Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36405 replies to this topic

#22081 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28063 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 May 2011 - 12:37 PM

Nop, poliester ti ne bo prijelo. Sicer obstajajo ene barve tudi za umetne materiale, Dharma Trading iz Amerike jih ima, če se ne motim (sicer ne vem koliko se ti splača, no, ker te bo prišlo precej), ampak jaz na tvojem mestu ne bi šarala. Življenje ni kolač, jbg, jaz imam pa vse majce uničene pod pazduhami, ker je kombinacija mojega konjskega potu in Borotalca očitno neugodna za tekstil, lol.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#22082 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 20 May 2011 - 12:53 PM

Kinky, a se ful vidi? mogoče pa nhi tako hudo, razumem pa tvojo togoto.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#22083 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 May 2011 - 01:13 PM

Odvisno iz katerega kota pogledaš. No, v najslabšem primeru jo imam lahko za ven zvečer/ponoči. HVALA wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 20 May 2011 - 01:33 PM

QUOTE(Kinky @ 20. 5. 2011 - 11:34) View Post

surrender.gif mad2.gif Hvala vseeno; in še draga je bila, ma za pop****.

Kinky, meni se je to stalno dogajalo, dokler sem uporabljala navadne antiperspirante, zdaj mam pa no white marks (od Rexone, pa še fant uporablja enakega, ker ima drugače isti problem, ker moškega antiperspiranta ni nobenega, ki ne bi puščal sledi), pa ni nobene majice več uničene.

• 0

#22085 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 May 2011 - 01:38 PM

izabela, jaz imam Neutro Roberts in mi je super, glede na to, da imam 90% garderobe v črni barvi, sploh ne pušča sledi, tako da ne bom menjala. Tukaj je po moje problem material, oz. pojma nimam. Pa tudi potim se zelo malo, ampak nekaj pa vseeno. Hja . . . kot je rekla Coco - življenje ni kolač. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#22086 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 20 May 2011 - 02:46 PM

Še eno vprašanje;

kaj je sploh bistvo tega zavarovanja za mladega voznika? Mislim...če je avto zavarovan sam po sebi itak... Kje točno sploh profitiraš z zavarovanjem za mladega voznika (v kakšni situaciji)?

In ali je obvezno?
  • 0

#22087 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18966 posts

Posted 20 May 2011 - 02:47 PM

V primeru, da ti povzročiš nesrečo. Če ni zavarovan za mladega voznika in se ti zaletiš, je potem mislim da isto, kot če sploh ni zavarovan. hmm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#22088 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 20 May 2011 - 02:48 PM

Aha. Če se drug vame, pa itak nima veze, ne?

Obvezno pa tudi ni?
  • 0

#22089 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18966 posts

Posted 20 May 2011 - 02:50 PM

Ne, obvezno ni. Če se drug vate pa tut ne vem, kako je.
  • 0

After all this time?

Always.

#22090 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 May 2011 - 03:29 PM

Če si ti zavarovana s tem lahko voziš kerkol avto, tud če ta avto ni zavarovan za mladega voznika.
  • 0

#22091 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29745 posts

Posted 21 May 2011 - 03:06 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 11. 5. 2011 - 17:39) View Post

drugače pri tebi bolj stavim na stres....

Od P.a sestra je imela pogoste migrene dokler ni ugotovila, da si jih v veliki povzroca sama po naslednjem mehanizmu: stres ---> nocno skripanje z zobmi/mocno tiscanje celjusti skupaj (t.i. bruxism: klik ) ---> migrena. Odkar ji je zobozdravnik dal snemljive gumijaste obloge za zobe (natakne, preden gre spat in zjutraj sname), je veliko bolje (migrene so sedaj bolj izjema kot pravilo) in tudi brez oblog ponoci ne skripa vec toliko z zobmi.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#22092 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29745 posts

Posted 21 May 2011 - 03:20 PM

QUOTE(_Planet_ @ 19. 4. 2011 - 19:42) View Post

Ma, sej tudi meni kdaj traja vec, vcasih se mi zdi, da me prst dva meseca skupaj kar naprej boli, potem pa pol leta nic, pozabim, pa spet. Vem, da nekateri hodijo na posege, pa h kozmeticarkam na pedikuro itd., ampak se ne morem odlociti za te reci, ko zacnes enkrat drezat, ni konca, v mojih oceh telo ni narejeno tako, da bi lahko kar naprej nekaj saril po njem. OK, ce bos pac imela nenehno probleme, bo najbrz treba kaj ukreniti. Obutev imas primerno? P.a teta hodi raje vsake dva meseca na izrezovanje nohta h kozmeticarki kot, da bi se odpovedala nemogocim cevljem (vse dneve na nogah v noro visokih petah, spicakih in ne vem cemu vragu vsemu se down.gif).

Pa sem po spletu okoliscin pojedla nekaj zarecenega kruha. Ampak je dober! : )) Minuli teden zasla k druzinski kozmeticarki zaradi enih cisto xy zadev. Mimogrede opazi se moja stopala in so ji zaceli iti lasje pokonci, ces, kaksne nohte imam - vrascene in glivicne! Jaz sem bila cisto iz sebe. surrender.gif Sem mislila, kako lepo skrbim za svoja stopala, sicer potem je pohvalila, da nimam nikjer nic odmrle kože, ampak nohti.... In, ce se mi ne zdi cudno, da so nekoliko rumeni in, kako lahko sploh hodim s tako vrascenimi nohti. surrender.gif ninja.gif Skratka, na nohtih je izvedla celo operacijo, ustrezno postrigla, ocistila obnohtne kanalcke, dala mažo za nohte, zmasirala noge, sem napol letela domov, tako lahko sem se pocutila. Cez kaksen mesec moram na kontrolo/po potrebi na dodatno obdelavo, my pleasure! cool.gif
Mene res niso nic boleli vrasceni nohti, razen obcasnih vnetij, ceprav sedaj obcutim razliko med prej in potem, prej sem ves cas cutila rahel pritisk nohta na obnohtno tkivo, ampak, ker je bilo tako ze odkar pomnim, se nisem ukvarjala s tem, da bi lahko bilo kako drugace.

Sarah, po novem priporocam pedikuro. biggrin.gif Sicer je moja kozmeticarka znana dalec naokoli po kvalitetnih storitvah, vendar ni vrag, da tudi v tvojem koncu ne bi nasla kaksne solidne.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#22093 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 May 2011 - 03:31 PM

QUOTE(Plain Jane @ 20. 5. 2011 - 16:29) View Post

Če si ti zavarovana s tem lahko voziš kerkol avto, tud če ta avto ni zavarovan za mladega voznika.

Ja, to mi je pa jasno. Ena redkih stvari, ki so mi. laugh.gif

Sem se mislila iti včeraj zavarovat, pa se potem nisem. Bom najprej počakala, da se oči vrne iz Turčije, da se domeniva, kako bo sploh z avtom, menda dobim svojega. Pa bom potem videla, kaj in kako.
  • 0

#22094 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 May 2011 - 08:17 AM

QUOTE(Kinky @ 19. 5. 2011 - 20:18) View Post

Ja, ampak obstaja tracking number; jaz sem pogledala, in mi piše OPEN ORDER smile.gif Jaz še jutri počakam, in potem napišem mail. Hvala vseeno.

Knjige še ni, so mi pa napisali, da če do danes ne pride, naj jim napišem, in mi pošljejo novo, ali povrnejo denar. Res so ZAKON!!!!
  • 0

#22095 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17769 posts

Posted 23 May 2011 - 10:54 AM

Je katera delala kdaj tečaj retorike. Če ja pri kom?
poznate tole stran http://www.retorik.si/?
koliko so kvalitetni ti tečaji?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#22096 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2011 - 12:18 PM

V Douglasih držijo Clinique, ne?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#22097 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 23 May 2011 - 01:06 PM

Hm, na njihovi strani ne piše, da bi ga imeli. Čudno, ker imam občutek, da so včasih ga.
  • 0

#22098 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2011 - 01:16 PM

http://www.douglas.de/douglas/index_b0008.html

hmm.gif Saj kličem v prodajalno, za katero me zanima, a se noben že celo dopoldan ne javi. O.o

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#22099 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 23 May 2011 - 01:24 PM

TU ga ni med naštetimi. Hm.
  • 0

#22100 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2011 - 01:31 PM

Ja, menda imaš ti prav.
Bom še vseeno probala poklicati tisto prodajalno.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users