vprašanja (zanima me, ...)
Posted 20 May 2011 - 12:37 PM
Pablo Picasso
Posted 20 May 2011 - 12:53 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 May 2011 - 01:13 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 May 2011 - 01:33 PM
Kinky, meni se je to stalno dogajalo, dokler sem uporabljala navadne antiperspirante, zdaj mam pa no white marks (od Rexone, pa še fant uporablja enakega, ker ima drugače isti problem, ker moškega antiperspiranta ni nobenega, ki ne bi puščal sledi), pa ni nobene majice več uničene.
Posted 20 May 2011 - 01:38 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 20 May 2011 - 02:46 PM
kaj je sploh bistvo tega zavarovanja za mladega voznika? Mislim...če je avto zavarovan sam po sebi itak... Kje točno sploh profitiraš z zavarovanjem za mladega voznika (v kakšni situaciji)?
In ali je obvezno?
Posted 20 May 2011 - 02:47 PM
After all this time?
Always.
Posted 20 May 2011 - 02:48 PM
Obvezno pa tudi ni?
Posted 20 May 2011 - 02:50 PM
After all this time?
Always.
Posted 20 May 2011 - 03:29 PM
Posted 21 May 2011 - 03:06 PM
drugače pri tebi bolj stavim na stres....
Od P.a sestra je imela pogoste migrene dokler ni ugotovila, da si jih v veliki povzroca sama po naslednjem mehanizmu: stres ---> nocno skripanje z zobmi/mocno tiscanje celjusti skupaj (t.i. bruxism: klik ) ---> migrena. Odkar ji je zobozdravnik dal snemljive gumijaste obloge za zobe (natakne, preden gre spat in zjutraj sname), je veliko bolje (migrene so sedaj bolj izjema kot pravilo) in tudi brez oblog ponoci ne skripa vec toliko z zobmi.
Posted 21 May 2011 - 03:20 PM
Ma, sej tudi meni kdaj traja vec, vcasih se mi zdi, da me prst dva meseca skupaj kar naprej boli, potem pa pol leta nic, pozabim, pa spet. Vem, da nekateri hodijo na posege, pa h kozmeticarkam na pedikuro itd., ampak se ne morem odlociti za te reci, ko zacnes enkrat drezat, ni konca, v mojih oceh telo ni narejeno tako, da bi lahko kar naprej nekaj saril po njem. OK, ce bos pac imela nenehno probleme, bo najbrz treba kaj ukreniti. Obutev imas primerno? P.a teta hodi raje vsake dva meseca na izrezovanje nohta h kozmeticarki kot, da bi se odpovedala nemogocim cevljem (vse dneve na nogah v noro visokih petah, spicakih in ne vem cemu vragu vsemu se
Pa sem po spletu okoliscin pojedla nekaj zarecenega kruha. Ampak je dober! : )) Minuli teden zasla k druzinski kozmeticarki zaradi enih cisto xy zadev. Mimogrede opazi se moja stopala in so ji zaceli iti lasje pokonci, ces, kaksne nohte imam - vrascene in glivicne! Jaz sem bila cisto iz sebe.
Mene res niso nic boleli vrasceni nohti, razen obcasnih vnetij, ceprav sedaj obcutim razliko med prej in potem, prej sem ves cas cutila rahel pritisk nohta na obnohtno tkivo, ampak, ker je bilo tako ze odkar pomnim, se nisem ukvarjala s tem, da bi lahko bilo kako drugace.
Sarah, po novem priporocam pedikuro.
Posted 21 May 2011 - 03:31 PM
Če si ti zavarovana s tem lahko voziš kerkol avto, tud če ta avto ni zavarovan za mladega voznika.
Ja, to mi je pa jasno. Ena redkih stvari, ki so mi.
Sem se mislila iti včeraj zavarovat, pa se potem nisem. Bom najprej počakala, da se oči vrne iz Turčije, da se domeniva, kako bo sploh z avtom, menda dobim svojega. Pa bom potem videla, kaj in kako.
Posted 23 May 2011 - 08:17 AM
Ja, ampak obstaja tracking number; jaz sem pogledala, in mi piše OPEN ORDER
Knjige še ni, so mi pa napisali, da če do danes ne pride, naj jim napišem, in mi pošljejo novo, ali povrnejo denar. Res so ZAKON!!!!
Posted 23 May 2011 - 10:54 AM
poznate tole stran http://www.retorik.si/?
koliko so kvalitetni ti tečaji?
[Napoleon]
Posted 23 May 2011 - 12:18 PM
V Douglasih držijo Clinique, ne?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 May 2011 - 01:06 PM
Posted 23 May 2011 - 01:16 PM
http://www.douglas.de/douglas/index_b0008.html
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 May 2011 - 01:31 PM
Ja, menda imaš ti prav.
Bom še vseeno probala poklicati tisto prodajalno.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users