Avtošola in inštruktorji
Posted 10 October 2007 - 10:03 PM
Posted 10 October 2007 - 10:31 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 11 October 2007 - 11:12 AM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 16 October 2007 - 04:26 PM
Jst mam pa jutri prvo vožnjo...
Vso srečo princess.

Jaz imam pa jutri izpit cpp.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 17 October 2007 - 07:14 PM

Posted 22 October 2007 - 10:05 PM

Čez ene tri tedne imam glavno vožnjo, pa sem se zdej skregala z inštruktorjem, ker sploh ni plačal denarja, ki sem mu ga dala za vožnje( po enem mescu)

hvala
Posted 23 October 2007 - 08:27 AM
To, da pa ni odnesel na avtošolo tvojega denarja za ure, ampak ga je očitno pobasal v svoj žep, je pa ne samo totalno skregano z logiko in preko vseh meja neumno, ampak tudi nezakonito. A je ta tip totalno neumen?
Posted 23 October 2007 - 08:36 AM
Vedno probajte plačat na sedežu avtošole in ne tem inštruktorjem( v tem primeru vam nej da kak potrdilo), ker so eni nepošten. Recimo jaz sem plačala inštrukturju 10 ur in ko sem naredla izpit, so me še hotl prepričat, da jih nisem plačala. Skor sn popizdila

Posted 23 October 2007 - 10:59 AM
okej, prosim za pomoč v tej zmedi

Čez ene tri tedne imam glavno vožnjo, pa sem se zdej skregala z inštruktorjem, ker sploh ni plačal denarja, ki sem mu ga dala za vožnje( po enem mescu)

hvala
Vsekakor moraš/morate to urediti najprej z njim. Če ne bo šlo, potem z vodstvom avtošole. Najprej ti, ker si pač učenka. Če ne boš uspela sama, pošlji v akcijo starše. Brez nervoze, povišanih glasov, živčnosti, ker je argument na tvoji/vaši strani.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 October 2007 - 07:11 PM
Jaz sejm svoje ure sicer vedno plačevala na sedežu, nikoli inštruktorju, pa čeprav zanj močno dvomim da bi storil kaj takega. Ampak sj ne veš - skušnjava naredi svoje.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 24 October 2007 - 07:29 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 October 2007 - 01:53 PM

En dan po tem, ko so ga moji starši klical, je šou plačat kar mi je bil dolžan. Mislm, en mesec je rabu da je to naredil. Pomoje je mislil da bom na ta denar kr pozabila.

Uglavnem to je urejeno, ampak zdej sem še zmeraj z njim prijavljena na glavno vožnjo. Je možno, da bi namesto njega dobila drugega inštruktorja, s katerim bi še malo vadila, pa da bi potem šel tudi na glavno vožnjo z mano?
Nevem čist točno kako to gre.

Posted 24 October 2007 - 02:19 PM

Posted 24 October 2007 - 02:50 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 October 2007 - 03:06 PM
Bubbles, a si ziher, da te je hotel ofrnažit za denar, mogoče enostavno ni dal denarja naprej iz iks razloga. Poskusi eno vožnjo še s tem inštruktorjem, če pa boš videla, da je sovražno razpoložen do tebe in te sekira za prazen nič, se pejd pomenit z vodstvom šole in poišči dobrega inštruktorja. Zdaj se ne smeš živcirat, ker izpit je že itak navaden drek. To moraš pač dat skozi. Ni pa treba vsake prčkarije razumeti kot nasprotovanje tebi osebno.
Errol, sej tudi če je ni hotel opeharit, to še ne pomeni, da je ravnal prav. Bubbles bi lahko imela zaradi tega poštene probleme, konec koncev bi na koncu njej težili, da ni plačala in ona ne bi mogla dokazat, da je. Lahko, da je zato ne bi hotli spustit na izpit al karkoli, pa ne bi bila ona nič kriva. Ne rečem, da bi plačal en teden kasneje, ampak en mesec? Sigurno ni kar pozabil, če pa je, potem pač ni odgovoren in ne more odpravljati tega dela. Jaz sem ure vedno plačevala inštruktorci in je ona takoj naslednji dan nesla na sedež avtošole ter mi prinesla potrdilo. Če bi se meni zgodilo kej takega, kot se je Bubbles, bi bila verjetno zgrožena in bi izgubila zaupanje v inštruktorico, brez zaupanja pa ni dobrega in sproščenega odnosa, kar lahko vpliva tudi na vožnjo.
Posted 24 October 2007 - 03:10 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 25 October 2007 - 04:45 PM
Emily, nestrpno čakamo na novičko

Ojoj sem čisto spregledala!

Sem naredila cpp!

Kako gredo tebi vožnje? Imaš v redu inštruktorja?
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 25 October 2007 - 05:24 PM

ja, moj inštruktor je fajn, vožnje so mi kul, delam sicer kar dosti napak... ampak me nikoli ne nadira, samo opozori me pač.
Posted 25 October 2007 - 05:38 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users