Kajenje
Posted 30 May 2011 - 11:56 AM
Mi pa kakor se mogoče čudno sliši, ni žal da sem kadila. Me veže na ta čas lepo obdobje, ko s prjatlco(takrat sošolko v srednji šoli) nisva imeli denarja za nič drugega kot čikov, dolgih debat, kav enkrat tedensko ko sva napraskali denar,....
Si pa zelo želim, da bi nehala kaditi mami. Kadi veliko manj kot je, ima škatlo za ene 2-3 dni, ampak ima že 9 let polipe na glasilkah. Nihče je ne more prepričat naj si gre ta odrezat, ker lahko postane rakavo. Ona se pač tako zelo boji anestazije in dejstva, da potem kar nekaj časa ne bo smela govoriti....
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 30 May 2011 - 10:41 PM
Jaz tudi res upam, da mi uspe kmalu prepričat fanta. Eno škatlo ima za 1-2 dni. Me res že moti poslušat njegovo kašljanje v zadnjem času in včasih piska med spanjem.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users