Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#2181 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18549 posts

Posted 26 February 2010 - 09:58 AM

Biti prijazen je danes neobičajno. Predvčerajšnjim se mi je o tem pridušala Golobica.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#2182 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 February 2010 - 04:23 PM

Glavobol, povezan s slabim vremenom, oz. vremenska občutljivost. cry.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

• Guests

Posted 27 February 2010 - 02:50 PM

Osebki ženskega spola, ki se spuščajo na totalno nizek nivo, naredijo popolno budalo iz sebe pa še iz svojega tipa, ko te opozorijo, da ne kontaktiraj več z njenim dečkom, ker imajo občutek, da nekaj hočeš od njega, ali da se mu nastavljaš, čeprav je tvoja komunikacija z njim čist nedolžno prijateljska, ter povrh vsega...redka.
Zdej...ali mislijo, da je njihov desc res taki maček, da je vsaki všeč, in da so boga za jajca zagrable, ker so z njim, ali pa nimajo popolnoma nobenega zaupanja v njega.
Kakorkoli...v obeh primerih izpadejo totalne budale, ker namesto, da bi to rešile z njim (al pa na njega pogledala skozi realne oči in ugotovile, da ima precejšen višek kg ter da ni neki lepotec ravno), rajši napadejo nič hudega slutečo osebo, ki je pač samo prijazna in je spregledala napis "ne diraj, lastnina od te pa te, približevanje dovoljeno samo osebam z lulčkom, ki nimajo homoseksualnih nagnjenj" na njegovem hrbtu...al pa čelu....kamorkoli so ga že štemplale.
Mislem faaak, jaz se prej fentam, ko da sama sebi dovolim ponižat in mene in njega na tak način. Če kakšna ženska slače okoli mojega tipa, pa tud, če ji vidim v očeh, da ima en namen....naj ane...če bo on precenil, da je več vredna kot jaz, je to najin problem...ona nima nič s tem. Če mu pa ne bo všeč, da pleše okoli njega, ji bo pa že pokazal...al bo dojela na prvi namig, al pa bo osramočena, ko bo pred vsemi rekel, naj da že mir. Njena izbira.
Jaz vem, da tud pokazala ne bi, da me njena prisotnost vznemirja. Tolk ponosa pa imam.
  • 0

#2184 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14278 posts

Posted 27 February 2010 - 02:53 PM

QUOTE(Errol @ 26. 2. 2010 - 9:58) View Post

Biti prijazen je danes neobičajno. Predvčerajšnjim se mi je o tem pridušala Golobica.

Res je, to je postalo skorajda žaljivka. O tem, da se to potem na veliko izkorišča, ponekod skorajda norčuje pa itak..

Moški ki uporabljajo pomanjševalnice, recimo "pozdravček", na bruhanje mi gre
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2185 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27454 posts

Posted 27 February 2010 - 02:59 PM

^^ al pa Čau, čauči itd. ne vem kje se je moj tega nalezel blink.gif
  • 0

#2186 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14278 posts

Posted 27 February 2010 - 03:03 PM

S čau nimam problema, čauči pa tud ja blink.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2187 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27454 posts

Posted 27 February 2010 - 03:05 PM

Maon ma tud ta čau s takim tonom laugh.gif , ko bi ga uporabil zame ok, ma ne vsesplošno laugh.gif
  • 0

#2188 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 27 February 2010 - 03:27 PM

Ciara-HVALA enako. Neka tipica svojemu dragemu(brat od moje sošolke(dobro se poznamo)) ne dovoli nič. Če hoče on naprimer ven na pijačo ali dve s kolegi mu ona na veliko zagrozi, da to nikamor ne gre, da jo bo sigurno prevaral itd. In pol ga jaz ničhudega sluteč dodam na FB, naslednji dan mi ta sošolka pove, da me ni mogel sprejet zaradi tega KER MU PUNCA NI DOVOLILA. Mislim, pa kaj ji ga bom speljala al kaj?!
Na koncu TIP izpade copata zaradi ene obsesivne dekline... huh.gif huh.gif
  • 0

#2189 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27454 posts

Posted 27 February 2010 - 03:29 PM

Kak fajn izgovor je ljubezen... lahko hodiš po vseh, ampak hej, saj lahko, ker maš nesrečo v ljubezni, ti je vse oproščeno. Sej ti se kar dri name, vem, da te tip ne šmirgla, tako da kar ventiliraj se na meni... To tud mene jezi ja.
  • 0

#2190 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 27 February 2010 - 03:36 PM

Največja fora je pa v tem, da me je enkrat videla paše takrat pogledala, kot da sem največji gnus tega sveta. Za pop*****!
  • 0

• Guests

Posted 27 February 2010 - 04:14 PM

Men je pa ta dečva na FB poslala mesič....pa sm ga zbrisala (mi je žal...če ne bi ga nalepla...da bi forum vidu te nebuloze pa debilnost). Nism ji nič odpisala...pač zaradi tipa, ker je najboljši prijatelj od onega, ki sedi.
Po eni strani mi je žal, da ji nisem napisala kej, po drugi pa spet ne, ker se mi zdi, da sem izpadla boljša kot ona. Čeprav ona sigurno zdej slavi, ker si je v betici narisala sliko, da sem se ustrašla.
Itak se bova pa slej ali prej srečale. twisted.gif
Ona je z njim 5 mesecev...tko da je to še velika ljubav...skrbi me samo, da če bi se jaz skregala z njo, da je tud on tolk ufukjen, da bi se vmešal. Ker potem se ne bo končalo dobro hmm.gif

Limeta...ja...tudi tale je izpadel copatar. Ker vem, da mu je povedala za mesič. Povrh vsega mi je pa tip smotan, nooo. To me še najbol živcira od usega...pa to, da res nisem nič takega napisala, da bi kakorkoli namigovala, da hočem kej. Pa mene je tale tud samo enkrat vidla...mogoče misli, da zato, ker sem pač nekaj imela z njegovim frendom (ta, ki sedi, ane), da bi tud kr z njenim. Da sm ena vaška kurba.
S tem, da ta, s katerim sm js neki mela, nima punce....pa dobro zgleda, pa všeč sva si bla...pa cela zgodba je za tem. Tko da ne vem, kako tej punci mozak deluje...res ne.

Zdej mal razmišljam še...od takrat mu nisem nič še komentirala...sam ko bom mela kak ta žleht dan, lahk tud da bom. Iz inata....da vidm, kaj bo punca naredla. twisted.gif

• 0

#2192 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 27 February 2010 - 05:12 PM

Go ciara !!!
Mislim, da bi mele te punce lahko vsaj tolko pameti, da mi dale malo svobode fantu, ne pa da ga majo priklenjenega nase. Moj,Moj in samo Moj!!! In pol je pa vse narobe ko fant "zapusti" prijatelje, onadva gresta narazen in ostane sam...? Shit...? huh.gif

• 0

• Guests

Posted 27 February 2010 - 05:50 PM

laugh.gif Limeta...če bom, itak poročam o posledicah hehehe.

Mja no...js s takim copatarjem sploh ne bi bla kot prvo, kot drugo sm pa preponosna, da eni tm težim, naj pusti mojega na mir. rolleyes.gif
  • 0

#2194 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 27 February 2010 - 05:56 PM

Saj je fajn imet dečkota malo pod nadzorom, ma taki primerki so pa višek... smile.gif
  • 0

#2195 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 01 March 2010 - 05:50 PM

* Neolikanci - predvsem tisti starejši - ki preklinjajo na ves glas, ko jim kaj ni po godu.
Npr., ko morajo (tako kot vsi drugi) čakati v trgovini na vrsto.

Nisi edini, ki čakaš, get over it. rtfm.gif

* Babure, ki nimajo nič boljšega v življenju početi, kot da tičijo glave skupaj in opravljajo. Predvsem starejše gospe, ki tako hitro prenesejo čveke naokoli, da se človek samo čudi. fight.gif

• 0

#2196 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 01 March 2010 - 05:58 PM

poln k-ufer imam tega da pridem v samopostrežno,kjer je najmanj 5blagajn, dela po možnosti samo ena in tam seveda stojiš v kilometrski koloni... rolleyes.gif

• 0

#2197 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 March 2010 - 06:03 PM

Jap, to se non stop povsod dogaja in tudi mene totalno razpizdi. Zakaj hudiča pol sploh majo tolk blagajn, če pa kljub gužvi nikoli vse ne delajo, ampak kvečjemu slaba polovica? hmm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2198 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14278 posts

Posted 01 March 2010 - 06:17 PM

Pa še tista dela tako počasi da bi jim najraj vse v faco vrgla. Potem pa še kaka mamca nabira drobiž 15 minut....ni jih čez hoferjeve ali lidlove blagajne
  • 0

#2199 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 01 March 2010 - 06:38 PM

Hofer ima zelo sočne fore: odprta 1 blagajna, vrsta dolga šepaše. pride zaposlena mimo in se zadere na glas, na trojko stopite. Trojka je na levi ona pa na desno in vsi za njo. Ali pa ti pomoli pod nos, da je blagajna zaprta, ko že lih 3 ure čakaš, da prideš na vrsto in moraš stopiti v drugo koloni, ko te itaq že vsi prehitijo. Doooooh.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2200 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 01 March 2010 - 06:38 PM

Po mojem s tem šparajo na trgovkah.

Pa zdaj kar na veliko uvajajo samopostrežne blagajne, ki so za marsikoga neznanka in potem namesto, da bi tam šlo hitro skozi, gre še počasneje, ker ljudje ne znajo.

Ponavadi je pa poleg 3-4 teh hitrih blagajn samo ena navadna odprta... gneča pa neizogibna. down.gif

Aja, pa meni gri pri Lidlu in Hoferju na živce, ker ti vse tok hitro potegne čez, da ti kar nameče pred nos.
Saj je ok, da hitro dela, ampak ni mi treba zmetat vsega, če ne dohitevam... dry.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users