Jump to content

Photo

MATURA

• Please log in to reply
4072 replies to this topic

#2201 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26166 posts

Posted 21 July 2008 - 10:51 AM

Ja ni nujno - če bo vpis zapolnjen s tistimi, ki so dal ta študij na prvo željo potem zmanjka prostora zate.
  • 0

#2202 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 21 July 2008 - 10:54 AM

Leto Rok Razpis Prijave Sprejeti Opombe
2008 1 45 58 45 Omejitev, minimum je 64,5

Aha, takole je. Sepravi, ker ni brez omejitve nism gor? Prišla bi samo, če bi se premalo folka vpisalo?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#2203 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26166 posts

Posted 21 July 2008 - 11:31 AM

tako je
  • 0

#2204 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 21 July 2008 - 12:33 PM

Ančka, sem že zrihtala, baje majo zdej dopuste, tko da bo vpis pomoje šele takrat, ko pridem domov.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2205 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17098 posts

Posted 21 July 2008 - 12:40 PM

Dobila pšošto od faxa in sem sprejeta na prvo željo. thumbup.gif Od datumu vpisa pa bodo še pisno sporočili.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2206 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 July 2008 - 01:36 PM

Sprejeta na prvo željo, danes dobila pošto. Sociologijo sem bla sprejeta, ne vem al naj bom vesela al žalostna. laugh.gif laugh.gif Torej medjezikovne študije angleščina + sociologija, here I come. tongue.gif Jaz sem si FUL narobe računala točke, mela sem jih dejansko 75, ne vem kak sem se zmotla.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2207 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 July 2008 - 02:49 PM

Aha, Dilema, boš vidla, da ti bo pol fajn. biggrin.gif

Jst sm tud mnde dobila pošto, samo še nisem bla doma, da bi vidla.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2208 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 21 July 2008 - 03:17 PM

Jaz sem tud dobila pošto in seveda sem sprejeta na prvo željo, kar sem itak vedela, ker ni bilo omejitve. smile.gif
  • 0

#2209 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 July 2008 - 03:19 PM

Jaz sem pa zdle še gledala mal ostale zadeve in sem ful presenečena, kako nizko omejitev ima v MB pravo. Letos je bila omejitev komaj 60.5 točk, js sm pa vedno misla, da ima pravo ful visoke omejitve.
No sej v Ljubljani tudi ni dosti višja omejitev - 64.66 točk.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2210 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86493 posts

Posted 21 July 2008 - 05:50 PM

Pravo ima zmeraj ful nizko omejitev, zato jih pa kasneje tok več vržejo. smile.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2211 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 21 July 2008 - 10:34 PM

Dilema, kaj pa potem počneš s tem faksom?pa kaksen naziv dobis sploh?
  • 0

#2212 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15789 posts

Posted 22 July 2008 - 08:28 AM

Medjezikovno naštudirana profesorica angleščine + sociologinja. tongue.gif

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2213 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 July 2008 - 09:47 AM

Refinesse, ne vem kako se reče nazivu, sploh nisem študirala da bi se pozanimala. laugh.gif Z magisterijem ali celo doktoratom iz jezikov lahko delaš marsikaj, lahko bi prevajala, lahko delaš v kakšni firmi, marsikaj. Sociologija je bolj tricky, ker ni nekega prav začrtanega delavnega mesta ... mogoče pa bom kdaj predavala na univerzi in bom najbolj zagulena tečnoba EVER. twisted.gif tongue.gif
  • 0

#2214 bubbles

bubbles

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 481 posts

Posted 22 July 2008 - 11:49 AM

Moj problem je sledeč:

Letos sem imela premalo točk za vpis na željeni faks. Ker nimam želje it nikamor drugam (tut na 2. in 3. željo sem dala stvari, ki me ne zanimajo tolk velik kot to). Zdej razmislam, da bi naslednje leto sla zvišat maturo in potem vrjamem da mi bo uspelo biggrin.gif Se mi zdi, da eno leto ni nič v primerjavi s tem, kar bi rada počela u življenju? Nočm it pa kr nekam, kjer me nebi veselilo. Zdej kaj vi mislte je bolše?
A.) pavzirat (samo potem ne morm ta let delat preko študenta, pa še zavarovanje zgubim huh.gif )
B:) se pisat na en faks, imet status, samo potem izgubim možnost za morebitno ponavljanje na drugem faksu( če mi ta nebi biu uredu) ane?

Oziroma, ponavljaš lahko samo enkrat ane? Ali pa to možnost porabis s tem, da se prepises na drug faks? nimam pojma oops.gif
Sem že čist zmesana.... rolleyes.gif prosim za pomoč smile.gif
  • 0

#2215 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 22 July 2008 - 12:09 PM

bubbles jaz ti neznam pomagat, ker mam o tem lih tok pojma kot ti.

Sprejeta sm na FDV wuhuuuuuuuuuuuuuu! Pa čeprav je blo zapolnjeno. No, super vesela sm. Sm mislla da bom na filofax na pedagogiko padla, tega pa nočm.
  • 0

#2216 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 July 2008 - 12:11 PM

Sanies, kaj greš ti zdej študirat sploh?
  • 0

#2217 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17098 posts

Posted 22 July 2008 - 12:25 PM

A ni tako da imaš možnost enega prepisa iz faxa na drug fax in eno možnost za ponavljanje. hmm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2218 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 22 July 2008 - 12:41 PM

Bubbles, če greš uni študirat drugo leto, se letos vpiši nekam na vs, tak pol ne zgubiš možnosti za ponavljanje na uniju, status pa boš vseeno mela. Al pa če se vpišeš na kak tečaj npr. prekvalifikacija ekonomski tehnik al nekaj podobnega, pol maš tudi status.

Pravico ma vsak ALI enkrat ponavljat letnik ALI prepis na drug fax.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2219 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 22 July 2008 - 12:59 PM

Fdv, Sociologija- Kadrovski menedžment.
  • 0

#2220 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 22 July 2008 - 01:10 PM

QUOTE(DiLeMa @ 22. 7. 2008 - 10:47) View Post

Refinesse, ne vem kako se reče nazivu, sploh nisem študirala da bi se pozanimala. laugh.gif Z magisterijem ali celo doktoratom iz jezikov lahko delaš marsikaj, lahko bi prevajala, lahko delaš v kakšni firmi, marsikaj. Sociologija je bolj tricky, ker ni nekega prav začrtanega delavnega mesta ... mogoče pa bom kdaj predavala na univerzi in bom najbolj zagulena tečnoba EVER. twisted.gif tongue.gif

Kaj ne boš ti Univerzitetna diplomirana prevajalka in tolmačenja za angleški jezik in univerzitetna diplomirana profesorica sociologije? hmm.gif
Malo me moti ta naziv "medjezikovni študij"... kaj to je po bolonjskem sistemu zamenjava za prevajanje in tolmačenje? Zgleda že tak.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users