Jump to content

Photo

Avtošola in inštruktorji

• Please log in to reply
542 replies to this topic

#201 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 10 October 2007 - 10:03 PM

Jst mam pa jutri prvo vožnjo...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#202 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 October 2007 - 10:31 PM

Good luck!!! smile.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#203 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 11 October 2007 - 11:12 AM

veliko sreče Princeska...(sedaj že dones wink.gif )!
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#204 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 16 October 2007 - 04:26 PM

QUOTE(Princeska @ 10. 10. 2007 - 23:03) View Post

Jst mam pa jutri prvo vožnjo...

Vso srečo princess. smile.gif

Jaz imam pa jutri izpit cpp. huh.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#205 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 16 October 2007 - 04:52 PM

Saj bo šlo! Skoncentriraj se in se ne pusti zmest.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#206 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 17 October 2007 - 07:14 PM

Emily, nestrpno čakamo na novičko biggrin.gif
  • 0

#207 bubbles

bubbles

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 481 posts

Posted 22 October 2007 - 10:05 PM

okej, prosim za pomoč v tej zmedi smile.gif ermm.gif :
Čez ene tri tedne imam glavno vožnjo, pa sem se zdej skregala z inštruktorjem, ker sploh ni plačal denarja, ki sem mu ga dala za vožnje( po enem mescu) rolleyes.gif Uglavnm, še moji starši so ga klical itd. itd. Zdej pa nevem kaj nej nardim, ker mogla bi imet še ene 2 al pa 3 ure vožnje, da še mal streniram do izpita, pa mi je zdej ful neprijetno klicat tega inštruktorja, ker pač nismo lih v lepih odnosih rolleyes.gif . Poleg tega me je že prijavil na glavno ( to pa verjetno moram iz z njim ne?) , ful nebi lih rada šla k njemu po teh prepirih ermm.gif . Zdej, a se splača vzet nouga inštruktorja al bit še s tem al kako... Prosim vas za pomoč, kaj bi bilo najboljše naredit?
smile.gif

hvala
  • 0

#208 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 October 2007 - 08:27 AM

Jaz bi šla na tvojem mestu na sedež te avtošole in bi lepo tam nekomu (šefu ali pa kar tajnici, če šefa ni) razložila to dilemo, brez kreganja, pač povej jim čisto vse, kako je bilo in da niste v najboljših odnosih, ter da želiš zamenjavo inštruktorja (ker ti s tem ni več prijetno sodelovat), ki te bo še inštruiral teh nekaj ur in te potem tudi peljal na izpit. Vsaj jaz bi tako naredila, no.

To, da pa ni odnesel na avtošolo tvojega denarja za ure, ampak ga je očitno pobasal v svoj žep, je pa ne samo totalno skregano z logiko in preko vseh meja neumno, ampak tudi nezakonito. A je ta tip totalno neumen?

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#209 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 23 October 2007 - 08:36 AM

Pa mogoče katerega od staršev seboj vzemi, da imaš malo podpore.

Vedno probajte plačat na sedežu avtošole in ne tem inštruktorjem( v tem primeru vam nej da kak potrdilo), ker so eni nepošten. Recimo jaz sem plačala inštrukturju 10 ur in ko sem naredla izpit, so me še hotl prepričat, da jih nisem plačala. Skor sn popizdila evil.gif . No pol sem jim razložla situacijo in ga klicala, pa je reku da sem plačala. Če neb reku nevem kaj bi mu naredla.
  • 0

#210 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18461 posts

Posted 23 October 2007 - 10:59 AM

QUOTE(bubbles @ 22. 10. 2007 - 23:05) View Post

okej, prosim za pomoč v tej zmedi smile.gif ermm.gif :
Čez ene tri tedne imam glavno vožnjo, pa sem se zdej skregala z inštruktorjem, ker sploh ni plačal denarja, ki sem mu ga dala za vožnje( po enem mescu) rolleyes.gif Uglavnm, še moji starši so ga klical itd. itd. Zdej pa nevem kaj nej nardim, ker mogla bi imet še ene 2 al pa 3 ure vožnje, da še mal streniram do izpita, pa mi je zdej ful neprijetno klicat tega inštruktorja, ker pač nismo lih v lepih odnosih rolleyes.gif . Poleg tega me je že prijavil na glavno ( to pa verjetno moram iz z njim ne?) , ful nebi lih rada šla k njemu po teh prepirih ermm.gif . Zdej, a se splača vzet nouga inštruktorja al bit še s tem al kako... Prosim vas za pomoč, kaj bi bilo najboljše naredit?
smile.gif

hvala

Vsekakor moraš/morate to urediti najprej z njim. Če ne bo šlo, potem z vodstvom avtošole. Najprej ti, ker si pač učenka. Če ne boš uspela sama, pošlji v akcijo starše. Brez nervoze, povišanih glasov, živčnosti, ker je argument na tvoji/vaši strani.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#211 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 October 2007 - 07:11 PM

Jaz bi šla direkt s starši na sedež AŠ, po možnosti bi še zahtevala da je zraven prisoten tudi inštruktor.
Jaz sejm svoje ure sicer vedno plačevala na sedežu, nikoli inštruktorju, pa čeprav zanj močno dvomim da bi storil kaj takega. Ampak sj ne veš - skušnjava naredi svoje.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#212 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18461 posts

Posted 24 October 2007 - 07:29 AM

Bubbles, pa pohiti in čim prej pojdi tja uredit stvar. Važno je, da mine čim manj časa od dogodka do soočenja z lastniki/upravo šole in/ali z inštruktorjem!
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#213 bubbles

bubbles

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 481 posts

Posted 24 October 2007 - 01:53 PM

Hvala vsem za nasvete smile.gif

En dan po tem, ko so ga moji starši klical, je šou plačat kar mi je bil dolžan. Mislm, en mesec je rabu da je to naredil. Pomoje je mislil da bom na ta denar kr pozabila. rolleyes.gif

Uglavnem to je urejeno, ampak zdej sem še zmeraj z njim prijavljena na glavno vožnjo. Je možno, da bi namesto njega dobila drugega inštruktorja, s katerim bi še malo vadila, pa da bi potem šel tudi na glavno vožnjo z mano?
Nevem čist točno kako to gre. hmm.gif smile.gif
  • 0

#214 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 October 2007 - 02:19 PM

Bubbles, zakaj ne greš na sedež avtošole? Njih vprašaj, bodo najbolje vedeli, z nami se ne boš mogla nič zmenit. No, jaz te ne morem peljat na izpit. tongue.gif Drgač pa seveda lahko zahtevaš drugega inštruktorja, samo utemeljit moraš svojo zahtevo. Čimprej se pojdi zmenit, glede na to, da imaš kmalu izpitno vožnjo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#215 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18461 posts

Posted 24 October 2007 - 02:50 PM

Bubbles, a si ziher, da te je hotel ofrnažit za denar, mogoče enostavno ni dal denarja naprej iz iks razloga. Poskusi eno vožnjo še s tem inštruktorjem, če pa boš videla, da je sovražno razpoložen do tebe in te sekira za prazen nič, se pejd pomenit z vodstvom šole in poišči dobrega inštruktorja. Zdaj se ne smeš živcirat, ker izpit je že itak navaden drek. To moraš pač dat skozi. Ni pa treba vsake prčkarije razumeti kot nasprotovanje tebi osebno.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#216 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 October 2007 - 03:06 PM

QUOTE(Errol @ 24. 10. 2007 - 15:50) View Post

Bubbles, a si ziher, da te je hotel ofrnažit za denar, mogoče enostavno ni dal denarja naprej iz iks razloga. Poskusi eno vožnjo še s tem inštruktorjem, če pa boš videla, da je sovražno razpoložen do tebe in te sekira za prazen nič, se pejd pomenit z vodstvom šole in poišči dobrega inštruktorja. Zdaj se ne smeš živcirat, ker izpit je že itak navaden drek. To moraš pač dat skozi. Ni pa treba vsake prčkarije razumeti kot nasprotovanje tebi osebno.

Errol, sej tudi če je ni hotel opeharit, to še ne pomeni, da je ravnal prav. Bubbles bi lahko imela zaradi tega poštene probleme, konec koncev bi na koncu njej težili, da ni plačala in ona ne bi mogla dokazat, da je. Lahko, da je zato ne bi hotli spustit na izpit al karkoli, pa ne bi bila ona nič kriva. Ne rečem, da bi plačal en teden kasneje, ampak en mesec? Sigurno ni kar pozabil, če pa je, potem pač ni odgovoren in ne more odpravljati tega dela. Jaz sem ure vedno plačevala inštruktorci in je ona takoj naslednji dan nesla na sedež avtošole ter mi prinesla potrdilo. Če bi se meni zgodilo kej takega, kot se je Bubbles, bi bila verjetno zgrožena in bi izgubila zaupanje v inštruktorico, brez zaupanja pa ni dobrega in sproščenega odnosa, kar lahko vpliva tudi na vožnjo.

• 0

#217 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18461 posts

Posted 24 October 2007 - 03:10 PM

Moj point je bil le, naj ne menja inštruktorja, če res ni treba.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#218 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 25 October 2007 - 04:45 PM

QUOTE(Princeska @ 17. 10. 2007 - 20:14) View Post

Emily, nestrpno čakamo na novičko biggrin.gif

Ojoj sem čisto spregledala! oops.gif
Sem naredila cpp! thumbup.gif In že hodim na prvo pomoč potem nekoč pa vozit. smile.gif
Kako gredo tebi vožnje? Imaš v redu inštruktorja?
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#219 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 October 2007 - 05:24 PM

oo, super smile.gif

ja, moj inštruktor je fajn, vožnje so mi kul, delam sicer kar dosti napak... ampak me nikoli ne nadira, samo opozori me pač.
  • 0

#220 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 25 October 2007 - 05:38 PM

Jst bom mela pa kmal probno, na izpit mormo pa itak čakat en mesec, tako, da bom na vsrti ravno decembra. Bedno down.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users