Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#2181 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 January 2009 - 04:15 PM

Tole je na voljo samo okoli valentinovega. Kolikor vem, tudi pri nas. Samo na spletni strani niso najbolj ažurni ...

Grem jutri v LUSH in bom pogledala če imajo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2182 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 January 2009 - 07:35 PM

Komaj čakam valentinov LUSH. smile.gif

IPB ImageIPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#2183 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 January 2009 - 07:39 PM

Tale jagodna masažna ploščica pa res kar vzpodbudno izgleda... Bom šla morda en dan celo malo prešnofat in prečekirat tele njihove ploščice, sem imela nekoč eno in je božansko dišala. Sicer pa nekako nisem neka navdušenka nad Lushem.
  • 0

#2184 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 29 January 2009 - 06:19 PM

Sem nabavla Lushevo masko za obraz in sem malo presenečena nad ceno. Jaz sem imela v glavi, da stanejo okoli 10eur, največ 12. Tale je bila 15eur. Je bilo vedno tako in sem jaz kej zamešala ali so se zdej pač podražile?
  • 0

#2185 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 29 January 2009 - 06:21 PM

Odvisno, kolko gramov ima. Včasih dajo v ene posodice malo več, v ene malo manj. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2186 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29879 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 January 2009 - 07:32 PM

cene imajo na 100 gramov - 11,90 €.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2187 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 29 January 2009 - 08:41 PM

Aha, ok hvala. smile.gif Za kolkrat približno pa je ena maska? smile.gif
  • 0

#2188 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 January 2009 - 08:56 PM

Odvisno kak pogosto jo nanašaš. Ampak itak imaš rok uporabe gor, ki pa je 2 mesca se mi zdi. Jaz sem jo uporabljala vsak drug dan in sem je na koncu malo stran vrgla, nisem vse porabla.
  • 0
Viens, reste ici!

#2189 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2009 - 09:12 PM

QUOTE(Ana @ 29. 1. 2009 - 20:56) View Post
sem je na koncu malo stran vrgla, nisem vse porabla.

Zakaj? Je ratala čudna, spremenila konsistenco, vonj? Ker jaz imam svežo masko tudi po predvidenem izteku uporabe v uporabi, jo hranim v hladilniku in je vse ok z njo.
Zaenkrat sem imela 2 njihovi sveži maski in z obema je bilo tako.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2190 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 January 2009 - 09:29 PM

Jaz sem imela njihovo Love Lettuce masko in se mi je ful hitro pokvarila, niti polovice nisem porabila. Ziher pred 2 meseci, dosti prej lol. Ne vem zakaj.

Drugače pa v prihodnjim dneh nameravam obiskat Lush, in zapravit par deset evrov, če ne bom seveda imela tako srečo kot ponavadi ko grem jaz tam in nimajo na zalogi nič. Me zanima če je katera sprobala spodnje milo, piše da diši po mentolu in jabolkih, a je res tak pristen lep vonj?

Demon in the Dark
http://ecx.images-am...L500_AA280_.jpg

Kaj pa gel za tuširanje, a je kakšen ki diši pristno po kakšnih citrusih? Ni važno, pomaranča, limona, grenivka? smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2191 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 29 January 2009 - 09:52 PM

Happy hippy je citrusen, ma tak fajn vonj, sam moraš sama povohat, da boš vidla, če ti je fajn. Mnde je olive branch super, sicer mislim, da ni lih citrusen, ampak ga vse hvalijo.
  • 0

#2192 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 January 2009 - 10:01 PM

Sem si ogledovala ravno tegale je. Pa tudi Yummi Yummi me mika, tale je pa jagodni, ane? smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2193 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 29 January 2009 - 10:05 PM

Ja, jagodni.

Samo ne vzet Rub rub rub, ker ni fajn. Meni je žal, da sem ga kupila. Ne diši preveč lepo, pa še čist tekoč je, ker se tisti grobi delci (kao naj bi bil piling gel za tuširanje) vsedejo na dno flaške in sploh ne grejo nč ven. Bedno. huh.gif
  • 0

#2194 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2009 - 10:30 PM

QUOTE(Sarah @ 29. 1. 2009 - 21:29) View Post

Jaz sem imela njihovo Love Lettuce masko in se mi je ful hitro pokvarila, niti polovice nisem porabila. Ziher pred 2 meseci, dosti prej lol. Ne vem zakaj.

Zanimivo! Jaz sem namreč obe sveži maski imela precej dlje (sigurno kak mesec + še malo), pa se ni nobena pokvarila. Je pa res, da sem ju hranila v hladilniku. Je pa res še tudi to, da je hitrost pokvarljivosti odvisna od maske do maske.

Kar se pa tiče tvojega vprašanja: Happy Hippy je zelo osvežilen, neobičajno citrusni - ravno zaradi rahle grenkobe v vonju, ki jo daje grenivka. The Olive Branch ne bi ravno uvrstila med citrusne vonje, je bolj sladko mandarinast. YYY je čist jagodni jogurt, pa celo malo negovalen je gel, kar ni ravno odlika Lushevih gelov za tuširanje.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2195 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 30 January 2009 - 07:20 AM

Sarah, to ti govoriš o tisti LL maski, katero sva si razdelili? Jaz jo imam še vedno in še vedno je ok huh.gif
Imam jo vedno v hladilniku in jo tudi takoj nazaj dam.
  • 0

#2196 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 January 2009 - 09:39 AM

Ja Ancka o tisti! A resno? blink.gif Meni se je pokvarila že zdavnaj. Kar tako iz enega dneva na druzga, sem jo odprla in vonj je bil ogaben, ni samo malo spremenila vonj al pa kej, ampak prav grozno zasmrdela, pa malo barvo spremenila.
Pa sem jo držala v hladilniku, itak.

Aja Olive Branch je po mandarinah? Mmm, sem mislila da je po olivah lol. To pa je mamljivo.

Hvala eve za opozorilo, Rub Rub sem že takoj na začetku črtala iz seznama, hehe. Yummi Yummi pa če je preveč kremast in s kremnim vonjem pa mi najbrž tudi ne bo všeč. No saj bom tam vse prevohala pa se odločila. Upam samo da ne bom prišla tja ko jim bo vsega zmanjkalo, kot ponavadi.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2197 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 January 2009 - 09:50 AM

Ja, sej tm lahko vse prevohaš (ti prodajalka roko mal umije in potem da gor tist gel za tuširanje, da tud vidš, kakšen je vonj tud po tuširanju...), čeprav včasih je to prav težko, ker v trgovini tko diši, da bi človk mogu it kr ven eno stvar povohat, da bi bil ziher... biggrin.gif Gelov za tuširanje se mi zdi, da majo kr na zalogo.
  • 0

#2198 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 30 January 2009 - 10:08 AM

Sarah, mogoče pa je odvisno od tega, ali imaš original LUSHevo embalažo, ali pa je oni lonček, katerega sem dobila za tebe. Who knows?
  • 0

#2199 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 January 2009 - 10:39 AM

Ej pojma nimam, samo res je kar malo prehitro tole bilo, v vsakem primeru.

A Snow Fairy gela za tuš se ne dobi več, je samo LE, ali kako?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2200 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 January 2009 - 11:38 AM

Ja, samo LE je, okoli božičnih in novoletnih praznikov. Jaz imam 500ml pakungo in se takorekoč zadevam z njim, ker mi noro diši. Gre res za tak totalno punčkasto/bombončkast vonj, ki mi včasih full zapaše.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users