Jump to content

Photo

Muffini, cupcakes

• Please log in to reply
787 replies to this topic

#201 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 25 August 2008 - 10:37 PM

Joj, meni delujejo nadbožansko dobri, ampak me te bučke odbijajo, da bi probala. Ful si ne predstavljam. oops.gif
Naj še kdo poskusi pred mano, pa poroča.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#202 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 26 August 2008 - 06:37 AM

To maš sam predsodke, tko k moj brat... Potem, ko sem ga prepričala nej ne bo kreten, jih je pa ene sedem naenkrat pojedu. Ful so sladki in dbeeeest. Ful se cimeta čuti.
Buče so drugač tud za v sladice, tko da brez strahu Coco. Pa še zdrave so
wink.gif
  • 0

#203 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 26 August 2008 - 07:02 AM

Buče naredijo stvari FUL sočne. Jaz recimo delam tudi štrudelj iz navadnih bučk...
  • 0

#204 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 26 August 2008 - 07:06 AM

Moja mami tud, z jabolki vred. Njam njam.
  • 0

#205 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 26 August 2008 - 10:59 AM

Joooj, buča v mafinu. Ne upam, hahaha.

Bom probala, ko bomo meli buče na vrtu. smile.gif
  • 0
Pablo Picasso

#206 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 August 2008 - 12:41 PM

Meni so tudi bučke zakon. Jaz še celo kompot skuham iz njih.
Bučkin štrudl je pa pri meni že zdavnaj izpodrinil jabolčnega s prestola.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#207 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 26 August 2008 - 12:58 PM

Ja kompot tud ja mmmmmm. Pa mal rabarbare zraven...
Coco, a si jedla kdaj jabolčno pito v McDonaldsu? Če si jo, tam notri ni jabolk, ampak izključno buče. smile.gif

Prejle sem bila v Merkurju in imajo na zalogi veliko silikonskih pekačev za muffine, stanejo 16,10€. Mi je pa kar mal nenavadno, da daš to v pečico, kaj vse si spomnijo.
  • 0

#208 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 August 2008 - 01:03 PM

Bučkini mafini morajo bit nekaj sličnega kot korenčkov kolač, pa oboje nima okusa po zelenjavi, ampak je dobro.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#209 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 August 2008 - 01:03 PM

QUOTE(Frida @ 26. 8. 2008 - 13:58) View Post

Coco, a si jedla kdaj jabolčno pito v McDonaldsu? Če si jo, tam notri ni jabolk, ampak izključno buče. smile.gif

IPB Image Eh, sicer pa že dolgo v McDonaldsu ne jem več, ker mi je bilo vsakič slabo.
Aja, drugače pa mi je enkrat en sanitarni inšpektor razlagal o marmeladah po trgovinah - da je npr. v marelični marmeladi zgolj ekstrakt marelice, masa je pa iz bučk.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#210 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 26 August 2008 - 01:06 PM

Sej res ja, Crna! Korenčkove muffine bom nardila, ful dobri bojo.

Fluffy, čist verjamem blink.gif Od moje prijateljice starši so imel nekaj časa v najemu McD v Lj pa so mi oni to povedal. Sej jabolka al pa marelice ne morejo obdržat take strukture, če jih skuhaš za marmelado....bučke pa ja.
  • 0

#211 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 August 2008 - 01:12 PM

yes.gif korenčkov kolač je super dober, sploh ne porajtaš da je korenje noter, jaz nebi sploh vedla če mi ne bi povedali, ziher. wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#212 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 26 August 2008 - 01:13 PM

Moja teta je naredila korenčkovo potico. Božansko!!!!
  • 0

#213 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 August 2008 - 01:26 PM

ohmy.gif

Frida, muffini izgledajo nadvse slastni.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#214 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 26 August 2008 - 01:46 PM

Kaaaj? ohmy.gif Meni je tudi po hrani iz McD slabo, ampak se tistih parkrat na leto ne morem upret.. oops.gif

Sem ravno prej razmišljala, da sem jedla enkrat nek jabolčno-bučni kolač, pa je bilo odbro. hmm.gif
  • 0
Pablo Picasso

#215 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 August 2008 - 03:28 PM

Jst imam najraje mandljeve s čokoladnimi kapljicami, višnjeve z ovsenimi kosmiči ali pa čokoladnočokoladne s kandirano lupinico pomaranče.. :

IPB Image IPB Image
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#216 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 26 August 2008 - 03:37 PM

Sliši se ful okusno. A so tvoje fotke? Kolački noro zgledajo, men je ful všeč, k so po vrhu mal počeni...
  • 0

#217 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 26 August 2008 - 03:45 PM

Moje ja. Čokoladne delam po onem receptu, ki je na linku, samo da še dodam malo marelične in pomarančne marmelade+kandirano.

Aja, pa naslednjič jih bom naredila tako, da bom dala namest teh baking cups kr navaden peki papir, da tako štrli stran. Zadnjič sem vidla v eni pekarni in je izgledalo fenomenalno (ti na sliki niso čist pravi prikaz, ker mi mafini taki grdi zgledajo, jst tud obožujem da tako razpoka biskvit gor).
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#218 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 26 August 2008 - 05:46 PM

Omg, kako dobro zgledajo! Kako ti to uspe?! Moji so vedno taki nizki, 'poležani'. Do kod napolniš model?
  • 0
Pablo Picasso

#219 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 26 August 2008 - 07:43 PM

Dej več pecilca, al pa raje sode, da ne pokvari okusa. Pa mogoče dej več moke v maso/suhih sestavin, ti bojo bolj vzhajali. Ja model pa tud vedno nafilam do roba.
  • 0

#220 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 26 August 2008 - 07:47 PM

Ok, bom. Samo meni nikoli ne razpokajo, kako pa ti to uspe? laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso