Midva tudi se malo cakava s Chernobylom pa When they see us, bi raje kaj bolj lahkotnega trenutno.
Sva pa koncno uspela pogledat finale Breaking bad.
Posted 04 June 2019 - 12:42 PM
Midva tudi se malo cakava s Chernobylom pa When they see us, bi raje kaj bolj lahkotnega trenutno.
Sva pa koncno uspela pogledat finale Breaking bad.
Posted 04 June 2019 - 12:46 PM
Posted 04 June 2019 - 01:09 PM
Aja, tocno. 💡 Tudi to se zdaj pocasi pricne nova sezona. 😀😀The Handmaid's Tale
Posted 06 June 2019 - 11:10 PM
How to Sell Drugs Online (Fast) - nemška Netflixova serija, ki spremlja srednješolca iz majhnega nemškega mesta, ki po tem ko ga pusti punca, s prijateljem lansira online prodajo drog prek spleta.
Trenutno je zunaj ena sezona, ki sem jo pogledala v par dneh. Ful mi je všeč in jo toplo priporočam.
Posted 06 June 2019 - 11:18 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 June 2019 - 08:15 PM
How to Sell Drugs Online (Fast) - nemška Netflixova serija, ki spremlja srednješolca iz majhnega nemškega mesta, ki po tem ko ga pusti punca, s prijateljem lansira online prodajo drog prek spleta.
Trenutno je zunaj ena sezona, ki sem jo pogledala v par dneh. Ful mi je všeč in jo toplo priporočam.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 07 June 2019 - 09:22 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 08 June 2019 - 06:53 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 20 June 2019 - 09:47 PM
Posted 22 June 2019 - 01:34 PM
Posted 22 June 2019 - 01:40 PM
Meni ni ne ena ne druga. Chernobyl itak ne moreš z nobeno primerjat, sta pa tudi meni zadnja dva dela slabše izpeljana.
Nova sezona Big Little Lies je pa dolgočasna za zaspat. Očitno je to ena tistih serij, kjer so posneli drugo sezono samo zaradi uspeha prve. Še Meryl Streep ne izboljša vtisa.
Meni je zdaj res škoda časa za serije, ki me ne navdušijo, takih za čas preganjat ne rabim.
― V. Van Gogh
Posted 23 June 2019 - 12:15 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 23 June 2019 - 12:43 PM
Posted 23 June 2019 - 01:27 PM
Posted 23 June 2019 - 01:48 PM
Posted 23 June 2019 - 03:57 PM
Zakaj sta vam pa zadnja dva dela Černobila dolgočasna? Nama je bil 4. del grozen, težko si predstavljam kako je moralo biti fantom ob čiščenju.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 June 2019 - 04:19 PM
Ne dolgočasna, se mi zdi pa sploh zadnji del precej bled v primerjavi z drugimi. Pričakovala sem bolj udaren konec (no pun intended) in da bodo prikazali več posledic, ki jih je nesreča pustila na ljudeh.
Če pogledam serijo v celoti pa ne bi bila kar je, če si ne bi precej stvari izmislili oz. priredili (beri Podganin članek zgoraj pa še nekaj podobnih je). Po eni strani logično, ker ne gre za dokumentarec, ampak je bila realnost več kot dovolj tragična, da jim ne bi bilo treba.
― V. Van Gogh
Posted 23 June 2019 - 04:49 PM
Kaj pa, če so posneli serijo na podlagi tega kar so takrat vedeli o radiaciji, danes pa vemo, da to pač ni res?
Mi je pa za kakšen dogodek, npr. helikopter "logično" da naredijo, ker se ob takem dogodku zaveš moči sevanja (pod pogojem, da bi se to res zgodilo).
V zadnjem del mi je bila zanimiva razlaga zakaj je sploh prišlo do eksplozije.
Jaz sem malo pogrešala na koncu podatek, da ljudje, ki so sodelovali pri čiščenju niso dobili praktično nobenega finančnega nadomestila.
Se mi zdi pa razmeroma dobro prikazana okorelost sovjetskega sistema. Nekateri pravijo, da ne bi tako hitro padla, če ne bi bilo Černobila.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 June 2019 - 04:53 PM
Zakaj sta vam pa zadnja dva dela Černobila dolgočasna? Nama je bil 4. del grozen, težko si predstavljam kako je moralo biti fantom ob čiščenju.
Meni je bil to tudi grozen del, jaz sem večino časa stran gledala.
Mi je bila serija všeč, čeprav so dodatki in nekateri poteki dodani (rudarji - njihov humor so mi bili super vložek) še vseeno zgodba temelji na nečem kar se je res zgodilo, se mi zdi da je to tudi velik razlog, da je toliko ljudem všeč.
Mogoče bi v zadnjem delu res lahko prikazali še več in se bolj potrudili pa mogoče me je na čase zmotilo, da ni v ruščini , ker tako bi bila zgodba bolj pristna (čeprav za druge države, ki so navajeni vsega sinhnoriziranega to seveda ne predstavlja problem), ampak mi je bila še vseeno serija med boljšimi v zadnjem času.
Posted 23 June 2019 - 05:43 PM
Kaj pa, če so posneli serijo na podlagi tega kar so takrat vedeli o radiaciji, danes pa vemo, da to pač ni res?
Mogoče, sploh nisem pomislila.
― V. Van Gogh
0 members, 0 guests, 0 anonymous users