Big Brother
Posted 09 May 2008 - 02:38 PM
Posted 09 May 2008 - 03:42 PM
Tokrat je ful možno da bo zmagala punca. Mateji in Jeanin ful dobro kaže, priljubljenost jim ful raste, no.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 May 2008 - 04:11 PM
Tea je pa dolgočasno in tudi meni se je ne bi dalo poslušat. Poleg tega pa še neke butaste scene skos dela. Npr. joka, ker ne razume Nasketa.

Posted 09 May 2008 - 05:03 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 May 2008 - 06:39 PM
Meni Mateja ni nič kaj všeč... se mi zdi, da imata s ElTyebom vse splanirano in dogovorjeno, kako se morata obnašati, da bosta všeč gledalcem in stanovalcem.
Ker tudi to je dejstvo, da je Tyeb vedel, da pride Mateja v hišo, čeprav je ona vse to v živo v studiu zanikala in si celo izmislila zgodbico o tem, kako ji je uspelo skrivoma hodit na kastinge.

Jaz isto mislim in upam, da ne zmagata, čeprav veliko folka pali nanju. Pač eden od njih bi rad s svojo prijaznostjo kok sta super in oh in sploh pobasala 92.000€.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 09 May 2008 - 06:47 PM
Jaz sem proti temu, da se daje ljudi iz istega gospodinjstva notri.
Posted 09 May 2008 - 08:11 PM
Sicer jaz ne morem vedit, kaj se je med njima dogajalo, ampak zakaj hudiča se sedaj oni tolk mešajo v to?
Pa še nekaj....a je vam Žanin lepa? Meni je totalno neprivlačna v obraz...čezdalje bolj.
Posted 09 May 2008 - 08:32 PM
Men pa je Žanin kr lušna. Simpatična.
Posted 09 May 2008 - 08:41 PM
Posted 09 May 2008 - 09:16 PM
Jeannine ne obsojam, da je pustila fanta, to se dogaja, lahko se vsakemu zgodi, obsojam pa to, na kakšen način je to naredila. Lahko bi pač počakala do konca in adijo, ne pa pred celo Slovenijo pod rjuhe z drugim, poleg vsega ga je pa še grdo blatila...se mi ne zdi fer do nekoga, s katerim si bil 4 leta. Vsaj malo spoštovanja, ne glede na vse, s tem ga je zaznamovala za celo življenje in blatila njegovo ime.Ful grdo, res.Res si ne predstavljam, da bi meni ljubljena oseba kaj takega naredila, ne znam si predstavljati teh občutkov, res.

Posted 09 May 2008 - 09:19 PM
Ja, že vsaj zaradi spoštovanja bi lahko bila tiho in končala z njim prej ali pozneje.
Posted 09 May 2008 - 09:21 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 09 May 2008 - 09:26 PM
ja, men se tut ne zdi prov to kr je nrdila, sam bol da je končala, če jo je tok matral bit z marčelom, kukr pa da ga ne bi pustila pa bi bla vseen z njim.

Posted 09 May 2008 - 10:13 PM
Posted 09 May 2008 - 11:08 PM
najbolj ABSURDNO je bilo to, ko je žanin prišla v studio, jo je začela itak osenarka nekaj spraševat, pa je rekla žanin, da se bosta to onadva s fantom pomenila. potem pa osenarka reče "ja, seveda, mi nismo tukaj za to, da bi sodili.". KAJ ZA HUDIČA SO PA POČELI CELOTNO ODDAJO???!!! secirali so mitjo po dolgem in počez in po vsej sili so ga hoteli prikazati kot izsiljevalskega tirana s samomorilskimi nagnjenji. bolano. jaz bi jih tožila na njegovem mestu. resno. od kje za vraga si jemljejo pravico, da o njegovi osebnosti in že skoraj intimnem lajfu razpravljajo po tv in se grejo razni abervezniki na račun njega razne psihologe?!
kar se pa tiče zunanjosti žanin - obupna je. od face, od načina govora. postavo ima edino ok, ampak ji en k. pomaga, če je vse ostalo gnilo.
in še nekaj - tič od gasilca sandija. tega mi res ni blo treba videt. že tam, ko je bil v gatah ves razkrečen, je bil malodane ostuden.
ps.: gačanovič je posmeh matere narave.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 May 2008 - 11:13 PM

Posted 09 May 2008 - 11:16 PM
je imel kar dostojno batino sicer

taki pravi konj...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 May 2008 - 11:18 PM
Posted 09 May 2008 - 11:20 PM
najbolj ABSURDNO je bilo to, ko je žanin prišla v studio, jo je začela itak osenarka nekaj spraševat, pa je rekla žanin, da se bosta to onadva s fantom pomenila. potem pa osenarka reče "ja, seveda, mi nismo tukaj za to, da bi sodili.". KAJ ZA HUDIČA SO PA POČELI CELOTNO ODDAJO???!!! secirali so mitjo po dolgem in počez in po vsej sili so ga hoteli prikazati kot izsiljevalskega tirana s samomorilskimi nagnjenji. bolano. jaz bi jih tožila na njegovem mestu. resno. od kje za vraga si jemljejo pravico, da o njegovi osebnosti in že skoraj intimnem lajfu razpravljajo po tv in se grejo razni abervezniki na račun njega razne psihologe?!
kar se pa tiče zunanjosti žanin - obupna je. od face, od načina govora. postavo ima edino ok, ampak ji en k. pomaga, če je vse ostalo gnilo.
in še nekaj - tič od gasilca sandija. tega mi res ni blo treba videt. že tam, ko je bil v gatah ves razkrečen, je bil malodane ostuden.
ps.: gačanovič je posmeh matere narave.
Točno to je mene zmotilo. Sem kar sama s sabo začela govorit (pogosto to delam, ko na TV poslušam razne budalaštine, ki jih izjavljajo razne budale), pa se razburjat.
Fant je dost pameten, da je hitro videl, kakšne namene imajo in ni hotel priti v studio že prejšnji teden.
Pa sej, ko je Osenarjeva spraševala prijateljico, ji sploh ni do konca pustila nič povedat...Gačanovič je pa celo namigoval, da je "tudi" ona ustrahovana od Mitje.
Pa vprašanja punci od Kockamoža so bila tudi totalno neumesna. Pa razna namigovanja o tem, da s punco sploh nimata neke trdne veze, ker je voditeljica pač presodila, da 10 mesecev pa ja ni nič.

Edit: Jaz sem bolj poslušala kot gledala, tako da nisem opazila Sandijevega premoženja heheh.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users