Jump to content

Photo

pomladanska/poletna krila/obleke

• Please log in to reply
1767 replies to this topic

#201 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 April 2006 - 05:38 PM

Si senjorita:) Slika je skenirana, & ker delam z vodenimi barvami se papir naguba, zato te tečne sive krivulje vmes, tud barva ni najlepša, ma, za predstavo, kaj mi je všeč.
Ful bi mela kako tako oblekco, vzorčkasto v enem, dveh odtenkih. Kake luštne balerinke zraven, mm..
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#202 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 22 April 2006 - 02:39 PM

IPB Image
  • 0

#203 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 23 April 2006 - 01:50 PM

za Metal*girl:
IPB Image IPB Image takle je pa vzorček od blizIPB Image

(mogla bi se učit matematiko, krasen izgovor da grem straaaaaan od zvezkov. Še kdo hoče videt kake moje cote? biggrin.gif Ja? A kej slišim? wink.gif )
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#204 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 23 April 2006 - 01:53 PM

Tole je dobra kombinacija, dej nam še kej pokaži biggrin.gif
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#205 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 April 2006 - 02:15 PM

.
Me zanima, če dejansko obstaja kakšna kiklca, ki ne bi trapasto izpadla, če so zraven superge obute? biggrin.gif:clown:

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#206 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 April 2006 - 02:38 PM

QUOTE(Jenna)

Me zanima, če dejansko obstaja kakšna kiklca, ki ne bi trapasto izpadla, če so zraven superge obute? biggrin.gif:clown:

dokler nisem mela balerink, sem to nonstop furala. biggrin.gif jeans kiklca/oblekca in pumice, meni super izpade. sem mela pa pumice tut pod plišasto črno miniko, takisto fajn. men je to čist kul. sam fajn je, da je barvno usklajeno, jasno. lohk pa tut ne, če ti sede papiga stil. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#207 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 23 April 2006 - 03:05 PM

IPB Image
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#208 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 April 2006 - 03:45 PM

[quote=Špela][quote=Jenna]
Me zanima, če dejansko obstaja kakšna kiklca, ki ne bi trapasto izpadla, če so zraven superge obute? biggrin.gif:clown:[/quote]
dokler nisem mela balerink, sem to nonstop furala. biggrin.gif jeans kiklca/oblekca in pumice, meni super izpade. sem mela pa pumice tut pod plišasto črno miniko, takisto fajn. men je to čist kul. sam fajn je, da je barvno usklajeno, jasno. lohk pa tut ne, če ti sede papiga stil. biggrin.gif
Hm, jeans minika in črne superge no name firme. Grem se zaj takoj gledat. biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#209 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 April 2006 - 05:01 PM

QUOTE(cvetkolinka)
IPB Image
nekaj takega sem si zmislila, pa nikjer ne najdem kaj podobnega. taka nežna, čist maj stajl:)
med drugim si kar predstavljam to za kaka romantična zgodnjevečerna vandranja po mestu :happy3:

Fak kak je lepo. Kak to znaš risat ? Kr tak ? Talent.. al si se učila ?
  • 0
Viens, reste ici!

#210 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 23 April 2006 - 05:02 PM

[quote=Jenna].

.
Ma jaz bom zdaj nosila eno temno modro kiklo-ciganski stil (stisnjena pri riti,do sredine meč)-in zraven rdeče Allstarke.
  • 0

#211 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 23 April 2006 - 05:06 PM

Anaa.. Ne:) Inspirejšn, dets it:) Pa tist filling v prstih ko dobiš svinčnik(in čopič) v roke.. smile.gif
  • 0

#212 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 April 2006 - 05:07 PM

Pa daj bejš tongue.gif . jaz bi tut rada to znala mad.gif . Svaka ti čast. Lepo je ful!
  • 0
Viens, reste ici!

#213 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 23 April 2006 - 05:34 PM

QUOTE(cvetkolinka)
Anaa.. Ne:) Inspirejšn, dets it:) Pa tist filling v prstih ko dobiš svinčnik(in čopič) v roke.. smile.gif

Na katero šolo pa hodiš?
  • 0

#214 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 23 April 2006 - 06:01 PM

Splošna gimnazija
Anaa, hvala. Ti ne veš kaka ustvarjalna bomba je takle pozitiven komentar, že brskam čopiče skupi, iščem šalčko za vodo..smile.gif Na mene ma to ful vpliva. Tako v pozitivno, in negativno stran. Takda, tenkju:)
  • 0

#215 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 April 2006 - 07:13 PM

QUOTE(Jinadaze)
QUOTE(Jenna)

Ma jaz bom zdaj nosila eno temno modro kiklo-ciganski stil (stisnjena pri riti,do sredine meč)-in zraven rdeče Allstarke.

Hm, doma imam Allstarke. Bom še probala s tem. Ker na superge mi izredno čudno izpade. :clown:
  • 0

#216 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 23 April 2006 - 07:27 PM

Men ful lepo zgleda ena črna minuka pa allstarke-to je mela moja frendica pa je bla uau.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#217 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 23 April 2006 - 07:31 PM

meni se zdijo k miniki obvezne visoke petke( sploh poleti tako za zvečer kam ven)
  • 0

#218 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 23 April 2006 - 07:34 PM

QUOTE(Parvinder)
Men ful lepo zgleda ena črna minuka pa allstarke-to je mela moja frendica pa je bla uau.

ja tak freaky..to je tut men ušeč...tak bl ulično zgleda tongue.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#219 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 April 2006 - 07:49 PM

QUOTE(TiTa)
meni se zdijo k miniki obvezne visoke petke( sploh poleti tako za zvečer kam ven)

Ma ja. Meni je najljubše škornji + minika. To mi je sploh uau.
Ampak to zaj sprašujem, ker grem naslednji teden v Barcelono in se bo tam dosti hodlo in si ne morem privoščit pet za celodnevno pešačenje. biggrin.gif
  • 0

#220 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 23 April 2006 - 08:41 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(Jinadaze)
QUOTE(Jenna)

Hm, doma imam Allstarke. Bom še probala s tem. Ker na superge mi izredno čudno izpade. :clown:

Podpis.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users