Najbolj nerodno vam je bilo...
Posted 24 August 2008 - 10:48 PM

After all this time?
Always.
Posted 25 August 2008 - 06:28 AM
Hehehe, ja tele ko si nažgan so dobre ja.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 02 September 2008 - 11:51 AM

V trgovini sem s torbo dregnila ob polico z vinom in le-to se je seveda razletelo po tleh in vse naokoli. Pa še črno

Posted 02 September 2008 - 12:20 PM

A ti je kej po obleki špricnl al pa folku okol? Kaj pa prodajalci, so kej grdo gledal?
Fak, kok jz sprašujem, fora je, da enostavno mi je to ful pomembno kar vprašam, sori!

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 02 September 2008 - 12:23 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 September 2008 - 12:29 PM

(pomoje sem zardela, čutla sm, kako mi je vroče v faco, hahaha)
Posted 02 September 2008 - 12:34 PM

Ma veš kaj princeska, mogla bi ostat tam in popucat a ne

Posted 02 September 2008 - 12:35 PM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 02 September 2008 - 12:44 PM
Ubistvu mi je blo ful smešno, samo se nism mogla tam še režat, halooo, ko so mel vsi tok resne face

Posted 03 September 2008 - 12:04 PM
sicer je blo kr neki časa nazaj sam useen ...
pač sm šla lepo zju3 na bus, kot vedno (pa se mi zdi da je bil lih tisti dan ko je pred leti mama umrla).
pa stojimo pa čakamo bus (naj povem, da je blo še kr dost folka, sošolci bivši pa to ...), pa se prpele ata in ustavi na SRED ceste. ok, sm si rekla je pač avto crknu in bo zalavfal pa šu naprej. ampak ne, tip je mel druge načrte. odpre vrata in začne hodt prot busni (avto še vedno sred ceste, kolono je delal na obeh straneh) in začne men razlagat kako jo je avto zbil, pa meni neki težit od tega ... mislm sj kul, umrla je, ne more je prebolet, samo zarad tega res ni treba ustavt avta na sred ceste in pol men pa še onmu folku težit kako jo pogreša ... jz sm samo glavo v tla, pa se delala da ga ne poznam.
drgač pa nikol nism bla u nevem kakšni zadregi, razn mogoče enkrat, (oz. kr večkrat) ko sm preveč spila pa delala pizdarije.
sam najhujš je pa blo, ko sm mela še 2 'kolegici' zraven pa sem mogoče fuknla na tla, ker me je zmanjkalo ... oni 2 pa kot da me ni, sta me pustile tm ležat in rekli da gresta domov. drug dan pa v šoli zvem, da sta šle za vogal pa gledale reakcije ljudi, ko so me vidli ko sm ležala na tleh ... da bi se spomnile me pobrat, pa ne.
prasice.

Posted 03 September 2008 - 03:39 PM

Pa enkrat mi je tud blo ful neroden, ko sem bla zmenjena s kolegico, da me pobere pred blokom z avtom. Pa sem šla in je bil res en avto pred blokom pržgan in sploh nisem nč razmišljala in odprem vrata in se usedem notr, nakar zagledam enga tipa (usedla sem se v en drug avto), fak, sem rekla sam joj, sorri mal sem se zmotla, zaprla vrata in šla naprej,un model je tud sam gledu, nč mu ni blo jasn, kolegica se sploh še ni prpeljala, kva me je blo sram ej. Pol k sem jo čakala, je pa ta tip pa še eni kolegi v avtu se mim peljal in se mi ful smejal tko..he he
Sicer sem pa jst en tak nablojen štor in se mi velikokrat kej pripeti, najrajš v javnosti, da me je lohk pol sram

Posted 03 September 2008 - 03:46 PM

Posted 04 September 2008 - 08:18 AM

Posted 04 September 2008 - 08:38 AM
* V Angliji pridem iz wc-ja in za mano en meter toaletnega ven iz hlač visi

* Ko sem bila s srednji šoli sem hodila z busom v šolo, in od avtobusne do mojega doma je še enih 15 minut hoje. Včasih me je kakšen sovaščan zategnil z avtom do hiše, in tako enkrat hodim, in vidim, da je en ustavil (ga niti nisem dobro poznala) - in jaz zalaufam, se usedem v avto in se začnem menit, on pa kar še ne spelje - in kar naenkrat se v avto usede njegova sestra (itaq na zadnji sedež, ker na prvem sem bila jaz LOL) - je hodila z mano in je njej ustavil v bistvu.

Pe teh štorij je še milijon.

* Ko smo se preselili v Vipavsko dolino sem se takoj že prvi dan sprijateljila s sosedom. Že prvi dan so naju našli na češnji (sva rabutala), in lastnica češnje nas je našla in naju za uha vlekla (dobesedno) do najinih staršev. Moja mama je učiteljica in potem se je po celi vasi razvedelo da so otroci od učiteljice slabo vzgojeni.

* HE-MAN zgodba: dedek mi je kot deklici naredil meč, kakršnega je imel he-man. In ta meč nesem pač s sabo (d00h) ko smo se preselili, in sredi dnevne sobe dvignem meč in zakričim: he-man, in razbijem lestenec, ki je bil za tiste čase drag kot žafran. Mama je slišala in začela laufati za mano, da me bo okoli kepe, jaz sem pa v flekah (to so natikači za pobajti) laufala po celi vasi pred njo.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 September 2008 - 08:51 AM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 04 September 2008 - 08:54 AM
Kinky

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 September 2008 - 08:59 AM
Jst pa glih nimam nekih takih zgodbic. Mislm, sej sem nerodna pa to, sam največ, kar se mi zgodi je, da razbijem kakšen kozarec ali kaj polijem. Ampak par cvetk pa imam:
1. Pobirali smo jabolka (imamo kakšna 2 hektara sadovnjaka - sama jabolka). No in ko smo že končali, je bilo potrebno še razdeliti na dobra in slaba jabolka. Baje sem nekaj tečnarila bratu (iskreno se ne spomnim, sem imela 5 ali 6 let). Ko sem šla proti vratom od garaže, me je poklical. Jaz se obrnem in v tistem trenutku fašem v oko 100% gnilo jabolko. "špljoc". Ni blo lušno

2. Ko smo še kurili na drva, smo imeli drva spravljena v drvarnici - lesena hiška za bajto. Pod streho te drvarnice smo imeli otroci svoj kotiček. Do tja pa se je dalo priti le tako, da si plezal po drveh. Ko smo porabili precej drv, so le-ta postala majava in smo zato otroci dobili prepoved plezanja. Ampak ne....jst sem MORALA plezat gor. Tik pod vrhom se mi je spodmaknilo eno poleno in sem pikirala direkt na glavo z ene 2 metrov. (baje se mi še danes pozna

3. Imeli smo nemško ovčarko. Jaz sem bila do 11 leta ful suhcena in nič kaj pretirano močna. Ko sem Saro (psico) peljala na sprehod, je izgledalo, da bolj ona pelje mene, kot jaz njo. Ko sva se en dan vračali, je zagledala staro mamo (pot do gozda vodi mimo stare mame, ona pa ima na dovozu pesek). Sara je začela teči proti njej, jaz pa sem jo hotela zadržat s povodcem. Seveda mi ni uspelo. Zato sem se usedla na tla - kao ajde - to bi pa moralo delovat. Ja ... seveda... Vlekla me je po pesku kakšnih 20 metrov. Še dobro, da sem imela oblečene ene kavbojke, drugače bi imela čisto odrgnjeno rit

4. Pri kakšnih 4 ali 5 letih sem pomagala pri trgatvi. Rose je bilo ful, meni pa je spodrsnilo. Oblečena sem bila v majčko brez rokavov in ultra kratke hlačke. Padla sem direktno med koprive. Opekle so me po celem telesu. To sem jokala.... Ampak revme pa ne bom imela!
Posted 04 September 2008 - 11:37 AM
Zdaj sem se spomnila treh svojih prigod.

Sva s fantom v restavraciji in dobiva jesti. Meni reče natakar "dober tek".
Jaz pa njemu nazaj, namesto "hvala", rečem isto "dober tek".
S fantom sva bila v čajnici. Jaz srknem čaj in mi v tistem ga malo zaleti in si nisem mogla pomagati,
pač pa sem mogla zakašljat s preostalim čajem v ustih in sem dobesedno usred čajnice pljunila/popršela
čaj po mizi. Še dobro, da je bil fant poleg... a bi to nardila v kakršni koli družbi, lol, ker sem enostavno mogla... nisem mogla pogoltnit, pa zaletelo mi je.
Svašta. Če me je kdo videl... najbrž.
Se jaz lepo enega zaspanega dne vozim po avtocesti za tovornjakom (ker sem mela namen pri naslednjem izhodu iti ven) in potem je on zavil, jaz pa tudi in sem odpeljala za njim na gradbišče na avtocesti. Sem ziher vsem tistim polepšala dan in so se zgodbice o neumnih babah za volanom kar zvrstile...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 04 September 2008 - 11:54 AM
Sva s fantom v restavraciji in dobiva jesti. Meni reče natakar "dober tek".
Jaz pa njemu nazaj, namesto "hvala", rečem isto "dober tek".
Jst sm tud to enkrat rekla

Posted 04 September 2008 - 12:37 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users