Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 26 February 2010 - 09:58 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 26 February 2010 - 04:23 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 27 February 2010 - 02:50 PM
Zdej...ali mislijo, da je njihov desc res taki maček, da je vsaki všeč, in da so boga za jajca zagrable, ker so z njim, ali pa nimajo popolnoma nobenega zaupanja v njega.
Kakorkoli...v obeh primerih izpadejo totalne budale, ker namesto, da bi to rešile z njim (al pa na njega pogledala skozi realne oči in ugotovile, da ima precejšen višek kg ter da ni neki lepotec ravno), rajši napadejo nič hudega slutečo osebo, ki je pač samo prijazna in je spregledala napis "ne diraj, lastnina od te pa te, približevanje dovoljeno samo osebam z lulčkom, ki nimajo homoseksualnih nagnjenj" na njegovem hrbtu...al pa čelu....kamorkoli so ga že štemplale.
Mislem faaak, jaz se prej fentam, ko da sama sebi dovolim ponižat in mene in njega na tak način. Če kakšna ženska slače okoli mojega tipa, pa tud, če ji vidim v očeh, da ima en namen....naj ane...če bo on precenil, da je več vredna kot jaz, je to najin problem...ona nima nič s tem. Če mu pa ne bo všeč, da pleše okoli njega, ji bo pa že pokazal...al bo dojela na prvi namig, al pa bo osramočena, ko bo pred vsemi rekel, naj da že mir. Njena izbira.
Jaz vem, da tud pokazala ne bi, da me njena prisotnost vznemirja. Tolk ponosa pa imam.
Posted 27 February 2010 - 02:53 PM
Biti prijazen je danes neobičajno. Predvčerajšnjim se mi je o tem pridušala Golobica.
Res je, to je postalo skorajda žaljivka. O tem, da se to potem na veliko izkorišča, ponekod skorajda norčuje pa itak..
Moški ki uporabljajo pomanjševalnice, recimo "pozdravček", na bruhanje mi gre
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 February 2010 - 02:59 PM

Posted 27 February 2010 - 03:03 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 February 2010 - 03:05 PM

Posted 27 February 2010 - 03:27 PM
Na koncu TIP izpade copata zaradi ene obsesivne dekline...

Posted 27 February 2010 - 03:29 PM
Posted 27 February 2010 - 03:36 PM
Posted 27 February 2010 - 04:14 PM
Po eni strani mi je žal, da ji nisem napisala kej, po drugi pa spet ne, ker se mi zdi, da sem izpadla boljša kot ona. Čeprav ona sigurno zdej slavi, ker si je v betici narisala sliko, da sem se ustrašla.
Itak se bova pa slej ali prej srečale.

Ona je z njim 5 mesecev...tko da je to še velika ljubav...skrbi me samo, da če bi se jaz skregala z njo, da je tud on tolk ufukjen, da bi se vmešal. Ker potem se ne bo končalo dobro

Limeta...ja...tudi tale je izpadel copatar. Ker vem, da mu je povedala za mesič. Povrh vsega mi je pa tip smotan, nooo. To me še najbol živcira od usega...pa to, da res nisem nič takega napisala, da bi kakorkoli namigovala, da hočem kej. Pa mene je tale tud samo enkrat vidla...mogoče misli, da zato, ker sem pač nekaj imela z njegovim frendom (ta, ki sedi, ane), da bi tud kr z njenim. Da sm ena vaška kurba.
S tem, da ta, s katerim sm js neki mela, nima punce....pa dobro zgleda, pa všeč sva si bla...pa cela zgodba je za tem. Tko da ne vem, kako tej punci mozak deluje...res ne.
Zdej mal razmišljam še...od takrat mu nisem nič še komentirala...sam ko bom mela kak ta žleht dan, lahk tud da bom. Iz inata....da vidm, kaj bo punca naredla.

Posted 27 February 2010 - 05:12 PM
Mislim, da bi mele te punce lahko vsaj tolko pameti, da mi dale malo svobode fantu, ne pa da ga majo priklenjenega nase. Moj,Moj in samo Moj!!! In pol je pa vse narobe ko fant "zapusti" prijatelje, onadva gresta narazen in ostane sam...? Shit...?

Posted 27 February 2010 - 05:50 PM

Mja no...js s takim copatarjem sploh ne bi bla kot prvo, kot drugo sm pa preponosna, da eni tm težim, naj pusti mojega na mir.

Posted 27 February 2010 - 05:56 PM

Posted 01 March 2010 - 05:50 PM
Npr., ko morajo (tako kot vsi drugi) čakati v trgovini na vrsto.
Nisi edini, ki čakaš, get over it.

* Babure, ki nimajo nič boljšega v življenju početi, kot da tičijo glave skupaj in opravljajo. Predvsem starejše gospe, ki tako hitro prenesejo čveke naokoli, da se človek samo čudi.

Posted 01 March 2010 - 05:58 PM

Posted 01 March 2010 - 06:03 PM

Posted 01 March 2010 - 06:17 PM
Posted 01 March 2010 - 06:38 PM
Posted 01 March 2010 - 06:38 PM
Pa zdaj kar na veliko uvajajo samopostrežne blagajne, ki so za marsikoga neznanka in potem namesto, da bi tam šlo hitro skozi, gre še počasneje, ker ljudje ne znajo.
Ponavadi je pa poleg 3-4 teh hitrih blagajn samo ena navadna odprta... gneča pa neizogibna.

Aja, pa meni gri pri Lidlu in Hoferju na živce, ker ti vse tok hitro potegne čez, da ti kar nameče pred nos.
Saj je ok, da hitro dela, ampak ni mi treba zmetat vsega, če ne dohitevam...

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users