Korona virus / Covid-19
Posted 17 September 2020 - 06:50 PM
Posted 17 September 2020 - 06:54 PM

Pri nas rojstni dnevi zagotovo ne bodo odpadali zaradi tega.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 September 2020 - 07:03 PM
V službi pa nimamo mask, samo za v dvigala so nam rekli, da je priporočljivo. Razkužilo je la mislim da samo eno, na recepciji. Folk se normalno druži, jemo skupaj...
Pri nas se že tako ali tako pripravlja delo od doma, ker se novi šef ful zavzema za to. Moja vodja oddelka je pa precej proti in non stop nekaj tuli, ker vidi samo, kako bi zaposleni to lahko izkoriščali, pa kje vse lahko pride do problemov, tako da vprašanje, kako bo.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 17 September 2020 - 08:32 PM
Ja, na šoli kar vse zamaskirat, itak učenci od 7. do 9. razreda so najbolj problematična skupina, bog ne daj, da bodo brez maske v klopi. Ma sploh ne bom komentirala, imam že dovolj.
Posted 17 September 2020 - 08:58 PM
Najhujse je pa to z vzgojiteljicami. V tak vrtec otroka sploh dala ne bi. Kako bos pomiril 1,2,3 letnika samo z ocmi?
Dragica, kaj pa ti mislis

Posted 17 September 2020 - 09:01 PM
Posted 17 September 2020 - 09:01 PM
Najhujse je pa to z vzgojiteljicami. V tak vrtec otroka sploh dala ne bi.
Pa daj, a si ti resna?
Ora, tako je že od maja dalje, vsaj pri nas. Saj je prav, da so čimveč zunaj.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 September 2020 - 09:02 PM
Saj sploh nisem brala teh novih ukrepov, ker po pravici, se mi ne da, tako da mogoče so spet samo priporočila...
Posted 17 September 2020 - 09:06 PM
Z veseljem nosim masko v zd, lekarni,trgovini, v dsojih bi jo, v vseh zdr ustanovah.
Tole je pa zdaj ze tumac.
S je kot vodja enote rekla, da gre s torkom na bolnisko (je noseca), in da tako delala ne bo. Enako so rekle vse ostale vzgojiteljice.
Christiane, kaksen uradni zaznamek?
Posted 17 September 2020 - 09:12 PM
Posted 17 September 2020 - 09:28 PM
Saj se strinjam, da je debilno, ampak je tudi to, da bi otroka samo zato vzela iz vrtca (in ga še naprej plačevala, ker druga opcija je samo izpis). O. so maske smešne ali pa jih vleče dol, prav nič ne bo travmatiziran zaradi tega. Bomo videli, kako bo v praksi. Na roditeljskem nam je vzg. rekla, da nas mora pohvalit glede nošenja mask, da je samo starša dveh otrok ne nosita ... Nisem med njima, sem si pa mislila svoje.
― V. Van Gogh
Posted 17 September 2020 - 09:40 PM

Ce se te debilnosti ne nehajo je sploh vpisala ne bom.
Posted 18 September 2020 - 06:07 AM
Prijateljico zanima.
Posted 18 September 2020 - 06:29 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 September 2020 - 06:47 AM
Na roditeljskem nam je vzg. rekla, da nas mora pohvalit glede nošenja mask, da je samo starša dveh otrok ne nosita ...

Pri nas je do zdaj nobeden ni nosil, niti na roditeljskem. Pa imamo 2 zdravnika med starši. Ker nima smisla. Če smo okuženi mi, so tudi otroci, ki nimajo mask. No danes so jo zjutraj imeli vsi starši. Jakoba drugače tudi ne motijo, je navajen. Še vpraša, če greva v trgovino, če imam masko, ker jo večkrat pozabim in morava nazaj.

Se pa ne strinjam s tem, da bi vzgojiteljice nosile maske. In jih pri nas po moje tudi ne bojo.
Posted 18 September 2020 - 07:16 AM
― V. Van Gogh
Posted 18 September 2020 - 07:22 AM
Mene je prav zanimala malo statistika, ker mi res stvari niso več jasne
V juliju je bilo povprečno 2% pozitivnih / število testov na dan.
V avgustu 2,5 %
V septembru do sedaj 3,5
Že od 15.8 je v povprečju nekje isti procent pozitivnih na število testov na dan. Ne razumem zakaj se stvari spet tako zaostrujejo. Ali jaz kaj ne razumem oz. sem narobe računala?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 September 2020 - 07:23 AM
Posted 18 September 2020 - 07:30 AM
― V. Van Gogh
Posted 18 September 2020 - 07:32 AM
Zaščititi starejše?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users