Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#2201 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 January 2009 - 11:40 AM

Mogoče jim je še kak ostal, hm tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2202 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 January 2009 - 11:45 AM

Mogoče, ja. V Mariboru jih ni več, sem hotela v sredo kupit za sestrično, pa ni bilo več nobenega.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2203 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 January 2009 - 11:57 AM

Aha, sej najbrž ga ne bo itak. Kateri Lush izdelek pa še ima tak vonj a kej veš morda? smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2204 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 30 January 2009 - 05:15 PM

Tiste, ki ste bile zadnje čase v Lushu...že imajo te izdelke za Valentinovo?
  • 0
We must let go to live on.

#2205 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 January 2009 - 05:39 PM

Sarah, Demon je obupno izsušujoča žajfa.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2206 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 January 2009 - 06:03 PM

Tyasa, jaz sem bila v sredo in še niso imeli. Lahko da zdej že imajo, ne vem ...

Sarah, nimam pojma. Je nekaj še zelo roza vonjev, ampak se mi zdi Snow Fairy dokaj edinstven vonj.
Mene spominja na pisane bombončke, sladke slive, sladkorno peno, Hubba Bubba čigumije, pa precej močan vonj je.
Recimo Creamy Candy kopel, Superstar trdo milo in American Cream balzam niso na čisto enak način, se mi zdijo bolj jagodasto/vanilijevi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2207 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 30 January 2009 - 06:43 PM

Hvala vseeno, bom šla mogoče jutri pogledat smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#2208 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 January 2009 - 07:21 PM

Sem prebrala ja daj naj bi blo še najbolj podobno milo SuperStar.

Aja, izsušujoče da je. Hmm, jaz do zdej s tem nisem imela problemov, neglede s čim sem se umivala, tako da pomoje ne bo problema. Me res interesira vonj, če je menta & jabolko je gorgeous. No saj, bom povohala, če me ne bo prevzel vonj, še toliko bolje. biggrin.gif

A je katera probala uporabjat tale trda mila tudi za obraz?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2209 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 January 2009 - 08:48 PM

QUOTE(Sarah @ 30. 1. 2009 - 19:21) View Post

Sem prebrala ja daj naj bi blo še najbolj podobno milo SuperStar.

Sej sem ga omenila v zgornjem postu, ampak meni se vseeno ne zdita podobna oz. je Snow Fairy bombončkasta na drugačen način - ne znam glih bolj pametno razložit.
  • 0

#2210 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 January 2009 - 08:52 PM

Ja saj vem, malo sem se narobe izrazla mogoče, potrdila sem tvoje besede, da sem tudi na tujih forumih prebrala da če je kakšen, da pol je ta vonj še najbolj blizu. tongue.gif
No jaz bom vprašala če je morda kak ostal hehe.

Za kano pa sem se odločila da Marron vzamem. Če bo rdeča preveč tolkla ven, pa bom še Brun čez dala, ampak sem skoraj ziher da ne bo te potrebe. Malo spremembe.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2211 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 30 January 2009 - 08:56 PM

Milo je Rock star, ne Superstar. Samo povem, da vas ne bo kakšna prodajalka čukasto pogledala. smile.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2212 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 January 2009 - 08:59 PM

Veš da sem še študirala, a je Rock Star ali Superstar in sem se napačno odločila za slednjo možnost. tongue.gif Pa še doma ga imam, tako da bi lahko vedela. oops.gif
  • 0

#2213 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 January 2009 - 09:13 PM

QUOTE(Sarah @ 30. 1. 2009 - 9:39) View Post
Aja Olive Branch je po mandarinah? Mmm, sem mislila da je po olivah lol. To pa je mamljivo.

Ne, jaz nič ne voham oliv.

Me je pa Snow Fairy gel popolnoma razočaral, kar se vonja tiče. Bolj ogabno osladnega bazokastega vonja pa še ne. Pa vsebnost bleščic je tudi za moje pojme mimo pihnjena pogruntavščina.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2214 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 January 2009 - 09:20 PM

Bleščic praktično ni, samo na dnu se jih malo vidi.
Jaz nisem med tuširanjem še nikoli nobene zapazila na koži. Si pa želim, da bi se jih opazilo. oops.gif
  • 0

#2215 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 January 2009 - 09:36 PM

Jaz sem jih v trgovini videla kar precej na dnu. Kolegica ima tale gel in je rekla, da so opazne tudi med tuširanjem, čeprav ne premeša gela. Mah, zame, kot sem rekla, je tale gel velik NE!
Ti maš tak nesrečo z bleščicami ... od Chanel glossa naprej očitno. ;-)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2216 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 January 2009 - 09:45 PM

Ja, res mam nesrečo z bleščicami. tongue.gif Jaz, ki si jih glih želim, jih tle v tem gelu nimam absolutamente nič. Samo na podnu (again).
Je pa vonj gela res ful, ful sladek in verjamem, da si ob njem težko ravnodušen. Meni noro dobro diši, prijateljici pa dobesedno nagnusno smrdi, ji je isto preveč osladen, kot tebi.
  • 0

#2217 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 January 2009 - 09:53 PM

Ja saj ... kolegici takisto diši tako zelo, da skoraj omedleva zraven in si jih kupuje na zalogo. Tudi jaz skoraj omedlevam, a v nasprotnem smislu. ;-)
  • 0

#2218 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 01 February 2009 - 04:16 PM

Enako kot Snow fairy diši samo še milo Godmother (roza, ni isto kot Rockstar:))

Pristni citrusi pa so zame milo Sandstone (čeprav jih ne vsebuje), diši po sveže stisnjeni limoni. Bolj kot Bohemian, ki jih dejansko vsebuje.

• 0

#2219 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 February 2009 - 03:30 PM

Še eno vprašanje imam. tongue.gif

Zanima me masažna ploščica, natančneje Buffy, a to imajo že tam zrezano ali ti zreže po želji? Na internetu je cena za 200g samo. A lahko se dobi tudi manj?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2220 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 February 2009 - 03:34 PM

Masažne ploščice so tam že v kosih.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users