Jump to content

Photo

MATURA

• Please log in to reply
4072 replies to this topic

#2181 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 20 July 2008 - 05:28 PM

UU, ful dobra izbira smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2182 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 20 July 2008 - 05:46 PM

Ja dobra izbira.
Pa fajn, da že zdaj veš kaj približno bi rada bila, jaz grem zdej v 4. letnik pa še zmeri točno ne vem kam naprej.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2183 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 20 July 2008 - 06:30 PM

Js nism nikoli vedla kaj bi šla študirat. Pol pa sem se mislim da nekje sred četrtega letnika kar odločla.
  • 0

#2184 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46119 posts

Posted 20 July 2008 - 07:02 PM

Punce, stvar je taka, da ko se vpisujete (vsaj tako je bilo pri nas) boste razdeljene po priimkih (kot so pred mano že povedale). Je pa stvar taka, da ne komplicirajo, če prideš pač kak drug termin. Pač lepo jim pojasniš situacijo zakaj ne morš na "svoj" termin. Vsaj v moji generaciji je bilo tako. Za 100% informacije ali se lahko vpišete v drugem terminu pa je bolje, da se obrnete na referat fakultete na katero ste sprejete.

Ana, pri medicini se drugače štejejo točke. več procentov dobiš od izbirnega predmeta, ki mora biti nujno naravosloven. Za podrobnejše inf. si raje poglej razpis ali opis programa na spletni strani od fakultete (mislim, da bi tudi to morali imeti objavljeno).
  • 0

#2185 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 July 2008 - 08:20 PM

Aha se mi je zdelo malo čudno, drugače pa me medicina itak ne zanima, ker sem totalno nesočustvovalni tip, igle se mi gabijo pa še naravoslovni predmeti mi ne ležijo.
  • 0
Viens, reste ici!

#2186 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 July 2008 - 09:08 PM

QUOTE(Ana @ 20. 7. 2008 - 21:20) View Post
ker sem totalno nesočustvovalni tip

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2187 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 20 July 2008 - 09:46 PM

QUOTE(Emily @ 20. 7. 2008 - 18:46) View Post

Ja dobra izbira.
Pa fajn, da že zdaj veš kaj približno bi rada bila, jaz grem zdej v 4. letnik pa še zmeri točno ne vem kam naprej.

Sej ni frke. Jst sm v osnovni šoli govorila, da grem na defektologijo in sem potem tekom srednje šole na ta študij pozabila hmm.gif ermm.gif In sem hotla od novinarstva, do slovenistike, do turizma, res alles oops.gif laugh.gif In potem se odločim za slovenistiko, grem na informativca, se mi vse zagabi, v zadnjem momentu kličem mami, da ne grem tega študirat, ona vsa v paniki, da nej grem hitr še kam pogledat, ker se moramo kmalu vpisat. In potem v mestu srečam sošolko, ki je šla pogledat na Pedagoško, grem z njo, nameravam na razredni pouk in zadnji moment vidim tam napis Specialna in rehabilicijska pedagogika... In ja, že sem sedela not in mi je blo ful všeč laugh.gif

Tko da... Je še upanje, Emily wink.gif wink.gif
  • 0

#2188 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17098 posts

Posted 20 July 2008 - 10:05 PM

Jaz imam pa že nekje od 6. razreda OŠ: v glavi da grem študirat zgo, v zadnjih dveh letih pa sem sem se nakako še odločila za ang. Strah me je samo, da bi ugotovila, da ta študij sploh ni zame, ker sem potem v popolni temi.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2189 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 July 2008 - 07:15 AM

Kok točk morš met, da si zlat maturant? 30 in več ali nad 30? Pr nas jih je blo kr 26 zlatih. ohmy.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2190 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26166 posts

Posted 21 July 2008 - 07:34 AM

Ja, 30+
  • 0

#2191 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 July 2008 - 08:28 AM

No, kere mate zdej drugo leto maturo? laugh.gif Mene je že zdej bolestno strah. Vzela sem sociologijo in nemščino (katero bom zihr obžalovala), nameravam sicer na pravo (govorim že iz začetka OŠ), zanima me tud FDV (ja, to ni fax, sej vem rolleyes.gif ).
  • 0

#2192 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 21 July 2008 - 08:52 AM

Jooj, ne it na FDV, noo ermm.gif Če imaš pravo, ki te bolj veseli ali pa kako drugo opcijo, se je rajš drži...

Jst sm dons dobila pošto. In ne duha ne sluha o vpisu, ker to ni prov iz faxa pršlo. Jst morm pa dons izvedeti. Ali naj pokličem na fax?
  • 0

#2193 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 July 2008 - 08:55 AM

Jst tut verjetn fdv. biggrin.gif Če gor prlezm. Vzela sm pa psihologijo in informatiko. Pa za obedve morm narest seminarsko. rolleyes.gif Počas že izbiram naslov. Itak mam zdej ful časa med počitnicami. Najbolj em pa mata skrbi. To sm pa tak anti. cry.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#2194 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 21 July 2008 - 08:57 AM

Ne se že zdej psihirat, vam polagam k srcu!:P za to bo še cajt, sej ste nas vidle biggrin.gif

Brokoli, pomoje se boš do informativca pa po informativcu še 2x premislila. Pa ne govorim to kar tko, samo pri nas je ob koncu 3. letnika pol razreda nameravalo na FDV, zdej gresta dejansko samo 2 biggrin.gif (kera smer te pa zanima? samo ne kake evropske študije, no)
  • 0

#2195 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 July 2008 - 08:59 AM

Aja? laugh.gif Sej jst sm si že neštetokrat premisnla do zdej. Sam sm ugotovila, da bi me fdv najbliže pripeljal do tega kar hočm počet v lajfu (delala bi neki z kkšno modno revijo ala Elle or something). Novinarstvo verjetn huh.gif .
  • 0

#2196 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 21 July 2008 - 09:11 AM

Ej Brokoli, novinar si lahko tudi tako (če imaš žilico), ne rabiš bit glih dipl. novinar ermm.gif

QUOTE(Princeska @ 21. 7. 2008 - 9:52) View Post

Jooj, ne it na FDV, noo ermm.gif Če imaš pravo, ki te bolj veseli ali pa kako drugo opcijo, se je rajš drži...

Jst sm dons dobila pošto. In ne duha ne sluha o vpisu, ker to ni prov iz faxa pršlo. Jst morm pa dons izvedeti. Ali naj pokličem na fax?

Jst nimam pojma, kam to pokličem, joooj, to na faxu je kr neki k se morš vse sam znajdt. Amm, a to na kakšen referat pokličem? A sploh delajo te dni? hmm.gif
  • 0

#2197 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 21 July 2008 - 09:24 AM

Aha, tole sem našla

tel.: + 386 1589 22 00

A kdo ve od česa je to cifra? A od recepcije? Ker ne vem, kaj na rečem, da kličem v referat ali kam? Joj, nimam pojma, ker še nikoli nisem klicala na fakulteto hmm.gif
  • 0

#2198 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 21 July 2008 - 10:07 AM

Pokliči v referat, al pa če si kje blizu idi kar osebno tja, ampak zdaj, ker so ponavadi taki čas uradne ure.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2199 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26166 posts

Posted 21 July 2008 - 10:13 AM

Pokličeš in rečeš: dober dan, mene pa zanima, kdaj bodo vpisi v prvi letnik. Vpisujem se na tapata študij tapata smer.
  • 0

#2200 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 21 July 2008 - 10:39 AM

QUOTE(Princeska @ 19. 7. 2008 - 21:07) View Post

Ojoj, kruta ohmy.gif Kam pa si tako zelo želi??

Sanies, potem si direkt na 2. željo sprejeta, če imaš dost točk oz. če ni omejitve...

Analitska soca ima Brez omejitve, minimum za 2. in 3. željo je 72,5, kadrovski m. pa 64,5. Zdej je odvisno, kaj si dala na 2. željo.

Ja, kadrovski m. sm vpisala na 2. željo. Torej sem gor?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users