Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#2181 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 19 June 2015 - 04:58 PM

Je tudi tokrat prišel do tebe? :D

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2182 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 June 2015 - 05:18 PM

Ne, tokrat ni šel z odra :(

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2183 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 19 June 2015 - 06:54 PM

Smooth criminal, With or without you, Voodoo people, Highway to hell, I can't get no Satisfaction.. ma super so bili! Jaz ju do sedaj nisem nekaj dobro poznala, ampak sta me pozitivno presenetila, zelo. :)

Meni sta zakon. Pa ful sta faci, nič jima ni v glavo stopila slava. Na intervjujih take sekata, da še sama ne moreta bit resna. :) sem ravno danes videla, da imata 17.8. v avditoriju koncert in mi je ful žal, ker je med tednom. :( pa še ravno 2 dni po obletnici je, bi bilo idealno. :)

• 0

#2184 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 June 2015 - 08:23 AM

RW ima res dober performans. Pa 2Cellos kot predskupina, zakon.

Jaz sem že bila na njunem koncertu, verjetno pa ne bi šla še enkrat.

Sta pa ful draga, če ju hočeš najeti. :D

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2185 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 20 June 2015 - 09:18 AM

Ja, verjamem. :) jaz sem tudi bila, bi pa še šla na klasičnega, če bi imela možnost.

• 0

#2186 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 20 June 2015 - 10:06 AM

Jaz bi ful sla julija v Krizanke na 2Cellos, pa je karta 40€. :(
  • 0

After all this time?

Always.

#2187 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 June 2015 - 10:15 AM

Se pocis v 13ko in uzivas. :D
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2188 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 24 August 2015 - 10:24 AM

OMG OMG, Prodigy so 13.11. na Dunaju, Stadthalle. :woot: :woot: :woot:
Edini, ki jih se nisem videla v zivo, pa si jih zelim. ^_^
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2189 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 24 August 2015 - 11:30 AM

Ufffa, to bi pa bilo za videt! 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2190 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 19 May 2016 - 11:14 AM

Adele - preprosto briljantna. Preprost staging, ogromna karizma in fenomenalen glas. Nekatere pesmi, za katere se ji je prav videlo, da so njene najljubše, je odpela s takšnim žarom, da sem dobila kar kurjo kožo. Ne najdem dovolj presežkov. Definitivno koncert na katerem sem do sedaj najbolj uživala. 

25619AFC815992600C947908E32E3C0E.jpg

• 2

#2191 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 19 May 2016 - 11:16 AM

:wub: :cry:

• 0

― V. Van Gogh

#2192 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 May 2016 - 03:44 PM

Jaz grem pa na Hurts-e julija :woot:

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2193 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 20 May 2016 - 07:35 AM

SARS so v Križankah junija

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2194 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 30 May 2016 - 03:34 PM

Adele - preprosto briljantna. Preprost staging, ogromna karizma in fenomenalen glas. Nekatere pesmi, za katere se ji je prav videlo, da so njene najljubše, je odpela s takšnim žarom, da sem dobila kar kurjo kožo. Ne najdem dovolj presežkov. Definitivno koncert na katerem sem do sedaj najbolj uživala. 

Se podpišem pod vse in dodam še to, da takega komuniciranja z občinstvom še nisem doživela. Res je največja carka, skos jih poka. 

Mi je pa vseeno zaradi vremena ostal grenek priokus, sploh ker je zapela 5 pesmi manj kot so na njeni set listi za to turnejo. :cry: Sem potem na Twitterju prebrala, da ni hotela tvegati prehlada, čeprav je ravno pred začetkom koncerta nehalo deževati. Saj razumem, ampak sem vseeno ful žalostna in razočarana zaradi tega, pa to je bil prvi koncert, ki ga je skrajšala.

Se je pa še enkrat izkazalo, da tako dobre akustike kot v arenah ni nikjer. Nepozabno, v glavnem. Meni so parkrat solze lile.

3ChdqXVm.jpg

wq3SGS49.jpg

uiH6dpsq.jpg

QlXY9iQG.jpg

B0t46n1k.jpg

nXOh00JU.jpg

DQTKOemA.jpg

• 4

― V. Van Gogh

#2195 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 May 2016 - 05:56 PM

Sem ravno videla na FB in moram pac napisat.. Meni osebno je to, da je skrajsala koncert, taki no go in nedopusto. Pove marsikaj, pa nisem se slisala da bi kdo to naredil, pa niti lilo ni, lol? Ne vem, za moje pojme si tega ne bi smela dovoliti, moje mnenje. Jaz nisem bila na ful koncertih, ampak na prvem Robbijevem je tudi dezevalo, poleg pa se pihalo na polno, tako da je vse letelo po odru, pa ni skrajsal niti minute. Niti nic drugega spremenil, identicno je izpeljal do konca.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2196 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 30 May 2016 - 06:06 PM

AdeleNow @AdeleNowuk  20 hours ago
Adele didn't want to let anyone down. Instead of cancelling a whole show, she showed up & shortened the show. Be grateful ❤️

Saj ona je znana po tem, da odpoveduje koncerte. Ampak včeraj sem res mislila, da ji tistih par kapelj ne bo prišlo do živega. Mi je zdaj ful žal, da nisem mogla na sobotni koncert, ampak jbg.

Jaz sem par ur stala na dežju in sedela na mokrem kamnu, tako da sem jo odnesla s prehlajenim mehurjem (zaenkrat).

Koncert je pa trajal uro in pol, s tem da ogromno govori vmes. Na krajšem mislim da še nisem bila. 

• 0

― V. Van Gogh

#2197 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 30 May 2016 - 08:06 PM

Sem ravno videla na FB in moram pac napisat.. Meni osebno je to, da je skrajsala koncert, taki no go in nedopusto. Pove marsikaj, pa nisem se slisala da bi kdo to naredil, pa niti lilo ni, lol? Ne vem, za moje pojme si tega ne bi smela dovoliti, moje mnenje. Jaz nisem bila na ful koncertih, ampak na prvem Robbijevem je tudi dezevalo, poleg pa se pihalo na polno, tako da je vse letelo po odru, pa ni skrajsal niti minute. Niti nic drugega spremenil, identicno je izpeljal do konca.

To je pa čisto odvisno... Jaz sem bila že na precej koncertih, nekateri so igrali v nalivu, nekateri so zaradi dežja po par komadih nehali, je pevec ostal brez glasu po par komadih ali pa zaradi česa drugega ni zdržal do konca...ne moreš predvideti vsega. Je pa res, da so to bili koncerti na festivalih in je malo manj grenkega priokusa, če en koncert ni izpeljan do konca. Čeprav nekateri pa mogoče pridejo prav zaradi tega izvajalca, na koncu pa tako. 

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2198 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 30 May 2016 - 08:21 PM

Robbie je pač car, no.  :closedeyes:

• 0

― V. Van Gogh

#2199 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 May 2016 - 10:11 PM

Ce lije ali dezuje pac ajde, je sprejemljivo. Jina je pa napisala, da med koncertom sploh ni dezevalo, to pa mi je kr neki.
"Bodite hvalezni, da ga ni odpovedala", pa niti komentirala ne bom. :D
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2200 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4150 posts

Posted 31 May 2016 - 07:04 AM

"Bodite hvalezni, da ga ni odpovedala", pa niti komentirala ne bom. :D

Tudi mene je tale stavek hudo zmotil. Bi brez tega celotno sporočilo za javnost bilo dosti boljše. Drugače mi je pa poznan ta občutek, ko si resnično želiš slišat svojega izvajalca v živo in se ti želja uresniči. Me veseli, da si uživala Jina.

Se spomnim enega koncerta moje izvajalke, ki je bila precej prehlajena in je kljub temu celotni koncert izpeljala do konca. Ker pa se ji ni zdelo fer, da gledalci niso dobili najboljše kar zmore, jim je dala možnost, da dobijo denar za vstopnice nazaj, če želijo.

• 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users