Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5208 replies to this topic

#2181 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19191 posts

Posted 10 July 2023 - 12:37 PM

Saj niso edini, ki prodajajo oblačila za tenis?
  • 0

#2182 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16852 posts

Posted 10 July 2023 - 01:36 PM

Ja pa saj fora je da jih ne za tenis :lol:
Da v tem vidis folk na sprehodih, v stacunah...ne pa na tenis placu.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2183 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18617 posts

Posted 10 July 2023 - 01:44 PM

Meni je smešno, k se grejo bejbe to Wimbledon estetiko, ne znajo pa loparja prijet. 95 % ljudi, ki jih vidim trenirat, pa igra v normalnih oblačilih, pajkicah in jopicah.

• 0

After all this time?

Always.

#2184 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17317 posts

Posted 10 July 2023 - 01:49 PM

Zdaj sem zvedela, da ima Emazing okoli 350k prometa in 5-9 zaposlenih (tako pise na biziju). Kako je to sploh bilo izvedljivo... Edino, ce je ze lani padlo in je bilo prejsnja leta 2x vec. Vsaj.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2185 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16852 posts

Posted 10 July 2023 - 02:27 PM

Verjento bolj 5 kot 9?
Mislim da je prevec na veliko zastavila vse skupaj...
Ne vem kaj bo zdaj pocela? Naj ima tecaje pa folk uci pect....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2186 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17317 posts

Posted 10 July 2023 - 02:31 PM

Najbrz prej 5, ja. Ampak je bila delavnica in 2 trgovini in ogromne najemnine. Je vseeno ali jih je bilo 5 ali 9, s tem niti osnov ne pokrijes.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2187 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23311 posts

Posted 10 July 2023 - 02:31 PM

:ph34r:   kaj bi pa še mogli? (glede na to, da sem še 10 let starejša od večine tu gor)

Jaz tudi nič ne telovadim, razen od septembra naprej sem hodila 1x ali pa včasih 2x na teden na jogo. Zdaj čez poletje se nisem vpisala. Vedno govorim, kaj vse bom delala, na koncu pa ni nič iz tega. Kapo dol vsem, ki imate toliko volje in se uspete organizirat, da redno telovadite. Jaz sem razmišljala, da bi za doma mogoče probala od Nuše Gnezda kak program.

Petra. Kak ona res ocitno pozira za fotke in isce prave kote snemanja in fotografiranja.
In kam naj bi se nosili te novi teniski kompleti?
Krilce da ti komaj guzo pokrije (ja vem spodaj so hlace) ampak mater da ko eno v tem vidim si mislim da ji samo tenis lopar manjka, za kam drugam mi to niti slucajno ni :lol:

Meni je pa smešno, ko je zdaj te dni objavila sliko v eni pozi, kjer ima malo naguban trebuh in zraven cel opis, kako je resnična ona, brez olepševanja itd. Waw res, za tisti dve gubi na trebuhu.

Taka oblačila so pa meni neokusna za kamorkoli, razen za doma in v fitnes, telovadnico.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2188 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16852 posts

Posted 10 July 2023 - 03:49 PM

Ja meni so v resnici tudi prav slutty ce ni zraven kapa s siltom pa tenis lopar.

Mene so sprasevali zdaj kaj bi za rd in bom rekla da 8 kg, 12 kg in 16 kg kettlebell :lol:
Zacela bom treninge z utezmi. To kar delam only gives so much, pol je pa konec.
Jaz si pa ne predstavljam vec brez, pac ko pades not si not in je rutina...pa tud pred 2020 nisem mignila s prstom v lajfu. Aja ups sem, po klavirskih tipkah :lol:
  • 0

#2189 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27363 posts

Posted 10 July 2023 - 03:55 PM

Meni so pa ta krilca vsec 🤭

Kami,vaje s tezo bi morale bit vkljucene. Midva se pogovarjava,da bova to uvedla v rutino nekajkrat na teden,ko otroci dovolj zrasejo,da jih tisto in uro pusti a same doma ali na igriscu.
  • 0

#2190 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86033 posts

Posted 10 July 2023 - 04:44 PM

Jaz se raje ustrelim v koleno, kot da bi zacela hodit na fitnes (ali kakrsno koli vadbo v telovadnici). Sploh veckrat na teden, pa kaj se. Pa imam zastonj preko sluzbe ... Da sem cel dan od doma potem?
Moz je pa nehal hodit takoj ko je zacel delat full-time, ampak takrat je imel res nor delovnik, potem je pa otrok prisel in se prioritete spremenijo. Pa ima se vedno ful misicne mase, ker veliko sporta, samo pac ne z utezmi. Da ne govorim o tem, da je bila njegova fitnes prehrana oz. krmljenje katastrofa za splosno zdravje … Tudi sama nimam problemov s pomanjkanjem misicne mase, kvecjemu obratno, vcasih me je to ful motilo (ko sem zelela bit kot palicnjak). Nimam zasnove za take lean misice.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2191 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86033 posts

Posted 10 July 2023 - 05:04 PM

Petra pa ne zna enega stavka napisat v pravilni ang. :butl: Se v slo. tezko. Saj mi je od nekdaj delovala glupa kot tocak, sem ji ze zdavnaj nehala sledit.
  • 0

― V. Van Gogh

#2192 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46060 posts

Posted 10 July 2023 - 06:15 PM

Jaz bi pa hodila na fitness, ampak trenutno res ne najdem casa. :( Zvecer, ko gresta mala dva spat res nimam volje, da bi se kam hodila, vikendi pa tud zletijo mimo kot sus in imam raje, da pocnemo kaj skupaj kor druzina.

Da ne bom off topic: @kasia.in.zurich mi je fajn. Ful lepe fotke in posnetki. Vcasih edino malce prevec naklada, sicer ji pa rada sledim.
  • 0

#2193 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27363 posts

Posted 10 July 2023 - 07:25 PM

Jina,saj tega se nism jaz zmislila,da bi podpirala fitnes industrijo,dejstvo je da po 20 propada misicna masa, slabse se integrira kalcij v kosti in cel kup drugih razlogov zaradi katerih bi morali delati vaje z utezmi,ne rabis fitnesa,dovolj je 20min na dan po 3 serije vaj za vecje misicne skupine z minimalno tezo (ne vem zame bi bilo to recimo 2 kg na roko, za nekoga pol, za kakega moskega 5+).
  • 0

#2194 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17009 posts

Posted 10 July 2023 - 08:43 PM

Ja, jaz sem na IG nasla natwilsonfitness, kjer ima ful faj z uzezmi, ki jih lahko delas kar doma. Pa ne rabis kaj dosti, razen kako rocko.

Glede Petre in njene ang. pa se strinjam. Pac, ne morem tega gledat/poslusat. Pa vsaka cast za samozavest al kaj, ampak daj preberi malo objave skozi.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2195 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11887 posts

Posted 11 July 2023 - 06:20 AM

Jina, jaz hodim, ker imam cas in ker rabim disciplino. Seveda pa ni za vsakega.
Kot je rekla ora, delas pac doma. Ne glede na to kaksno postavo imas, misice imas :)
  • 0

#2196 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19191 posts

Posted 11 July 2023 - 07:20 AM

Jaz sem že pred časom, ko sem še sama živela, precej investirala v uteži in elastike in te zadeve, tako da treniram doma ali na vikendu poleti. Delam pa sama, ne po videih, pač te osnovne vaje, ji jih ima recimo tudi Nuša, delam potem različne kombinacije, ponovitve in obremenitve.
V fitnes ne bi hodila, ker ne znam delati na napravah, bi rabila še trenerja potem. Bom pa v jeseni začela na vodeno vadbo hodit 1x na teden, ker imamo preko službe zastonj.
  • 0

#2197 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27363 posts

Posted 11 July 2023 - 07:29 AM

Ja nama se gre,da se tudi malo od doma umakneva,pa sprehodi in telovadnica je super opcija,ce ne bo clanarina astronomska. Ma to govorim cez cca 4 leta.
  • 0

#2198 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18617 posts

Posted 11 July 2023 - 07:34 AM

Jaz se pa doma ne morem spravit, enostavno nimam discipline. Če pa vem, da mam pon ob 7h trening, pa sploh ne razmišljam o tem, a se mi da al ne, samo spokam se od doma. 

• 0

After all this time?

Always.

#2199 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 11 July 2023 - 08:26 AM

Midva sicer nimava skupinske vadbe, ampak se mi tudi zdi, da ce ne bi  bil fitnes, nekam kamor moraš iti(plus je, da ga imava 100 m od doma), da bi doma kar obsedela.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2200 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86033 posts

Posted 11 July 2023 - 10:28 AM

Jina, jaz hodim, ker imam cas in ker rabim disciplino. Seveda pa ni za vsakega.
Kot je rekla ora, delas pac doma. Ne glede na to kaksno postavo imas, misice imas :)

Ja, vem, jaz sem samo za fitnes govorila. Je cisto drugace, ce gres recimo 3x na teden tja ali pa si doma vzames 20 min.

Barbarina, ne bi rabila osebnega trenerja, na zacetku ti tam vse pokazejo.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users