Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#2181 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 09 May 2008 - 02:38 PM

Jaz pa mislim, da El tayb ne bo zmagal.
  • 0

#2182 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 May 2008 - 03:42 PM

Po moje tudi ne. Na začetku morda je kazalo da ja, ampak zmeraj bolj mislim da ne.

Tokrat je ful možno da bo zmagala punca. Mateji in Jeanin ful dobro kaže, priljubljenost jim ful raste, no.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 09 May 2008 - 04:11 PM

Joj, meni je ta Žanin tolk zorpna...čezdali bolj. Pa grdo mi je, da je fanta na tak način pustila in ponižala. Njuna preteklost ni moja stvar in kakrkoli je on njej naredil, vseeno ga je imela dovolj rada očitno, da je ostala z njim. Potem ga pa prek tv pusti, no.
Tea je pa dolgočasno in tudi meni se je ne bi dalo poslušat. Poleg tega pa še neke butaste scene skos dela. Npr. joka, ker ne razume Nasketa. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0

#2184 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 May 2008 - 05:03 PM

Baje da ga je že parkrat pustila, pa ji je potem grozil, in take. Ne vem kaj je od tega res, of course. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2185 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 09 May 2008 - 06:39 PM

QUOTE(Immortelle @ 8. 5. 2008 - 9:24) View Post

Meni Mateja ni nič kaj všeč... se mi zdi, da imata s ElTyebom vse splanirano in dogovorjeno, kako se morata obnašati, da bosta všeč gledalcem in stanovalcem.
Ker tudi to je dejstvo, da je Tyeb vedel, da pride Mateja v hišo, čeprav je ona vse to v živo v studiu zanikala in si celo izmislila zgodbico o tem, kako ji je uspelo skrivoma hodit na kastinge. down.gif

Jaz isto mislim in upam, da ne zmagata, čeprav veliko folka pali nanju. Pač eden od njih bi rad s svojo prijaznostjo kok sta super in oh in sploh pobasala 92.000€. down.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

• Guests

Posted 09 May 2008 - 06:47 PM

To meni ni pošteno. Ostali imajo 1:št. stanovalcev možnosti, da zmagajo, onadva pa sta 2 in če eden dobi denar, je isto, kot če ga dobi drugi. Se pravi, sta si možnost podvojila.
Jaz sem proti temu, da se daje ljudi iz istega gospodinjstva notri.
  • 0

• Guests

Posted 09 May 2008 - 08:11 PM

Mater so nesramni. Radi bi zdej prikazali Mitjo kot totalnega tirana in vlečejo iz ljudi, da bi rekli, da se ga je bala, da jo je tepel in bla bla bla. Mislan je celo namigoval, da se Žaninina prijateljica boji Mitje, ker ni hotela o njem nič določenega v slabem smislu povedat.
Sicer jaz ne morem vedit, kaj se je med njima dogajalo, ampak zakaj hudiča se sedaj oni tolk mešajo v to?

Pa še nekaj....a je vam Žanin lepa? Meni je totalno neprivlačna v obraz...čezdalje bolj.
  • 0

#2188 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 May 2008 - 08:32 PM

Milan je itak en bedak.

Men pa je Žanin kr lušna. Simpatična.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2189 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 May 2008 - 08:41 PM

Men je pa k en polulan otrok.
  • 0

#2190 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 09 May 2008 - 09:16 PM

Ciara, se strinjam. Ne vem zakaj so se tok spravili na Mitjo, glede na to, da ga sploh noben ne pozna in kar avtomatično namigujejo proti njemu.
Jeannine ne obsojam, da je pustila fanta, to se dogaja, lahko se vsakemu zgodi, obsojam pa to, na kakšen način je to naredila. Lahko bi pač počakala do konca in adijo, ne pa pred celo Slovenijo pod rjuhe z drugim, poleg vsega ga je pa še grdo blatila...se mi ne zdi fer do nekoga, s katerim si bil 4 leta. Vsaj malo spoštovanja, ne glede na vse, s tem ga je zaznamovala za celo življenje in blatila njegovo ime.Ful grdo, res.Res si ne predstavljam, da bi meni ljubljena oseba kaj takega naredila, ne znam si predstavljati teh občutkov, res. down.gif
  • 0

• Guests

Posted 09 May 2008 - 09:19 PM

Jaz si tudi ne prestavljam, kako se je on počutil. Zihar je tuhtal a naj spoka, ali naj ji oprosti in jo počaka...ne morem si zamislit, kolk to boli.
Ja, že vsaj zaradi spoštovanja bi lahko bila tiho in končala z njim prej ali pozneje.
  • 0

#2192 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 May 2008 - 09:21 PM

Men tud ni jeanine lušna
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2193 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 09 May 2008 - 09:26 PM

men je luštna jeanine. sam a se je ostrigla?!? lih zadnjih 5 min sem ujela pa sm vidla da ma neki sumljivo kratke lase. a jih ni mela nek do sred hrbta al pa še čez?
ja, men se tut ne zdi prov to kr je nrdila, sam bol da je končala, če jo je tok matral bit z marčelom, kukr pa da ga ne bi pustila pa bi bla vseen z njim.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#2194 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 May 2008 - 10:08 PM

QUOTE(sweetblush @ 9. 5. 2008 - 21:41) View Post

Men je pa k en polulan otrok.

laugh.gif Ej meni tudi ! Pa ful mi je grda v obraz. Ko en hrček napihnjen.
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 09 May 2008 - 10:13 PM

Anede??? Kot če bi si hrček smoki spravu v lička.
  • 0

#2196 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 May 2008 - 11:08 PM

najbolj ABSURDNO je bilo to, ko je žanin prišla v studio, jo je začela itak osenarka nekaj spraševat, pa je rekla žanin, da se bosta to onadva s fantom pomenila. potem pa osenarka reče "ja, seveda, mi nismo tukaj za to, da bi sodili.". KAJ ZA HUDIČA SO PA POČELI CELOTNO ODDAJO???!!! secirali so mitjo po dolgem in počez in po vsej sili so ga hoteli prikazati kot izsiljevalskega tirana s samomorilskimi nagnjenji. bolano. jaz bi jih tožila na njegovem mestu. resno. od kje za vraga si jemljejo pravico, da o njegovi osebnosti in že skoraj intimnem lajfu razpravljajo po tv in se grejo razni abervezniki na račun njega razne psihologe?!
kar se pa tiče zunanjosti žanin - obupna je. od face, od načina govora. postavo ima edino ok, ampak ji en k. pomaga, če je vse ostalo gnilo.
in še nekaj - tič od gasilca sandija. tega mi res ni blo treba videt. že tam, ko je bil v gatah ves razkrečen, je bil malodane ostuden.

ps.: gačanovič je posmeh matere narave.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2197 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 May 2008 - 11:13 PM

Zdaj mi je pa žal, da nisem gledala. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2198 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 May 2008 - 11:16 PM

je imel kar dostojno batino sicer sleep.gif
taki pravi konj...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2199 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 May 2008 - 11:18 PM

Hahahah. Fak no.
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 09 May 2008 - 11:20 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 10. 5. 2008 - 0:08) View Post

najbolj ABSURDNO je bilo to, ko je žanin prišla v studio, jo je začela itak osenarka nekaj spraševat, pa je rekla žanin, da se bosta to onadva s fantom pomenila. potem pa osenarka reče "ja, seveda, mi nismo tukaj za to, da bi sodili.". KAJ ZA HUDIČA SO PA POČELI CELOTNO ODDAJO???!!! secirali so mitjo po dolgem in počez in po vsej sili so ga hoteli prikazati kot izsiljevalskega tirana s samomorilskimi nagnjenji. bolano. jaz bi jih tožila na njegovem mestu. resno. od kje za vraga si jemljejo pravico, da o njegovi osebnosti in že skoraj intimnem lajfu razpravljajo po tv in se grejo razni abervezniki na račun njega razne psihologe?!
kar se pa tiče zunanjosti žanin - obupna je. od face, od načina govora. postavo ima edino ok, ampak ji en k. pomaga, če je vse ostalo gnilo.
in še nekaj - tič od gasilca sandija. tega mi res ni blo treba videt. že tam, ko je bil v gatah ves razkrečen, je bil malodane ostuden.

ps.: gačanovič je posmeh matere narave.

Točno to je mene zmotilo. Sem kar sama s sabo začela govorit (pogosto to delam, ko na TV poslušam razne budalaštine, ki jih izjavljajo razne budale), pa se razburjat.
Fant je dost pameten, da je hitro videl, kakšne namene imajo in ni hotel priti v studio že prejšnji teden.
Pa sej, ko je Osenarjeva spraševala prijateljico, ji sploh ni do konca pustila nič povedat...Gačanovič je pa celo namigoval, da je "tudi" ona ustrahovana od Mitje.
Pa vprašanja punci od Kockamoža so bila tudi totalno neumesna. Pa razna namigovanja o tem, da s punco sploh nimata neke trdne veze, ker je voditeljica pač presodila, da 10 mesecev pa ja ni nič. rolleyes.gif

Edit: Jaz sem bolj poslušala kot gledala, tako da nisem opazila Sandijevega premoženja heheh.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users