Ja, sploh zadnji stavek. En kup slabe volje brez veze.
AND NOW FOR SOMETHING COMPLETELY DIFFERENT:
Posted 28 November 2013 - 11:35 AM
Ja, sploh zadnji stavek. En kup slabe volje brez veze.
AND NOW FOR SOMETHING COMPLETELY DIFFERENT:
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 November 2013 - 11:38 AM
jaz bi se na tvojem mestu v ZG zmenila za provizijo!!!!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 November 2013 - 11:53 AM
Mislim, da mi res pripada.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 30 November 2013 - 04:50 PM
Midva sva pa včeraj gledala Padec (The Fall). Izredno zanimiv film, všeč mi je bila igra, domišljijski del, preklapljanje med resničnostjo in domišljijskim svetom.... Film so snemali v več kot 20 državah, posnetki so raznoliki, čudoviti.
Kot zanimivost - na podlagi igre v tem filmu, je Peter Jackson izbral glavnega igralca za vlogo kralja Thranduila v trilogiji Hobbit
The Fall mi je eden lepših filmov. Glavni igralec je pa seksi! Ga bom gledala še naprej v Hobbitu.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 30 November 2013 - 05:43 PM
Se strinjam glede kina...karte so postale precej drage in je res škoda, da zaradi drugih gledalec odideš iz kina slabe volje. Jaz sicer grem v kino res samo vsake toliko. Je pa bolje it takrat, ko je predvajanje filma že bolj proti koncu in upati, da takrat ne bo več toliko obiskovalcev. Če greš, ko film šele pride v kino, je ponavadi katastrofa, ker je dvorana bolj ali manj polna in se bo sigurno našel nekdo, ki te bo motil.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 30 November 2013 - 06:41 PM
Saj ne rabiš pisat kot off topic, pomoje. Kino je lahko del splošne razprave o filmih, ali ne
S fantom sva šla v Kolosej v četrtek gledat Hunger Games 2. Je bilo še kar polno in bala sem se ravno tega, o čemer je tekla debata zadnjo stran.
Je bilo še kar OK in ljudje niso govorili med filmom, dasiravno na začetku predvajanja niso vsi takoj potihnili in nek tip za nama je parkrat bleknil
kakšno pripombo, najbrž skladno z njegovim IQ (npr. "glej zeeko") A sicer sem uživala med ogledom in ostali gledalci mi ga niso pokvarili.
Film je minil res neverjetno hitro, ves čas se nekaj dogaja, moram pa rečti, da mi je 2. del še boljši od prvega. Je sicer mestoma predvidljiv (knjig nisem brala),
glavnega twista pa ni nihče od naju predvidel. Vglavnem - všeč, tudi od igralcev so mi vsi simpatični razen Peete, ker deluje tako ranljiv. Pa Finnick je seksi.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 December 2013 - 11:23 AM
To bi šla ful gledat.
After all this time?
Always.
Posted 04 December 2013 - 07:18 AM
Posted 04 December 2013 - 08:38 AM
To je Hobbit? Kaj pa te ima Cumberbatch z vsem?
Posted 04 December 2013 - 08:41 AM
On je Smaug. In pa The Necromancer. Glas je posodil.
Posted 04 December 2013 - 08:44 AM
Kul. Sem najprej mislila, da sem iz 1. dela kaj zamudila.
Posted 05 December 2013 - 10:02 PM
Saj ne rabiš pisat kot off topic, pomoje. Kino je lahko del splošne razprave o filmih, ali ne
S fantom sva šla v Kolosej v četrtek gledat Hunger Games 2. Je bilo še kar polno in bala sem se ravno tega, o čemer je tekla debata zadnjo stran.
Je bilo še kar OK in ljudje niso govorili med filmom, dasiravno na začetku predvajanja niso vsi takoj potihnili in nek tip za nama je parkrat bleknil
kakšno pripombo, najbrž skladno z njegovim IQ (npr. "glej zeeko")
A sicer sem uživala med ogledom in ostali gledalci mi ga niso pokvarili.
Film je minil res neverjetno hitro, ves čas se nekaj dogaja, moram pa rečti, da mi je 2. del še boljši od prvega. Je sicer mestoma predvidljiv (knjig nisem brala),
glavnega twista pa ni nihče od naju predvidel. Vglavnem - všeč, tudi od igralcev so mi vsi simpatični razen Peete, ker deluje tako ranljiv. Pa Finnick je seksi.
Kakšen car je Stanley Tucci, res kot en zažgan Italijan, haha. Film me pa še čaka, komaj čakam.
Posted 09 December 2013 - 01:28 PM
Pogledala sem Kick Ass 2, predvsem zato, ker me je prvi del tako zelo navdušil. Sem tudi ponosna lastnica DVDja, kar veliko pove. ˘˘
No ja, drugega pa ne bom. Kajti drugi del je drek. Pardon, drek z veliko: Drek.
Večina for je res totalno bednih, igra igralcev povprečna, žal tudi od Jima Carreya, veliko razočaranje.
Posted 12 December 2013 - 02:23 AM
Jagten (2012) - ZELO priporočam. Tematika, obravnavana z drugačne perspektive kot pa običajno oz. skoraj vedno.
Mads Mikkelsen prepričljivo igra vloge, ga rada gledam.
Posted 15 December 2013 - 06:18 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 December 2013 - 06:23 PM
Ja, je poseben, zelo goden, da ti gre na jetra. XD Ampak meni je všeč.
Prisoners je tudi meni bil ful všeč, ampak morda bi si želela malo več twista na koncu. Pa Jake Gyllenhaal mi je grozen.
Sem pa včeraj pogledala Before Midnight (2013) in sem se zelo zabavala - hudi dialogi, kar je res pomembno, glede na to, da je film baziran le na podlagi pogovorov
med dvema osebama.
Posted 15 December 2013 - 06:33 PM
Sta še dva filma pred tem:
Before Sunrise in Before Sunset...
Posted 15 December 2013 - 06:36 PM
Vemo to vsi
Aaaaaa je katera že gledala Hobbita?
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 December 2013 - 06:40 PM
Nikoli ne veš
Posted 15 December 2013 - 06:57 PM
Sta še dva filma pred tem:
Before Sunrise in Before Sunset...
Vem. Sta mi oba bila super.
Hobbita bom šla v kino pogledat, ko malo mine gužva. Baje je dober.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users