?!
Čeprav mora neznansko boleti, si kar predstavljam (jaz sem tudi mela neke strašne strahove pred tem (ker tam, kjer je v službi, tudi niso sami fantje, a ne... čeprav dam skoraj roko v ogenj, da on ni tak in se trudim mu čimbolj zaupati (ker sem precej nezaupljiv človek)... ampak hej, za ziher ne morem trditi, noben ne pozna nobenega zares v dno duše in česa vse je sposoben, a ne), sem si v glavi že delala razne scenarije in jih že skoraj jemala za resnične, pa je že takrat bolelo za popizditi), bi si jaz vseeno mislila - boljše, da se je zaj pokazal njegov obraz, kot pa morda ne vem, še čez par let, ko bi že bla na svojem in še bolj, vsaj iz tvoje strani, poglobila zvezo.
Kurc pa ves svet.

Dragica,
vem, zato se trudim in želim sebe spremenit tam, kjer se moram. Ampak moji butasti demoni v glavi so tak glasni, da preglasijo vse ostale glasove.

Sally,
niti ne. smile.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users