Maskare
Posted 10 April 2024 - 05:05 PM
Posted 10 April 2024 - 05:51 PM
Posted 10 April 2024 - 05:56 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 April 2024 - 06:08 PM
Attached Files
Posted 10 April 2024 - 06:11 PM
― V. Van Gogh
Posted 10 April 2024 - 08:05 PM
Sem se zagrela za Maybelline Sky High, pozna kdo?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 10 April 2024 - 08:21 PM
― V. Van Gogh
Posted 10 April 2024 - 09:16 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 April 2024 - 08:36 AM
Ne, ne zdrži mi Essence cel dan. Tko da kljub ceni mi ni tako izjemna, da bi jo skos kupovala. Nasploh že dolgo nisem naletela na maskaro, da bi mi naredila res wau efekt. Je pa res, da high end maskar ne kupujem.
Sem se zagrela za Maybelline Sky High, pozna kdo?
Meni ta Sky High sploh ni sedla, nikakve trepalnice sem imela. Na trugi strani pa mi je njihova Lash Sensational ena boljših, če odmislimo da jo je ful težko dol dobit.
[Napoleon]
Posted 11 April 2024 - 09:11 AM
Jaz sem si ravno včeraj nabavila novo za testirat od Deborah Extraordinary 5 in 1 mascaro (naj bi imela neka vlakna not, ki se primejo trepalnic in tako povečajo volumen). Jo ima katera? Trenutno sem stestirala vse od Essence Lash Princess, pa me nobena po efektu ni posebej navdušila, razen v ceni
Posted 11 April 2024 - 09:27 AM
Katero že, Eyes to kill? Prav greh mi je toliko dat za maskaro, če bi bila razočarana.
Ja. Meni se glede na to, da jo imam za 10 mesecev, ne zdi draga. Ponavadi jo na LF naročim za cca. 30 € (s kodo).
― V. Van Gogh
Posted 11 April 2024 - 01:39 PM
Ajde, 30 ojrof bi se dala, da je res lep efekt, za tolk casa.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 14 April 2024 - 04:01 PM
Jaz sem nazadnje vzela, ker je bila zelo v akciji od Pupe Vamp maskaro v rjavi in črni barvi in je bil sicer efekt kar ok in tudi cel dan je zdržala. Sta se mi pa obe izredno hitro posušile in oči so me pekle po celem dnevu nošenja.
Na splošno imam kar težavo zadnje čase, da me oči pečejo od maskar. A je katera poskusila kaj od Clinique pa ima občutljive oči oz. priporočate kaj drugega?
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 14 April 2024 - 08:14 PM
Katero že, Eyes to kill? Prav greh mi je toliko dat za maskaro, če bi bila razočarana.
Meni pa recimo Eyes to kill ni bila nič kaj posebej waw. Saj mi je bila dobra, ampak nič kaj tako posebna, da bi se mi jo zdelo vredno še kdaj kupit. So mi nekatere Lancome bolj všeč. Pa od teh dražjih mi je bila ful všeč Urban Decay Perversion, samo hitro se je posušila, zato nisem ponovila nakupa.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 April 2024 - 08:35 PM
― V. Van Gogh
Posted 14 April 2024 - 08:56 PM
Pablo Picasso
Posted 14 April 2024 - 09:30 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 April 2024 - 04:36 AM
Posted 24 April 2024 - 08:46 AM
Jaz sem sedaj odkrila Artdeco maskare in so mi res dobre.
Posted 01 May 2024 - 10:41 AM
A maskare ne zavržete po nekaj mesecih?
Jaz ja, tudi zaradi higienskih razlogov, sploh pa zdaj ko opažam težave.
Mi je nepredstavljivo, da bi imela maskaro daljše obdobje sploh recimo 1 leto, zato me niti ne fascinira da nekatere maskare tako dolgo zdržijo. Meni je dovolj 3 mesece oz. bi verjetno bilo boljše še prej menjat.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
-
Bing (1)