Jump to content

Photo

Regenerator za lase

• Please log in to reply
474 replies to this topic

#201 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 19 May 2009 - 05:00 PM

Meni je to en izmed najljubših balzamov. smile.gif Popolnoma nič mi ne obteži las. smile.gif Js si bom nardila kar zalogo, če jih bodo spet imeli. biggrin.gif

• 0

#202 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 20 May 2009 - 03:25 PM

Po čem pa diši ta zadeva?
  • 0

#203 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 May 2009 - 05:26 PM

Meni se zdi tak klasičen morski vonj, tisti sladek vonj po Hawaiian Tropic kremah za sončenje (kokos, vanili, mogoče mal banance, sladko pač).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#204 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 20 May 2009 - 05:32 PM

Jil sander sun style? woot.gif
  • 0

#205 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 May 2009 - 06:09 PM

Poznam sicer ta parfum, ampak regeneratorja pa nisem vonjala že ene pol leta in se ga tok natančno ne spomnim. Bi pa rekla, da je vseeno pri regeneratorju malo manj dodelana vonjava. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#206 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 20 May 2009 - 06:40 PM

Gledala sem zdajle setavine za oboje in so me od šampona kar presenetile..glede na to(roko na srce) da je to navsezadnje le hofer, od balzama pa niso kaj posebnega, ne smile.gif

• 0

#207 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 May 2009 - 06:41 PM

Meni se zdijo sestavine glede na ceno zelo solidne, res niso ravno wau, ampak prodajajo izdelke s podobno sestavo tudi za veliko več denarja.
  • 0

#208 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 19 June 2009 - 04:35 PM

Ja, še vedno m premamijo novosti in sem enostavno mogla kupiti Syoss Repair Therapy balzam rolleyes.gif
Po sestavinah sodeč lase fajn navlaži in zapre povrhnjico las, kar predvidevam bo naredilo lase gladke
..nisem ga pa še probala a ima katera izkušnje? biggrin.gif
  • 0

#209 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 22 August 2009 - 11:53 AM

A se lahko balzame zmeša med seboj? Jst sm mela ful velik skoraj praznih balzamov, pa sem zmešala tole, tole, OH balzam, Joico intense hydrator pa olivno olje biggrin.gif A je to dobr al ni dobr biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#210 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 22 August 2009 - 12:13 PM

Ja, lahko jih zmešaš zakaj pa ne smile.gif
Sicer jih jaz osebno raje ne mešam ker mi tisti nedoločljivi vonj ni všeč.
  • 0

#211 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 22 August 2009 - 12:16 PM

Aha, super biggrin.gif Ma jst grem zdej za en teden, vse balzame mam pa al čist prazne (še za 2x mogoče), al pa ogromne flaše, ki bi mi zasedle pol kufra biggrin.gif Pa rabm neki ful hranilnega vseen za sabo. Upam da bo kul biggrin.gif Hvala smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#212 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 23 August 2009 - 08:16 AM

mene pa zanima kako si perete lase:
2krat s šamponom,
a potem pred balzamom obrišete lase????
no potem balzam-kolko časa ga imate gor???
pa spet spereš,
malo obrišeš in masko???

ko nimam dosti časa kar zmešam masko in balzam in mam ene 15min gor,
je ok tak???
  • 0

#213 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 23 August 2009 - 08:44 AM

Sej maska pa balzam je večinoma eno in isto, gre sam za marketinško potezo. Oboje služi istemu namenu, da nahrani las in ga zapre-

Js si dvakrat špamponiram, ovijem lase v brisačo, dam gor balzam in ga mam kakih 10min (medtem ko si nohte zrihtam ;) ).

Če pa nimam časa si po šamponiranju samo fajn otisnem lase in dam balzam za minuto gor.
  • 0
Why so serious?

#214 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 August 2009 - 11:12 AM

Jaz šamponiram 2x, potem pa fajn sperem in lase nežno, ampak temeljito obrišem (da nič ne kaplja). Potem pa nanesel balzam ALI masko, s tem da zdej samo malo pomučkam in sperem, ko pa sem imela suhe in zahtevne lase, pa sem pustila to na laseh učinkovat tudi do ene ure. Potem se še enkrat temeljito sprala z vodo in če se je le dalo, posušila na zraku.

Kot je že rekla fire-fly, je sočasno uporabljanje balzama in maske brezveze. Dostikrat je balzam ravno tako dober kot maska, tako da jaz negovalne izdelke za lase delim samo na primerne in neprimerne, ne pa na balzame in maske. Recimo za primer - Tigi OH balzam je boljši kot večina mask in ga zato večina uporabnic šteje pod maske. Če imaš same dobre izdelke, pač enkrat uporabi balzam, drugič pa masko, vsekakor pa je brezveze uporabit oboje pri enem pranju, las itak ne more vpit neverjetnih količin produktov.

Katere izdelke pa uporabljaš?
  • 0

#215 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 23 August 2009 - 01:43 PM

aha hvala obema
Dilema tole:
http://www.lookfanta...eavy-cream.html
in :
http://www.lookfanta...-value-duo.html

ti je znano??

bom kasnej prepisala sestavine od maske

• 0

#216 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 August 2009 - 01:50 PM

K-PAK balzam sem imela in mi je bil v redu. Mislim, da že sam dovolj zmehča lase, da ne rabiš še maske dajat čez. Enkrat uporabi balzam, drugič masko, pa oboje pusti delovat ene pol ure.

Kaj ta K-PAK dvojček (šampon in balzam) si naročila prek te stvari? Noro je poceni, v primerjavi z našimi cenami. blink.gif
  • 0

#217 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 23 August 2009 - 02:24 PM

ja , vse te stvari sem kupla tu

evo sestavine maske, na lookfantastic jo full hvalijo:
aqua,cetyl alcohol,,glycerin,behentrimonium chloride,cyclo-pentasiloxane,dimethicone,cetyl esters,isopropyl alcohol,peg 100 stearate,glyceryl,guar .......................................................

pa še ena druga maska,:prosim za komentar
zea mays,ipomoca batatas,oryza sativa red,aschophyllum nodosum,hibiscus leave,olea europea,essential oil
  • 0

#218 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 23 August 2009 - 02:54 PM

Taprva zmehča lase, je čisto kemična ne naredi nič oristi samo zgladi pač(zaradi silikonov).
Tadruga mi je malce čudna, nič vode nič mehčalcev..hmm nevem ful čudna sestava je. hmm.gif

K nam dostavljajo w00t2.gif w00t2.gif
to moram še malce raziskat. biggrin.gif

• 0

#219 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 August 2009 - 03:23 PM

Druga ni INCI sestava (torej popoln spisek sestavin) ampak so našteti samo ekstrakti.

Prva pa ima pomoje naprej med sestavinami kakšna olja in proteine, ker tako piše v njenem opisu, samo so te zadeve verjetno bolj na tepu sestavin, ti pa nisi napisala cele sestave.

Če bo katera kej naročala preko te spletne strani, se toplo priporočam, bi še jaz kaj zase vzela in delimo poštnino. oops.gif

• 0

#220 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 23 August 2009 - 03:29 PM

Ja se tudi jaz priporočam če bo katera naročala thanks.gif

Sicer bom enkrat v kratkem vprašala mamo a nevem če bo za stvar laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users