Jump to content

Krema za okrog oči

• Please log in to reply
412 replies to this topic

#201 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 20 February 2009 - 07:02 PM

jst mam to šelerjevo.

Pa mi ni ful ok,mam izsušeno kožo,čeprav se z njo mažem. Ampak jo bom ponucala do konca.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#202 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 28 March 2009 - 07:24 PM

Nuxe Creme Nirvanesque me zanima!

Nekje drugje sem zasledila odlicne ocene, na tem forumu pa jih nisem nasla, no..

Baje da fino pogladi prve gubice...

Jaz bi pa prav to rabila, ker se mi je pod enim ocesom precej nasusila koza in so se pojavile crtice, torej gubice... ne zgleda lepo, joj. To sam zaradi izsusitve, tak da upam, da se bo dalo tole odpravit ali omilit..

Dobi se jo bojda izkljucno v lekarnah, cene pa ni bilo pripisane?

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#203 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 28 March 2009 - 07:26 PM

V lekarni prosi za tester. Nuxe ma itak testerje za vse kreme.

Sem ti sestavine našla:
ingredients: aqua, cyclopentasiloxane, glycerin, butylene glycol, propylene glycol, yeast extract, acrylates/palmeth 25 acrylate copolymer, dimethicone crosspolymer, dipropylene glycol, imperata cylindrica root extract, cassia angustifolia seed polysaccharide, nymphaea coerulea seed extract, maris aqua (sea water), cucumis melo fruit extract, althaea officinalis root extract, amarantus caudatus seed extract, chlorella vulgaris extract, papaver rhodeas seed extract, phenoxyethanol, lecithin, tromethamine, cyclotetrasiloxane, methylparaben, tetrasodium EDTA, magnesium aspartate, PEG-8, carbomer, hydrolyzed algin, sodium styrene/acrylates copolymer, butylparaben, ethylparaben, propylparaben, isobutylparaben, disodium EDTA.
  • 0

#204 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 28 March 2009 - 11:29 PM

Se na prejsnjo debato: ze en cas uporabljam kremo za okoli oci od AO in sem zelo zadovoljna. Vonj mi ni nic posebej odbijajoc (ceprav ni ravno diseca, se strinjam, vendar se navadis, je ne voham vec smile.gif ), cena je visoka, ampak kreme se porabi res malo, ker je super mazljiva. Eno "steklenicko" imam za pol leta (mazem zjutraj in zvecer). Imam suho kozo okoli oci in sem dolgo casa uporabljala cisto navadno Niveo, ker je bilo vse ostalo odlocno presuho. Karkoli sem namazala okoli oci je po parih minutah izginilo (preizkusila sem vse od cisto "preprostih" do zvenecih imen). Nivea sicer ni bila visek uporabnosti, ker sem se po njej svetila, ampak je bila edina, ki mi je zadovoljivo nahranila kozo. Pa edina je bila, ki mi ni drazila oci (ocitno imam obcutljive oci in mi vecina krem povzroca precejsnje preglavice - po njih se mi namrec oci solzijo, pecejo ipd...). V glavnem z AO teh problemov ni vec, zame je zaenkrat edina. smile.gif Ravno prav nahrani, ne prevec, ne premalo + ni drazeca za moje oci.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#205 Xena

Xena

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 126 posts

Posted 16 April 2009 - 03:02 PM

QUOTE(_Planet_ @ 29. 3. 2009 - 1:29) View Post

Se na prejsnjo debato: ze en cas uporabljam kremo za okoli oci od AO in sem zelo zadovoljna. Vonj mi ni nic posebej odbijajoc (ceprav ni ravno diseca, se strinjam, vendar se navadis, je ne voham vec smile.gif ), cena je visoka, ampak kreme se porabi res malo, ker je super mazljiva. Eno "steklenicko" imam za pol leta (mazem zjutraj in zvecer). Imam suho kozo okoli oci in sem dolgo casa uporabljala cisto navadno Niveo, ker je bilo vse ostalo odlocno presuho. Karkoli sem namazala okoli oci je po parih minutah izginilo (preizkusila sem vse od cisto "preprostih" do zvenecih imen). Nivea sicer ni bila visek uporabnosti, ker sem se po njej svetila, ampak je bila edina, ki mi je zadovoljivo nahranila kozo. Pa edina je bila, ki mi ni drazila oci (ocitno imam obcutljive oci in mi vecina krem povzroca precejsnje preglavice - po njih se mi namrec oci solzijo, pecejo ipd...). V glavnem z AO teh problemov ni vec, zame je zaenkrat edina. smile.gif Ravno prav nahrani, ne prevec, ne premalo + ni drazeca za moje oci.

Se strinjam. Od AO je res odlična in super.

LP!
  • 0

#206 cobra007

cobra007

sramežljivec

• Člani
  • 96 posts

Posted 07 October 2009 - 07:59 AM

pozdravljeni!

zanimam me vaše mnenje oz izkušnje glede kreme THERMAL FIX YEUX (Vlažilni gel, ki zmanjšuje otekle veke, očesne vrečice in podočnjake. Odpravlja oteklost očesnih vrečic in vek. Gladi gubice, ki jih povzroča izsušitev kože.) od Vichy-ja???

a je to že za gubice, ki pridejo s staranjem??

hvala, lp
  • 0
[size=7]It's better to lose a moment in your life, than life in a moment!!!

#207 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 07 October 2009 - 11:08 AM

Jaz mam trenutno ta roll-on, in je res fajn. Boljši od Garnier-jevega.

IPB Image

Kreme za okoli oči je fajn met v hladilniku, že to zmanjša oteklino.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#208 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16954 posts

Posted 08 October 2009 - 07:41 AM

Jaz imam trenutno od CadeaVvere Q10 pa je fajnain poceni.
Ne najdem pa mojga Garnierjevega roll-ona. hmm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#209 catwoman

catwoman

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 09 October 2009 - 11:05 AM

Trenutno imam od Alverde Vital, kadar sem doma in med spanjem, pa kar olivno olje kar mi je super. thumbup.gif
  • 0

#210 cobra007

cobra007

sramežljivec

• Člani
  • 96 posts

Posted 12 October 2009 - 09:47 AM

Jinadaze: kakšna je pa sestava tega roll-ona vichyjevega? namreč, sem slišala mnogo kritik glede na vsebnost Vichyjevih izdelkov?

aja pa še to, zdaj mam v izboru za kremo za oči od 100% Pure - Organic coffee bean, Caffeine eye Cream. kakšne so vaše izkušnje oz mnenja glede te?

lp
  • 0
[size=7]It's better to lose a moment in your life, than life in a moment!!!

#211 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 October 2009 - 06:17 AM

Mene tud sestava zanima smile.gif drugač pa jst sm z akamutijevimi izdelki zadela v polno, kožo na obrazu imam kot dojenček, enako po nogah. Pod očmi tud odlično nahrani. Ampak men se gubice nardijo če uporabim mejkap pa to, tko da bi mogoče res rabla neki za zgladit jih tam vseeno..pa bi neki naravnega, sam se mi zdi da to v primeru odpravljanja ne bo imelo učinka? Akamuti drugače ma kremo za to, samo je grozljivih 50 e. In me zanima če je vredna tega keša tud :s
  • 0

#212 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 22 October 2009 - 09:00 AM

Sem prepričana, da ti jih nobena krema ne bo zgladila biggrin.gif . Te kreme so namenjene preprečevanju nastajanja novih gub in ne odpravljanju že nastalih. Pa še to ni učinkovita vsaka, rabi spešl ingridijnts. Mogoče bi bil za tvoj problem bolj primeren kakšen silikonski filler.
Če pa že želiš kremo za oči, pa vzemi tako z vitaminom C (L-ascorbic acid) ali retinalom (npr. kupi Diacneal in ga mešaj pol/pol z neko drugo bolj hranilno AOK kremo in to maži okoli oči). To so sicer močnejši preparati in si mogoče to ne bi vsak upal pacati okoli oči, ampak meni odgovarja. Se je pa treba potem mazat z UV zaščito, ker drugače je to nekako tako, kot če bi se gibal in zdravo prehranjeval, obenem pa pokadil škatlo cigaret na dan smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#213 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 22 October 2009 - 09:15 AM

jaz uporabljam Akamuti roll on serum, ki vsebuje različna olja. lepo se vpije, nahrani in zmehča kožo. jaz imam na žalost zelo suho kožo okoli oči, sploh zdaj je še ta centralna in mi koža rada dehidrira, zato se tudi ''nalivam z vodo''. če se namažem s cosmerbo, akamutija ne uprabim, ker je krema že sama po sebi dosti hranljiva in naj bi preprečevala nastanek gubic in jih ''gladila'';) pred spanjem se pa pozimi občasno okoli oči obilno namažem tudi kar z olivnim oljem ali kakšno zelo hranljivo kremo.

http://www.srcek.si/...-oci-i415.shtml
  • 0

#214 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 October 2009 - 09:50 AM

podgana& morettina, hvala za odgovore biggrin.gif

Drugač jst akamuti raj prek ebaya, je cnej smile.gif Bom počakala zdej, mal, se bom kr s to damaščansko vrtnico mazala naprej, okrog oči pač malo večrkat. pa bomo videli....
  • 0

#215 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 22 October 2009 - 10:47 AM

sally, damaščanska vrtnica ti je super za okoli oči, ker je kar izdatna smile.gif meni je za obraz premastna, tako da jo imam za roke in očke.
  • 0

#216 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 October 2009 - 12:06 PM

no meni je pa odlična za vse smile.gif Obraz sploh, kot dojenčkova ritka sem biggrin.gif Samo jo dam pač zvečer in po eni uri se lepo vpije in se niti svetim več ne...No sej se mi jez delo da bo tudi za oči v redu, za roke je pa tud fenomenalna.... a misliš da bi rabla še eno za zvečer?uno olivo? al je to dovolj?
Pa zanima me še kateri tonik&čistilno mleko uporabljaš smile.gif Mleko mam jst tisto jabolko od šelerja, pa mi je zlo všeč. tonik mam pa sicer tud še od šelerja za ponucat, sam ne vem... Nism tok zadovoljna k z mlekom smile.gif
  • 0

#217 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 23 October 2009 - 08:17 AM

meni odgovarja, če si jo zvečer na tanko namažem, ampak to samo pozimi, ko imam bolj normalno kožo (drugače imam mešano kožo) in še ta centralna... če ti ta ful odgovarja, po mojem ne rabiš druge.

od mleka uporabljam Vichy, ki je za čiščenje obraza in oči. uporabljam samo za očke (in mi je fajn, ker me ne peče), ker drugače za čiščenje obraza uporabljam samo Nuxe medeni gel tongue.gif tonik imam zdej Garnier vrtnica in si ga potapkam po obrazu, osvežim obraz, ne uporabljam vate. drugače uporabljam tudi Alverde vrtnica mleko&tonik. Scheller novo mleko mi ne odgovarja... mleko pa uporabljam samo za očke ne za obraz in Scheller me ful peče, če gre v oči.
od krem za obraz mi je zelo všeč oranžna Cosmerba, ki je kot puter, je še kar izdatna, samo se lepo vpije in naredi ful lepo kožo.
upam, da nisva OT smile.gif

• 0

#218 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 23 October 2009 - 08:37 AM

ma ja v bistvu sva OT:P

Sam drugič napiši z malimi črkami. Ful ti hvala za odgovor, again smile.gif Mene pa šelerjevo mleko prav nič ne peče, kok zanimivo, kok mamo različne kože smile.gif Če maš mešano/mastno, pol čist razumem da ti je vrtnica preveč mastna...jst mam suho do normalno, edino T predel mam malenkost bolj masten. Kje pa se dobi ta Cosmerba (prvič slišim?)

• 0

#219 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 23 October 2009 - 09:11 AM

sem popravila smile.gif
ja Akamuti vrtnica mi odgovarja pozimi, ko imam normalno, kdaj tudi suho al izsušeno kožo od mraza in ogrevanja. poleti imam pa mešano in se tudi malo svetim na T-predelu zaradi vročine.
Cosmerbo dobiš v Sanolaborju. (samo rjava in oranžna) in VI-DA studiu. sem probala rjavo in oranžno in mi obe zelo odgovarjata. če te zanima preberi malo na internetni strani in oceno na forumu. vsaka krema ima svoj namen, sestavinsko so pa tudi kvalitetne. oranžna naj bi bila za poletje, ampak kot sem že prej omenila, mi je ko puter pa še do konca jo moram porabit.

http://www.vidastudi...e-c-614_620.php

• 0

#220 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 23 October 2009 - 09:12 AM

Tema o rjavi Cosmerbi: http://www2.cudovita...amp;hl=cosmerba

Ocena rjave Cosmerbe: http://www2.cudovita...h...ic=6048&hl=

Sestavine rdece Cosmerbe: http://www2.cudovita...h...ic=8431&hl=

Sestavine zelene Cosmerbe: http://www2.cudovita...h...ic=8430&hl=

Sestavine oranzne Cosmerbe: http://www2.cudovita...h...ic=8432&hl=

;)

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users