Potovanja...
Posted 07 February 2009 - 06:56 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 February 2009 - 06:58 PM
Posted 07 February 2009 - 07:18 PM

Posted 11 February 2009 - 08:16 AM
Tko zakon, da sta me zraven še Starbucks pa Dunkin Donuts tako navdušla, da sem se odločla da najverjetneje naslednje leto grem direktivo v NY.
Zaenkrat še nimam sopotnice in če bi šla kera nasledn let v NY pa tud nima sopotnice se priporočam. Sam prej bo treba par stvari razčistit,da ne bo kšnih nesoglasij. Sem ugotovila namreč da že stupid malenosti znajo ratat huge problem, če si dve osebi stojita na nasprotnih bregovih.... naprimer to, da se eni zdi jemat dnevno za podzemno v treh dneh vsak dan brezveze in bi ona rajš pršparala, in en dan hodila 10 ur po berlinu brez prestanka,pol pa še peč nazaj čez cel berlin do hostla...No good.
Sem pa srednje zahtevna,rada mam čisto in v hostlih svojo sobo,ne maram delit s tujci. Pa na potovanjih ne razmetafvam s kešom,ne trgam si pa tud od ust, ker v tem ne vidim smisla potovanja...
Kakšni predlogi kam naj fanta zvlečem polet? V mislih mam Irsko/Škotsko? Neumno? Naju bo cel teden/10 dni dež pral?
Kakšen boljši nasvet?
Sem pa glede dežel zbirčna,Iberski polotok me ne zanima,prav tako ne države bivše sovjetske zveze in pa balkan.
Posted 11 February 2009 - 12:58 PM
Moji sošolci tudi samo okoli hodijo. En sošolec se je ravno pohvalil, da gre aprila za en mesec v Vietnam. Jaz bi tudi!!!

Sally, kaj pa Švica? Meni je kot dežela ful všeč, edino malce draga je. Hostli, kjer sem jaz bivala so bili čisti, hrana je sicer draga ampak dobra. Mesta (Zürich, Lausanne, Bern) so mi bila ful všeč. Majhna z dušo. Imaš mali milijon jezer, kjer se lahko poleti kopaš, sposojaš čolne ipd. Lahko greš v gore (gor vozijo tudi vlaki, ki pa so kar dragi), baje pa imajo v nulo porihtano vse.
Posted 11 February 2009 - 09:59 PM
En sošolec se je ravno pohvalil, da gre aprila za en mesec v Vietnam. Jaz bi tudi!!!

dej mu potem malo zasitnari za vtise, da vidim, kaj me čaka novembra.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 February 2009 - 10:14 PM

Posted 17 March 2009 - 10:55 AM

Posted 17 March 2009 - 02:25 PM
Jaz grem pa letos na Irsko! Se že ful veselim.

Fouš sm ti.

Posted 17 March 2009 - 02:32 PM
Meh, zdaj si moram privoščit, kasneje ne vem, kdaj si bom.

Posted 17 March 2009 - 02:41 PM

Jaz pa kar ne vem. Sem dobila možnost zdaj dokončno za Skandinavijo, ampak nama najbž finančno ne bo zneslo. Bo ceneje, če greva v Tunizijo npr. Ali pa sploh nikamor, če noben ne bo meu šihta.

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 17 March 2009 - 03:09 PM
Purepoison, mene je pa glih 2 dni nazaj eden od teh mojih kolegov povabil, da bi šla skp na Irsko, lol. Sm bla kr mal šokirana, haha. Sam po pogovoru mava zdej mal bl Amsterdam v planu, bomo vidl, kaj bo še iz tega haha.Sam ne vem, mene na Irsko ni nikol nekaj blazno vleklo, ne vem zakaj. Imam pa sumljiv občutek, da ko bom nekoč šla, se bom totalno zaljubila vanjo.
Počas bom mogla rezervirat tečaj angleščine v Brightonu. Sam se ne morem odločit, al bi šla tako kot lani prek Kompasa ali bi šla kar na lastno pest.
Mogoče grem nasledn vikend v London, lol. Prej mi je en kolega omenu, pa sm jz načeloma čist za, sam morm sčekirat kaj se mi potem kej v šoli dogaja...
Btw, osebna mi je potekla, potni list mam pa mal polit (ne vem od česa

Posted 20 March 2009 - 10:46 AM
Jaz grem pa letos na Irsko! Se že ful veselim.

Oooo za tole sem pa jaz tudi zavistna!

Posted 20 March 2009 - 05:44 PM
Posted 21 March 2009 - 12:09 AM
Mislim, da nismo še nič pisali o drugih deželah, vsaj zasledila nisem.
Zanima me v katerih deželah ste že bili, kaj ste videli, kaj se vam je najbolj vtisnilo v spomin oziroma, kaj vam je bilo najbolj in najmanj všeč, v deželi kjer ste bili.
lp, tinca
Predlogi in pripombe so dobrodošli na zs.
Posted 07 June 2009 - 08:42 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 June 2009 - 05:57 PM
Posted 08 June 2009 - 11:54 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 June 2009 - 08:00 AM
Posted 22 February 2010 - 02:23 AM
- Hrvaška (Šibenik, Vrsar, Biograd, Vodice, Pakoštane, Novalija, Plitvice, Zadar, pa še katero obmorsko mesto, ki mi je padlo z glave)
- Avstrija (Graz, Celovec, Dunaj, Insbruck, Lienz)
- Bolgarija (Varna, Nessebar)
- Grčija (Rodos, Kreta)
- Italija (Trst, Rimini, Benetke, Innichen, Brixen, San Marino, Ferrara)
- Egipt (Hurgada, Kairo)
- Turčija (Antalya, Pamukkale)
- Nemčija (Kempten, Ulm, Bad Urach, Tübingen, Rothenburg, Augsburg)
- Madžarska (Budimpešta)
- Švica (Lausanne, Zürich, Geneva, Montreaux, Bern, Veytaux)
- Brazilija (Sao Paulo, Rio de Janeiro, Florianopolis, Foz do Iguazu, Curitiba)
- Argentina (Puerto Iguazu)
- Španija (Madrid)
Moje trenutne želje:
- Malezija (tura po celi državi)
- Mehika (tura po državi)
- Maldivi

- Kuba
- Bora Bora
- Sejšeli
- Argentina (Buenos Aires & ledeniki)
- Peru (Macchu Piccu)
- Šri Lanka
- Indija (Agra - Tadž Mahal)
- Južnoafriška Republika (Krügerjev park)
- Japonska (Kjoto, Tokio)
- Rim
- Pariz
- Istanbul
- Firence
- London
- Praga
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users