Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2181 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 June 2008 - 06:23 PM

Balzam zgleda fajni.
Kombinacija tega balzama in Superstar bi bla pomoje fajna..
  • 0

#2182 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 01 June 2008 - 06:31 PM

Dilema, prave so ja. Za šampon pa bom novo temo ofnila.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2183 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 June 2008 - 06:33 PM

Ok, hvala!

P.S. Danes sem vohala Fashionista regenerator. OMFG, kak noooro dober vonj, sem že pozabla, kak blazno diši. Čisto po borovnicah, ni vonj nič preveč osladen, ker je tak kremast, jogurtast. Res totalno njam, pomoje bi ga kupila, če ne bi mela problemov s sestavinami.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2184 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 02 June 2008 - 08:09 PM

Na netu so junijske akcije. Bi katera delila z mano komplet za skodrane lase? Jaz bi rabila samo šampon.
  • 0

#2185 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 June 2008 - 08:21 PM

Akcije so dobesedno poden. closedeyes.gif
Pa oni beden melonin sprej za telo - kako so ga fino in primerno opisali - za ohranjanje barve, LOL.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2186 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 June 2008 - 08:24 PM

Fluffy, vzela si mi besede iz ust, tako tisto o bednih akcijah kakor o domiselnem poimenovanju meloninega spreja. Haha. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2187 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 03 June 2008 - 12:38 AM

joj res so kr neki akcije... nič ne bi rabila.. pa tako sm čakala, kaj bojo dali finega. prejšnji mesec pa sm komaj zbrala...

...še dobro, da sem prejšnji mesec vezla Curls Rock dvojček.
  • 0

#2188 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 03 June 2008 - 04:46 AM

Men ima Revlon veliko bolj zanimive akcije kot Tigi.Si bom najbrž od revlona kaj naročila.

Ampak so res bedasto napisali Melonin sprerj za ohranjanje zagorele polti laugh.gif Ta je pa dobra laugh.gif

Drugač sem gledala ono akcijo ko je hook up in šampon pa sem mislila da je self absorbed pa je moisture maniac(že mam rolleyes.gif ).Pa itak dajo nekaj fajnega in zraven še nekaj kar ne gre dobro v prodajo.
  • 0

#2189 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 June 2008 - 09:47 AM

Po mojem mnenju se splača vzet Revlon sprej za zaščito las pred soncem. Ni neka akcija sicer, ampak pač zraven dobiš brisačo, ki jo imam jaz doma od prejšnje akcije in je prav luštna. Ta sprej sicer vsebuje silikone (to verjetno koga zanima, zato posebej poudarjam), a je drugače res izjemno kvaliteten.

Pa splača se vzet Revlon Vitaforce šampon in lak za lase. Njihovi šamponi so ful kvalitetni, jaz imam dva in sta superb. Laki so tudi zelo fajn.

Tigi akcije so ... nimam besed. blink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2190 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 03 June 2008 - 12:34 PM

QUOTE(DiLeMa @ 3. 6. 2008 - 10:47) View Post

Po mojem mnenju se splača vzet Revlon sprej za zaščito las pred soncem. Ni neka akcija sicer, ampak pač zraven dobiš brisačo, ki jo imam jaz doma od prejšnje akcije in je prav luštna. Ta sprej sicer vsebuje silikone (to verjetno koga zanima, zato posebej poudarjam), a je drugače res izjemno kvaliteten.

Pa splača se vzet Revlon Vitaforce šampon in lak za lase. Njihovi šamponi so ful kvalitetni, jaz imam dva in sta superb. Laki so tudi zelo fajn.

Tigi akcije so ... nimam besed. blink.gif

No Dilema zdej si me lih spomnila, da sem jaz lansko leto nekaj od Revlona kupila in ko sem šla pogledat, sem ugotovila, da imam ta sprej za zaščito las in en šampon, če poznaš: hydro nutritive shampoo-Equave. Kej veš, je ta v redu? Pa sploh še nič uporabljeno, tako da prideta to leto v poštev oops.gif
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#2191 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 June 2008 - 05:08 PM

Jaz sem naročila Revlon sprej za zaščito pred soncem.

DiLeMa,
ti imaš ta sprej, a ne? Je kaj masten?
Ker sem si pred ene tremi leti kupila od Revlona en sprej za zaščito pred soncem, klorom, itd., pa je bil obupno masten.
edit: od Kerastase je bil, pardon. Me pa še vseeno zanima to o mastnoči. ;-)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2192 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 June 2008 - 05:22 PM

Jaz točno tega nisem imela, sem pa imela zelenega. Vem pa, da so vsi ful podobno narejeni in noben ni masten, ti garantiram.

Fergie, vsi Revlon šamponi so super, sestavinsko kvalitetni in naredijo lepe lase.
  • 0

#2193 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 03 June 2008 - 05:58 PM

Js sem si pa nabavla tist kompletek ko je kao za kodre čeprav nima kodrov(Revlon seveda) in sicer je notri nek gel za definiranje las in zraven še šampon(tak rjavo-oranžen)za poškodovane lase.

Tud men so Revlonovi šamponi zelo kvalitetni mam prav tako dva..enega za barvane in drugega za volumen in sta oba sestavinsko precej kvalitetna.

Dilema za lake pa mislim da si se mal zmotla..so ful slabi pa čist alkojol jih je.Na prvem mestu alkohol denat na drugem pa SD alkohol..pa nič kaj pametnega naprej.
Iz prejšje akcije sem ga imela in še veliiko časa nazaj nevem točno zakaj je že bil pa sta bila oba dva po istem principu nareta.Fuj
  • 0

#2194 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 June 2008 - 06:33 PM

Jaz pri lakih sploh ne gledam sestavin, se mi ne zdijo preveč pomembne, zato da tle ne morem sodit, žal. Mi pa mami pravi, da ji je Revlonov lak eden najboljših, pa jih je sprobala že malo morje. Jaz nisem probala nobenega, ker lakov ne uporabljam.
  • 0

#2195 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 June 2008 - 01:01 PM

Jaz bi pa rabla nekaj za volumen. Nekaj, kar bi mi vsaj malo dvignilo lase. Mam izjemno ravne in gladke lase - nobenega volumna. DiLeMa priporočaj mi nekaj, kar mi ne bo mastilo in obtežilo las ampak mi jih vsaj mičkeno dvignilo.
  • 0
Viens, reste ici!

#2196 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 June 2008 - 01:08 PM

Tigi big&Bigger?

Čis malo pa ko si lase sušiš glavo navzdol obrni in s prsti povzdvigaj lase od lasišča,kot bi si hotla zmasirat lasišče.
  • 0

#2197 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 June 2008 - 01:15 PM

Ja to pomaga, ampak je po petih minutkah spet vse ravno.
  • 0
Viens, reste ici!

#2198 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 June 2008 - 01:38 PM

Mogoče uporabljaš preveč hranljive šampone(Tigi O&H)

• 0

#2199 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 June 2008 - 02:06 PM

Ana, jst mam tud take lase. Ravne, zlo težko pridem do kakšnga volumna, če pa že, mi pa tkoj vse dol pade. huh.gif

Punce, čist tko eno vprašanje: kolko časa so uporabni ti spreji? Jst mam enga avonovega, sem ga lani poleti kupila. A je še ok, al je boljše, da novega kupim?
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2200 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 June 2008 - 02:12 PM

A je spremenil vonj ali pa je čudne kosistence?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users