Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3653 replies to this topic

#2201 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 07 April 2010 - 05:36 PM

QUOTE(Braunkopf @ 7. 4. 2010 - 14:18) View Post

No. ermm.gif Me Braunkopf.
You stupid. laugh.gif

thumbup.gif

Danes sem šel spet mimo in LOL, zadeve ni bilo več tam! Če kdo zapazi kje kakšno frisky srno... XD
  • 0

#2202 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26191 posts

Posted 07 April 2010 - 09:10 PM

zihr je šla BK pobrat pa sterilizirat sleep.gif
  • 0

#2203 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 07 April 2010 - 09:37 PM

:>

Srečko tale njen tip. ;>
  • 0

#2204 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 April 2010 - 10:15 PM

Kako pa veš, da je moškega spola? Lahko da je pa ženska. Ali bulmastif. cool.gif

p.s.: Če kdo potrebuje novo intimno igračko, popolnoma sterilno, bo v kratkem na voljo med malimi oglasi, tisti bolj neučakani pa mi pišite na ZS za rezervacijo.Cena? Prava sitnica. cool.gif

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2205 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6796 posts

Posted 07 April 2010 - 11:14 PM

Ahahahaha biggrin.gif
  • 0

#2206 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 April 2010 - 07:05 AM

w00t2.gif

Pick meeeeee, pick meeeeee.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2207 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 08 April 2010 - 04:15 PM

dans se pelem s sestrično domov, pa se je zraven pelala ena ženska k k se tko "službeno" poznajo. pa jo ženska praša če jo lahko odloži pred šolo. in je mela sestrična v glavi 2 stvari: normalno, pa ni problema. izjavla je pa ni normalno laugh.gif laugh.gif laugh.gif mi je pol razlagala da bi se najraj u zemlo vgreznla.. čeprav se je una tut smejala
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#2208 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 13 April 2010 - 09:16 PM

Dans sm se učila v knjižnici eno res dolgočasno snov, pa še ful sm bla zaspana. Vmes sm se naslonila na eno roko in zaprla oči. V trenutku sm zaspala in ker sm bla čist mehka, se mi je roka spodmaknila, meni pa je glava skoraj treščila ob mizo... V glavnem- dvomim, da je kdo spregledal to smile.gif
  • 0

#2209 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 13 April 2010 - 09:19 PM

Dokler ne zaspiš in posliniš zapiske v šolski knjižnici je še OK tongue.gif
  • 0

#2210 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27543 posts

Posted 13 April 2010 - 09:34 PM

QUOTE(ananas @ 13. 4. 2010 - 22:16) View Post

Dans sm se učila v knjižnici eno res dolgočasno snov, pa še ful sm bla zaspana. Vmes sm se naslonila na eno roko in zaprla oči. V trenutku sm zaspala in ker sm bla čist mehka, se mi je roka spodmaknila, meni pa je glava skoraj treščila ob mizo... V glavnem- dvomim, da je kdo spregledal to smile.gif

To si me spomnila, je zadnjič en kolega rekel, da je bil v knjižnici in je ena tako lušna zraven njega sedela, da je znav vse njene lipide na pamet že, svojega pa niti pogledal ni laugh.gif

• 0

#2211 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 13 April 2010 - 10:16 PM

Piquet... ja tud slinila sm se že enkrat oops.gif ... Js sm zelo znana po tem, da kr zaspim v knjižnici... Za kakšnih 4o min me zmanjka, nato se v trenutku zbudim in začnem lepo naprej delat smile.gif Je pa res, da kakšnih 5 min ne čutim roke, na kateri sm spala, potem pridejo na vrsto mravljinci... ni prijetno smile.gif

Ora... laugh.gif Ah ja... dragi lipidi... so prov lušni smile.gif
  • 0

#2212 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 13 April 2010 - 11:57 PM

Danes.

1. Hospitacije. Profesor, native speaker iz Avstralije, takooooo hud. Ženske smo prišle čisto slinaste ven laugh.gif
2. Dobili kolokvije od klasične nazaj. Na vprašanje "navedite eno stvar, ki je bila obvezna za poroko v obdobju Heian", sem zaradi pomanjkanja znanja improvizirano odgovorila "ženska". Dobila vse točke laugh.gif pravilni odgovor je bil seveda nekaj drugega laugh.gif
3. Na busu. Stojim, z zaprtimi očmi. V nekem trenutku jih odprem in na sedežu pred sabo zagledam moškega srednjih let, ki gleda vame in drka. Poskušam prikrit šok in čimmanj sumljivo odplut na drug konec avtobusa, tip vstane in gre za mano wacko.gif Med mene in njega dam marelo, da se me ne bi slučajno taknil in letim dol z avtobusa ko raketa. bruh.gif Omg.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2213 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 April 2010 - 12:48 AM

Ogabnež nekulturni.
  • 0

#2214 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 14 April 2010 - 07:14 AM

bruh.gif
  • 0

#2215 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 April 2010 - 07:15 AM

NA BUSU????? ohmy.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2216 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 14 April 2010 - 07:28 AM

Men se je tud to zgodilo, s tem da sem se začela dret in je tip spizdil. Pa enkrat ko sem bila na pijači, natakarco je skor kap ko sem ji povedala laugh.gif

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2217 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 April 2010 - 07:37 AM

Pa si ti pisala o tem tukaj na forumu? Imam v spominu, da je že (vsaj) ena pisala kle o nekem takem pripetljaju... Kar je seveda žalost, ker to pomeni, da se takšne stvari ne dogajajo prav redko...svašta.
  • 0

#2218 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 14 April 2010 - 07:38 AM

Možno...ne spomnim se. Je pa to dokaj pogosta zadeva ja, žal
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2219 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 14 April 2010 - 07:54 AM

QUOTE(Hevea @ 14. 4. 2010 - 0:57) View Post
Na busu. Stojim, z zaprtimi očmi. V nekem trenutku jih odprem in na sedežu pred sabo zagledam moškega srednjih let, ki gleda vame in drka. Poskušam prikrit šok in čimmanj sumljivo odplut na drug konec avtobusa, tip vstane in gre za mano wacko.gif Med mene in njega dam marelo, da se me ne bi slučajno taknil in letim dol z avtobusa ko raketa. bruh.gif Omg.

Em, šestka?
  • 0

#2220 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 14 April 2010 - 08:16 AM

QUOTE(Piquet @ 14. 4. 2010 - 8:54) View Post

Em, šestka?

??? laugh.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users