Posted 10 July 2023 - 12:37 PM
Posted 10 July 2023 - 01:36 PM

Da v tem vidis folk na sprehodih, v stacunah...ne pa na tenis placu.
Posted 10 July 2023 - 01:44 PM
Meni je smešno, k se grejo bejbe to Wimbledon estetiko, ne znajo pa loparja prijet. 95 % ljudi, ki jih vidim trenirat, pa igra v normalnih oblačilih, pajkicah in jopicah.
After all this time?
Always.
Posted 10 July 2023 - 01:49 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 10 July 2023 - 02:27 PM
Mislim da je prevec na veliko zastavila vse skupaj...
Ne vem kaj bo zdaj pocela? Naj ima tecaje pa folk uci pect....
Posted 10 July 2023 - 02:31 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 10 July 2023 - 02:31 PM
Jaz tudi nič ne telovadim, razen od septembra naprej sem hodila 1x ali pa včasih 2x na teden na jogo. Zdaj čez poletje se nisem vpisala. Vedno govorim, kaj vse bom delala, na koncu pa ni nič iz tega. Kapo dol vsem, ki imate toliko volje in se uspete organizirat, da redno telovadite. Jaz sem razmišljala, da bi za doma mogoče probala od Nuše Gnezda kak program.
kaj bi pa še mogli? (glede na to, da sem še 10 let starejša od večine tu gor)
Meni je pa smešno, ko je zdaj te dni objavila sliko v eni pozi, kjer ima malo naguban trebuh in zraven cel opis, kako je resnična ona, brez olepševanja itd. Waw res, za tisti dve gubi na trebuhu.Petra. Kak ona res ocitno pozira za fotke in isce prave kote snemanja in fotografiranja.
In kam naj bi se nosili te novi teniski kompleti?
Krilce da ti komaj guzo pokrije (ja vem spodaj so hlace) ampak mater da ko eno v tem vidim si mislim da ji samo tenis lopar manjka, za kam drugam mi to niti slucajno ni
Taka oblačila so pa meni neokusna za kamorkoli, razen za doma in v fitnes, telovadnico.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 10 July 2023 - 03:49 PM
Mene so sprasevali zdaj kaj bi za rd in bom rekla da 8 kg, 12 kg in 16 kg kettlebell

Zacela bom treninge z utezmi. To kar delam only gives so much, pol je pa konec.
Jaz si pa ne predstavljam vec brez, pac ko pades not si not in je rutina...pa tud pred 2020 nisem mignila s prstom v lajfu. Aja ups sem, po klavirskih tipkah

Posted 10 July 2023 - 03:55 PM
Kami,vaje s tezo bi morale bit vkljucene. Midva se pogovarjava,da bova to uvedla v rutino nekajkrat na teden,ko otroci dovolj zrasejo,da jih tisto in uro pusti a same doma ali na igriscu.
Posted 10 July 2023 - 04:44 PM
Moz je pa nehal hodit takoj ko je zacel delat full-time, ampak takrat je imel res nor delovnik, potem je pa otrok prisel in se prioritete spremenijo. Pa ima se vedno ful misicne mase, ker veliko sporta, samo pac ne z utezmi. Da ne govorim o tem, da je bila njegova fitnes prehrana oz. krmljenje katastrofa za splosno zdravje … Tudi sama nimam problemov s pomanjkanjem misicne mase, kvecjemu obratno, vcasih me je to ful motilo (ko sem zelela bit kot palicnjak). Nimam zasnove za take lean misice.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 July 2023 - 05:04 PM

― V. Van Gogh
Posted 10 July 2023 - 06:15 PM

Da ne bom off topic: @kasia.in.zurich mi je fajn. Ful lepe fotke in posnetki. Vcasih edino malce prevec naklada, sicer ji pa rada sledim.
Posted 10 July 2023 - 07:25 PM
Posted 10 July 2023 - 08:43 PM
Glede Petre in njene ang. pa se strinjam. Pac, ne morem tega gledat/poslusat. Pa vsaka cast za samozavest al kaj, ampak daj preberi malo objave skozi.
[Napoleon]
Posted 11 July 2023 - 06:20 AM
Kot je rekla ora, delas pac doma. Ne glede na to kaksno postavo imas, misice imas

Posted 11 July 2023 - 07:20 AM
V fitnes ne bi hodila, ker ne znam delati na napravah, bi rabila še trenerja potem. Bom pa v jeseni začela na vodeno vadbo hodit 1x na teden, ker imamo preko službe zastonj.
Posted 11 July 2023 - 07:29 AM
Posted 11 July 2023 - 07:34 AM
Jaz se pa doma ne morem spravit, enostavno nimam discipline. Če pa vem, da mam pon ob 7h trening, pa sploh ne razmišljam o tem, a se mi da al ne, samo spokam se od doma.
After all this time?
Always.
Posted 11 July 2023 - 08:26 AM
Midva sicer nimava skupinske vadbe, ampak se mi tudi zdi, da ce ne bi bil fitnes, nekam kamor moraš iti(plus je, da ga imava 100 m od doma), da bi doma kar obsedela.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 July 2023 - 10:28 AM
Jina, jaz hodim, ker imam cas in ker rabim disciplino. Seveda pa ni za vsakega.
Kot je rekla ora, delas pac doma. Ne glede na to kaksno postavo imas, misice imas
Ja, vem, jaz sem samo za fitnes govorila. Je cisto drugace, ce gres recimo 3x na teden tja ali pa si doma vzames 20 min.
Barbarina, ne bi rabila osebnega trenerja, na zacetku ti tam vse pokazejo.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users