Daj ga ven ce ga noces.Ce ga imas dlje kot 3mesce notri potem se bo celilo pol leta + cist malo se bo vidlo.Ni tako hudo.Ce ga imas manj casa kot 2tedna ali 3...potem se bo zacelilo cist vredu.
piercing
Posted 30 June 2007 - 09:00 AM
Daj ga ven ce ga noces.Ce ga imas dlje kot 3mesce notri potem se bo celilo pol leta + cist malo se bo vidlo.Ni tako hudo.Ce ga imas manj casa kot 2tedna ali 3...potem se bo zacelilo cist vredu.
Posted 30 June 2007 - 09:02 AM
Posted 30 June 2007 - 09:07 AM
Ne resno, fakt je, da se bo zacelil 1x..in ko se bo, bo namesto luknje bila temno rjava pikica.Ker je pa cist blizu popka in ker so dlakice tam..bo komaj opazno.
Ko bos sla poleti na morje pa sploh ne bo opazno tako da...
Posted 30 June 2007 - 02:41 PM
Posted 30 June 2007 - 03:49 PM
Ne resno, fakt je, da se bo zacelil 1x..in ko se bo, bo namesto luknje bila temno rjava pikica.Ker je pa cist blizu popka in ker so dlakice tam..bo komaj opazno.
Tam jih pa res sovražim iz dna duše. I hate them.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 30 June 2007 - 04:20 PM
Saj jih pulim z pinceto ..ampak tisti, ki so komaj vidni pustim,ker bom kasneje se vecje gnezdo imela
Posted 30 June 2007 - 04:31 PM
vuelvo a vos,
Posted 30 June 2007 - 04:59 PM
Jaz mam tudi fuuul probleme s temi vraščenimi dlačicami, na momente se mi zdi, da sem že vsa pikčasta. Sicer tam po trebuhu si jih ne pulim, ampak se mi čedalje bolj vraščajo vsepovsod drugje - noge, pazduhe, pa še kje, grrr.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 July 2007 - 08:10 AM
Meni se bolj "pa se kje drugje" vrascajo. Pocasi se mi zdi skoda iglic.Zmanjkuje jih drasticno.
Posted 01 July 2007 - 03:26 PM
tako da sem šla nazaj v exit, kjer so mo ga nerdl.. tip mi je prbil d je to čist normalno, ker se baje limfa puca..oky sm verjela..potem je bilo iz dneva v dan slabše..poskala sm nasvet kar tu, ko mi je ena rekla naj grem v culto - na mestnem trgu. samo je bilo prepozno pirs sm morala dati že prej vn, ker je bilo nezonsno..kri vsepovsod..
zdej ta tedn sm pa odšla v culto in sm povedala ta moj problem..ženska mi je urgentno pregledavala jezik najmanj 10 min, pretipala ga je pogledala z lučko vse!!!!.. un v exitu mi je reku sam mal stegn jezik in to je blo to, še pogledu ni dobr...baje mi je naredu pirs prenizko in še ob žilo tk da razlog zakaj sm skor skrvavela...potem sem zvedela še to d je pred kratkim tud ena punca pršla v culto in to čist objokana z črnim jezikom.. in je pršla isto iz exita.tm v cultoju so ji mogl dat pirs ven in punca je mogla v kliničenga na šivanje žile!! zato pazite punce, ne hodt v exita.pejte v culto..tm je 100%zagarantiran d bo vredu naredla..pa jst si hočem jt še 1krat narest pirs in mam zdj full problem k mi je un celo stvar zajebu..tako da bo spolh prašanje če ga bom lahk sploh še imela..
Posted 01 July 2007 - 05:33 PM
tako da sem šla nazaj v exit, kjer so mo ga nerdl.. tip mi je prbil d je to čist normalno, ker se baje limfa puca..oky sm verjela..potem je bilo iz dneva v dan slabše..poskala sm nasvet kar tu, ko mi je ena rekla naj grem v culto - na mestnem trgu. samo je bilo prepozno pirs sm morala dati že prej vn, ker je bilo nezonsno..kri vsepovsod..
zdej ta tedn sm pa odšla v culto in sm povedala ta moj problem..ženska mi je urgentno pregledavala jezik najmanj 10 min, pretipala ga je pogledala z lučko vse!!!!.. un v exitu mi je reku sam mal stegn jezik in to je blo to, še pogledu ni dobr...baje mi je naredu pirs prenizko in še ob žilo tk da razlog zakaj sm skor skrvavela...potem sem zvedela še to d je pred kratkim tud ena punca pršla v culto in to čist objokana z črnim jezikom.. in je pršla isto iz exita.tm v cultoju so ji mogl dat pirs ven in punca je mogla v kliničenga na šivanje žile!! zato pazite punce, ne hodt v exita.pejte v culto..tm je 100%zagarantiran d bo vredu naredla..pa jst si hočem jt še 1krat narest pirs in mam zdj full problem k mi je un celo stvar zajebu..tako da bo spolh prašanje če ga bom lahk sploh še imela.. .bye
Posted 01 July 2007 - 05:35 PM
Posted 01 July 2007 - 05:41 PM
Posted 01 July 2007 - 10:36 PM
vuelvo a vos,
Posted 02 July 2007 - 02:37 PM
no mislem da grem zj w cultota
sam šele nasledn tedn ker ta tedn ponoč delam pa to ....
ja nisem pa daleč iz lj tko da lahko grem kadarkoli...
sam a je treba prej poklicat ??
mislem...a se lahko kr tm prkažeš pa ti dajo uhan w jezik ??
music is supposed to inspire, how com we ain´t getting no higher?
Posted 02 July 2007 - 02:41 PM
Posted 02 July 2007 - 02:43 PM
Posted 02 July 2007 - 05:24 PM
am sam še neki sm misnla,
a je treba uhan po 10 dneh (2 tednih) zamenat za manjšega ??
eni ga eni pa ne, pol pa newem ...
pa a je kj wažn če še nisi 18 star ?
ker mi še 1 let manjka
music is supposed to inspire, how com we ain´t getting no higher?
Posted 02 July 2007 - 06:21 PM
aha bom ... hwala hwala
am sam še neki sm misnla,
a je treba uhan po 10 dneh (2 tednih) zamenat za manjšega ??
eni ga eni pa ne, pol pa newem ...
pa a je kj wažn če še nisi 18 star ?
ker mi še 1 let manjka
Uhancka ti ni treba menjat. Palcka se menja, kasnej ti dajo manjso. Pa js sem jo sla po enmu mescu z amenjat, nic prej. Sicer ti bo pa vse una tm povedala, nc bat!
Ce se nisi polnoletna, bos pa mogla nekoga od tasraih s sabo prpelat, al pa met dovoljenje, da ti pustijo, da si nardis piercing, drgac ti ga pa pomoje ne bo hotla nardit. V Kranju, ti ga zihr ne naredi. Mors podpisat, da si polnoleten in da sam odgovarjas, ce pride do kakih pizdarij.
Posted 02 July 2007 - 07:48 PM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users