Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2201 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 30 June 2007 - 09:00 AM

Daj ga ven ce ga noces.Ce ga imas dlje kot 3mesce notri potem se bo celilo pol leta + cist malo se bo vidlo.Ni tako hudo.Ce ga imas manj casa kot 2tedna ali 3...potem se bo zacelilo cist vredu. smile.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#2202 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 30 June 2007 - 09:02 AM

Mam ga ene 3 leta laugh.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2203 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 30 June 2007 - 09:07 AM

Cez ene 10let se bo zacelil laugh.gif
Ne resno, fakt je, da se bo zacelil 1x..in ko se bo, bo namesto luknje bila temno rjava pikica.Ker je pa cist blizu popka in ker so dlakice tam..bo komaj opazno.
Ko bos sla poleti na morje pa sploh ne bo opazno tako da...
  • 0

#2204 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 30 June 2007 - 02:41 PM

U, you gave me hope thumbup.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2205 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 June 2007 - 03:49 PM

QUOTE(luminelle @ 30. 6. 2007 - 10:07) View Post

Ne resno, fakt je, da se bo zacelil 1x..in ko se bo, bo namesto luknje bila temno rjava pikica.Ker je pa cist blizu popka in ker so dlakice tam..bo komaj opazno.

Tam jih pa res sovražim iz dna duše. I hate them.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2206 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 30 June 2007 - 04:20 PM

Saj jih pulim z pinceto ..ampak tisti, ki so komaj vidni pustim,ker bom kasneje se vecje gnezdo imela biggrin.gif
  • 0

#2207 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 30 June 2007 - 04:31 PM

Jaz tudi, pa se nekatere vrastejo, al pa se mi poznajo rdeče pikice ko jih ven spravljam in pol šele izpade kot da sem neandertalc, polna dlak in to blink.gif . fujsi
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2208 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 June 2007 - 04:59 PM

Jaz mam tudi fuuul probleme s temi vraščenimi dlačicami, na momente se mi zdi, da sem že vsa pikčasta. Sicer tam po trebuhu si jih ne pulim, ampak se mi čedalje bolj vraščajo vsepovsod drugje - noge, pazduhe, pa še kje, grrr.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2209 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 01 July 2007 - 08:10 AM

Meni se bolj "pa se kje drugje" vrascajo. Pocasi se mi zdi skoda iglic.Zmanjkuje jih drasticno. rolleyes.gif
  • 0

#2210 monika321

monika321

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 01 July 2007 - 03:26 PM

hello. po dolgem času se vam javlam..kot nekater že veste sm mela problem z pirsom v jeziku..k mi je ful skoz tekla kri z njega..in to v nenoramlnih količinah in to deseti dan po luknjanju.. verymad.gif
tako da sem šla nazaj v exit, kjer so mo ga nerdl.. tip mi je prbil d je to čist normalno, ker se baje limfa puca..oky sm verjela..potem je bilo iz dneva v dan slabše..poskala sm nasvet kar tu, ko mi je ena rekla naj grem v culto - na mestnem trgu. samo je bilo prepozno pirs sm morala dati že prej vn, ker je bilo nezonsno..kri vsepovsod.. twisted.gif
zdej ta tedn sm pa odšla v culto in sm povedala ta moj problem..ženska mi je urgentno pregledavala jezik najmanj 10 min, pretipala ga je pogledala z lučko vse!!!!.. un v exitu mi je reku sam mal stegn jezik in to je blo to, še pogledu ni dobr...baje mi je naredu pirs prenizko in še ob žilo tk da razlog zakaj sm skor skrvavela...potem sem zvedela še to d je pred kratkim tud ena punca pršla v culto in to čist objokana z črnim jezikom.. in je pršla isto iz exita.tm v cultoju so ji mogl dat pirs ven in punca je mogla v kliničenga na šivanje žile!! zato pazite punce, ne hodt v exita.pejte v culto..tm je 100%zagarantiran d bo vredu naredla..pa jst si hočem jt še 1krat narest pirs in mam zdj full problem k mi je un celo stvar zajebu..tako da bo spolh prašanje če ga bom lahk sploh še imela.. cry.gif .bye

• 0

#2211 monika321

monika321

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 01 July 2007 - 05:33 PM

hello. po dolgem času se vam javlam..kot nekater že veste sm mela problem z pirsom v jeziku..k mi je ful skoz tekla kri z njega..in to v nenoramlnih količinah in to deseti dan po luknjanju..
tako da sem šla nazaj v exit, kjer so mo ga nerdl.. tip mi je prbil d je to čist normalno, ker se baje limfa puca..oky sm verjela..potem je bilo iz dneva v dan slabše..poskala sm nasvet kar tu, ko mi je ena rekla naj grem v culto - na mestnem trgu. samo je bilo prepozno pirs sm morala dati že prej vn, ker je bilo nezonsno..kri vsepovsod..
zdej ta tedn sm pa odšla v culto in sm povedala ta moj problem..ženska mi je urgentno pregledavala jezik najmanj 10 min, pretipala ga je pogledala z lučko vse!!!!.. un v exitu mi je reku sam mal stegn jezik in to je blo to, še pogledu ni dobr...baje mi je naredu pirs prenizko in še ob žilo tk da razlog zakaj sm skor skrvavela...potem sem zvedela še to d je pred kratkim tud ena punca pršla v culto in to čist objokana z črnim jezikom.. in je pršla isto iz exita.tm v cultoju so ji mogl dat pirs ven in punca je mogla v kliničenga na šivanje žile!! zato pazite punce, ne hodt v exita.pejte v culto..tm je 100%zagarantiran d bo vredu naredla..pa jst si hočem jt še 1krat narest pirs in mam zdj full problem k mi je un celo stvar zajebu..tako da bo spolh prašanje če ga bom lahk sploh še imela.. .bye

• 0

#2212 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19992 posts

Posted 01 July 2007 - 05:35 PM

Ful grozno, da se ti je to naredilo cry.gif

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2213 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 01 July 2007 - 05:41 PM

Jap v Exit res ni pametno hodt, pa v kake kozmetične salone tud ne. Tale Cult je res vredu, so profiči, ni kej. Drgač je pa v Kranju Damjan tud vredu al pa John v Lj. Za ostale pa ne bi vedla:)
  • 0

#2214 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 01 July 2007 - 10:36 PM

Se pridružujem mnenju, da je Culto super, se vidi da jim ne gre le za cuzanje denarja iz strank. Pri piercanju v Exitu gre kot po tekočem traku, sploh se ti ne posvetijo rolleyes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2215 katthy

katthy

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts

Posted 02 July 2007 - 02:37 PM

oj oj ...spet jst...
no mislem da grem zj w cultota smile.gif
sam šele nasledn tedn ker ta tedn ponoč delam pa to ....
ja nisem pa daleč iz lj tko da lahko grem kadarkoli...
sam a je treba prej poklicat ?? hmm.gif
mislem...a se lahko kr tm prkažeš pa ti dajo uhan w jezik ??
  • 0
"Come on baby, light my fire, everithing you drop is so tired,
music is supposed to inspire, how com we ain´t getting no higher?

#2216 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 02 July 2007 - 02:41 PM

Ti sam ke pejt, ni ti treba nc klicat.
  • 0

#2217 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 02 July 2007 - 02:43 PM

Prideš tja - počakaš, da prideš na vrsto - poveš kje bi mela pirs - ti naredijo - greš smile.gif
  • 0

#2218 katthy

katthy

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts

Posted 02 July 2007 - 05:24 PM

aha bom ... hwala hwala
am sam še neki sm misnla,
a je treba uhan po 10 dneh (2 tednih) zamenat za manjšega ??
eni ga eni pa ne, pol pa newem ...
pa a je kj wažn če še nisi 18 star ?
ker mi še 1 let manjka biggrin.gif hehe
  • 0
"Come on baby, light my fire, everithing you drop is so tired,
music is supposed to inspire, how com we ain´t getting no higher?

#2219 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 02 July 2007 - 06:21 PM

QUOTE(katthy @ 2. 7. 2007 - 18:24) View Post

aha bom ... hwala hwala
am sam še neki sm misnla,
a je treba uhan po 10 dneh (2 tednih) zamenat za manjšega ??
eni ga eni pa ne, pol pa newem ...
pa a je kj wažn če še nisi 18 star ?
ker mi še 1 let manjka biggrin.gif hehe

Uhancka ti ni treba menjat. Palcka se menja, kasnej ti dajo manjso. Pa js sem jo sla po enmu mescu z amenjat, nic prej. Sicer ti bo pa vse una tm povedala, nc bat! biggrin.gif

Ce se nisi polnoletna, bos pa mogla nekoga od tasraih s sabo prpelat, al pa met dovoljenje, da ti pustijo, da si nardis piercing, drgac ti ga pa pomoje ne bo hotla nardit. V Kranju, ti ga zihr ne naredi. Mors podpisat, da si polnoleten in da sam odgovarjas, ce pride do kakih pizdarij.
  • 0

#2220 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 02 July 2007 - 07:48 PM

Jst pa res ne morem razumet zakaj enostavno ne pokličeš in vprašaš?! Sej te manj košta, k pa da se voziš do tja in na koncu izveš, da sploh ne bo šlo. Pa za nego po piercanju ti tud vse tam povejo... Zato pa imajo nekateri take probleme, ker raje poslušajo nasvete enih tretjih oseb, namesto da bi poslušal in zaupal svojemu piercarju (če si ga v prvi vrsti sploh dobro izbereš...).
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users