Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#2201 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 March 2010 - 07:37 PM

Ja, to pa res, v Hofru in Lidlu so podirajo vse rekorde v hitrosti na blagajni.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2202 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 March 2010 - 07:46 PM

Ja tega pa tudi ne maram, da mi meče izdelke tam po pultu kot kamne, jaz pa moram besno hitro zlagati
nazaj, TAKOJ poiskati denarnico in plačati (vse to v zabavo čakajočih za mano), itd.
Zame hitrostno kasiranje ni enako kvalitetnemu kasiranju.

Sicer tudi jaz ne maram obupne počasnosti, ampak sem pa tolerantna do tega, da se pač malo čaka.
Jebiga, pač je gužva. Če se ti strašno mudi, pač ne idi v trgovino.
Ta stari so pa itak najbolj nemogoči in glih oni najbolj pizdulirajo čez vse ostale. Ogabneži.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2203 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 01 March 2010 - 07:48 PM

Ne pizdulirajo vsi. Eni so vljudni in se molče vrivajo sleep.gif dry.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2204 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 01 March 2010 - 07:59 PM

Danes se je pred mene v H&M kr postavila v vrsto ena ženska, pa sem jasno stala v vrsti. Ona pa kar pride in se postavi pred mene, hvala no.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2205 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14279 posts

Posted 01 March 2010 - 08:02 PM

Jaz imam v Hoferju že vse pripravljeno in samo mečem po različnih vrečah, za bolj občtljive reči pa košaro pa je. Denarnico v žepu in je.
Nisem neki orto občutljiva, ampak da v maxiju vsakič čakam po 10 minut pa sta dve osebi pred mano in ne, nimata polnega vozička, pa ja no, jebeš neko prijaznost in kvaliteto če mi gre za to pol polovicoce časa ki je predviden za malico.

Ja, Hevea, poznam. Čakam prejšnji teden pri zdravnici za napotnico, pride neki deklca in kar takoj pozvoni(na vratih piše da za nujne primere, ni opaziti da bi ji manjkala noga ali kaj podobnega), pride sestra in pokliče eno drugo in ta gre kar za njo. Men pritisk narašča ker se je kakopak vrinila pred mano. Pride ven, men se reži biggrin.gif, in čez neki časa spet zvoni in se postav direkt pred vrata. Mi je dopizdilo in sem ji rekla da sem jaz pred njo in ona meni da rabi samo napotnico. Ji povem da jaz tudi ona men, sej vem. Bijač. Napotnico sem dobila pred njo.
Pa če bi rekla da se ji ful mudi in bi lepo vprašala če gre lahko pred mano bi ji rekla da lahko. Malo bontona prosim.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2206 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 01 March 2010 - 08:08 PM

Ko smo že pri nakupovanju. Nadvse sovražim, ko robo že lepo zložim na tisti pult, stojim tam, trgovke pa od nikjer oz. se veselo šeta naokrog čeprav vidi, da mogoče pa tam nekdo stoji in bi mo blu treba kasirat. Da znoriš !!! huh.gif
  • 0

#2207 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 01 March 2010 - 08:14 PM

Podpis. dry.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2208 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 01 March 2010 - 08:15 PM

QUOTE(Hevea @ 1. 3. 2010 - 19:59) View Post

Danes se je pred mene v H&M kr postavila v vrsto ena ženska, pa sem jasno stala v vrsti. Ona pa kar pride in se postavi pred mene, hvala no.

Jaz ji ne bi ostala dolžna. Prav lepo na glas bi dala vsem vedet, da gospa, to pa ne gre tko in da je vrsta ZA mano. Tako bi tudi v drugih vrstah vedeli kdo se šuni in na koga je treba bit pozoren twisted.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2209 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 01 March 2010 - 08:16 PM

QUOTE(URŠKA @ 1. 3. 2010 - 20:15) View Post

Tako bi tudi v drugih vrstah vedeli kdo se šuni in na koga je treba bit pozoren

thumbup.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2210 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 01 March 2010 - 08:17 PM

QUOTE(URŠKA @ 1. 3. 2010 - 20:15) View Post

Jaz ji ne bi ostala dolžna. Prav lepo na glas bi dala vsem vedet, da gospa, to pa ne gre tko in da je vrsta ZA mano. Tako bi tudi v drugih vrstah vedeli kdo se šuni in na koga je treba bit pozoren twisted.gif

Meh, jaz se v takih trenutkih potuhnem, ker je ponavadi mene sram namesto nje ph34r.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2211 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 March 2010 - 08:21 PM

Ja, saj dejansko res ne veš, kaj bi naredil.
Samo se je meni tudi to že 2x zgodilo in sem obakrat kravo poslala za sabo, rekoč "vrsta je za mano, ne pred mano".
In potem me je zijala, kot da bi jaz bila tista, ki nima vse poštimano v glavi.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2212 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46119 posts

Posted 01 March 2010 - 08:23 PM

Jaz imam pa tak rada hitre blagajne. Ne maram pa navadnih blagajn spljoh. Poleg vsega prej naštetega mi gre najbolj na živce, ko še včasih niti ne uspeš pospravit stvari v voziček, ko že na tvoje izdekle rine izdelke naslednjega kupca. rolleyes.gif Babici je v takem primeru en tak kerlc zadnjič kar pobasal skupaj s svojimi stvarmi poliko, ki je še ni utegnila pospravit. rolleyes.gif V Švici imajo to veliko bolje porihtano, ko imajo daljši pult kot je pri nas in še izdelki enega in drugega kupca so ločeni z deščico, tako da tudi če je en kupec malce počasnejši kot drugi, se izdelki ne pomešajo.
  • 0

#2213 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 01 March 2010 - 08:24 PM

Sovražim pešce, ki se dobesedno mečejo na ceste, ne pogledajo ne levo ne desno, tut če si z avtom pol metra pred prehodm in je skor nemogoče da boš pravočasno ustavil se kar vrže na cestoin boli ga, sploh ne razumem tega blink.gif Sej sem tut jst peška pismo, pa nikol nisem tok neodgovorna da bi kr šla no, še na prehodu pri zeleni luči rajš za vsak slučaj pogledam huh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2214 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 March 2010 - 08:26 PM

QUOTE(Kalypso @ 1. 3. 2010 - 20:23) View Post
izdelki enega in drugega kupca so ločeni z deščico

Saj imamo tudi pri nas tiste "palice" za ločevanje.
Samo je problem v tem, da večina kupcev misli, da so tam za okras.

• 0

#2215 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 01 March 2010 - 08:27 PM

QUOTE(Hevea @ 1. 3. 2010 - 20:17) View Post

Meh, jaz se v takih trenutkih potuhnem, ker je ponavadi mene sram namesto nje ph34r.gif

Mene je bilo tudi včasih sram, a sem se navadila in opogumila. Sedaj brez občutka slabe vesti rečem, če mi kaj ne paše. In to vsi začutijo, pa je mer. =)
  • 0

#2216 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 01 March 2010 - 08:28 PM

Hofer in Lidl imasta pač tako politiko poslovanja, vedno delata samo dve, poslovodja in uslužbenka/trgovka. Po tej logiki, dela samo ena blagajna, ta druga pa zalaga trgovino, skače po skladišču in opravlja posle od zadaj. Naprej se jo pokliče samo kadar se nabaše gneča.

Ta sistem je meni čisto mimo, but thats the way it is. Grem tja kadar se mi ravno gre in sem vedno strpna na blagajni, ne živčkam v koloni, ker pač vem kaj me čaka in kaj lahko pričakujem že vnaprej... in čisto vedno se zgodi tako kot ste že pisale.

Zadnjič so se tako iz ene kolone vsi prestavli v ta drugo, takoj ko so odprli še eno blagajno.. pa se mi ženska vrine a lahko, sej imam samo tako malo:-D .

.. meni je samo smešno blo, ker sej jaz sem tudi imela malo izdelkov, in pol še en par tako se vrine... mislim da je folk prepričan, da mora prit prej na vrsto, ker so pač že prej čakali pri oni blagajni en čas, jaz sem pa ravno pravi čas uletela na to, ki se je odpirala.

Ena punca pa je samo nemo stala in čakala, da jo vsi prehitijo ali ne vem kaj... opazovala sem jo prav ali bo kaj nardila... pa nič... in nato sem ji rekla jaz, no punca stopi še ti naprej, ker si bla pred mano ane. Pa bi se lahko komot prerinla pred njo.

Mah... butasto in neotesano je men to vrivanje, ker nenazadnje pa tud ne čakaš prav dolgo, da prideš na vrsto, če se ozremo na hitrost teh blagajničark.

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#2217 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27545 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 March 2010 - 09:03 PM

QUOTE(Nincha @ 1. 3. 2010 - 20:24) View Post

Sovražim pešce, ki se dobesedno mečejo na ceste, ne pogledajo ne levo ne desno, tut če si z avtom pol metra pred prehodm in je skor nemogoče da boš pravočasno ustavil se kar vrže na cestoin boli ga, sploh ne razumem tega blink.gif Sej sem tut jst peška pismo, pa nikol nisem tok neodgovorna da bi kr šla no, še na prehodu pri zeleni luči rajš za vsak slučaj pogledam huh.gif

Oo, to se prav spomnem, ko sem bentila tu gor čez svojo prijateljico, ki počne natanko to in potem reče: "Sej če me zgazi, bo on kriv," pa mi je nekdo, Planetka, če se ne motim, odvrnila "Ko boš tetraplegik, ti ne bo to prav nič pomagalo." or sth. SO TRUE. laugh.gif In šele zdaj, ko sem začela vozit, vidim, kako težko je včasih ustavit pešcu in sem zato še 10X bolj previdna, ko prečkam cesto al kaj, pogledam 5000X okoli sebe in se prepričam, da mi res ne more nihče pridrvet in šele nato stečem čez.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2218 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29902 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 March 2010 - 09:17 PM

ko je blo še treba na banko kaj hodit, so bile iste situacije - po 6, 7 šalterjev, odprta dva, po možnosti imaš v vrsti same penziče, ki čakajo na bankovce, da si jih lahko doma v štumf zatlačijo. samo čakam, da bo kdo prišel še s kakšno hranilno knjižico, res, lol1.gif.

pa ne vem, zakaj folk rata tako živčen in popadljiv v vrstah pri blagajni - a prej so pa imeli 2 uri časa po trgovini šetkat?

in še enkrat, na živce mi gre tikanje. v soboto me je prodajalka tikala, danes, ko sem se prišla menit, da bi zamenjala kupljeno, pa me je veselo nekam napol vikala. a kadar mam kiklo pa špegle se me vika, ko sem pa v đinsih, pa tika la kako?

na delu se načeloma vsi tikamo, ampak jaz ne morem tikati sodelavca, ki ima samo 5 let manj kot moj oče in ga pač vikam - a ne zahtevam od njega, da me vika, pač se dnevno videvamo, mi ni problem, da me tika.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2219 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46119 posts

Posted 01 March 2010 - 09:17 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 1. 3. 2010 - 20:26) View Post

Saj imamo tudi pri nas tiste "palice" za ločevanje.
Samo je problem v tem, da večina kupcev misli, da so tam za okras.

Ma ne, ni isto. Tam imajo veliko daljše pulte, deščico pa prestavlja trgovka sama.

Ni glih isto, ampak je v tem stilu... KLIK
  • 0

#2220 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29902 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 March 2010 - 09:19 PM

saj majo nekaj podobnega tudi po mercatorjih.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users