Jump to content

Photo

Fair & Lovely - Fairness Cream

• Please log in to reply
323 replies to this topic

#201 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 16 April 2007 - 07:47 PM

Ja, pri meni je isto kot pri eve. Občutek je sicer božanksi in krema je popolna, mpak učinka kar ni. Mazolji so še skos tu. Kaj je možno da se koža puca? cry.gif Uporablam jo že čez 3 tedne.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#202 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 April 2007 - 08:01 PM

Pa ta krema res sploh obljublja v tolikšni meri tale očiščevalni učinek?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#203 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 April 2007 - 08:05 PM

Mislim, da niti ne. Se mi zdi, da prvotno ni namenjena težavam z mozolji.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#204 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 16 April 2007 - 08:06 PM

Dilemček, sem pogledala in vidla, da je krema 50g. Tako da, če si še vedno za, ZS smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#205 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 April 2007 - 08:07 PM

Ja saj zato. Zato ne vem, zakaj vse pričakujejo, da bodo mozolji čudežno izpuhteli. :-)
Jaz sem mislila, da obljublja bolj tako bolj medlo čiščenje, ne pa hardcore. Očitno je res tak.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#206 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 April 2007 - 08:07 PM

Jaz sem pa opazla, da mi je kremica dejansko posvetlila kožo na obrazu in si morem odtenek svetlejši puder kupit ! ohmy.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#207 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 16 April 2007 - 08:09 PM

Jst drgač sploh nimam mozoljev, mogoč tu in tam kakšen, sam sm jih po tem, ko sem se mazala, dobila... cry.gif Zdej je itak že v redu, sam se nočm več z njo mazat, Mi je ljubša Cosmerba. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#208 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 April 2007 - 08:11 PM

Eve, imaš ZS. =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#209 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 April 2007 - 08:21 PM

QUOTE(Ana @ 16. 4. 2007 - 21:07) View Post
Jaz sem pa opazla, da mi je kremica dejansko posvetlila kožo na obrazu in si morem odtenek svetlejši puder kupit ! ohmy.gif

Ne ga srat! ohmy.gif

• 0

#210 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 16 April 2007 - 08:23 PM

Paja, sej jazst mam ponavadi tut enga do dva mozolja na faci. Samo zej so se p kar začeli neki usuvat. Je zajebala vse kar je laser popravu. starwars.gif
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#211 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23280 posts

Posted 21 April 2007 - 08:53 PM

Tko kot vsaka krema tudi ta ne deluje pri vseh enako. Enim je ful spucala kožo, pa ogrcev majo manj. Jaz bi jo zarad ogrcev rada probala, čeprav mi pomoje ne bi nič pomagala, ker mi jih še noben kozmetični izdelek ni pomagal, ampak dokler ne probaš, ne moreš vedet.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#212 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 April 2007 - 09:25 PM

QUOTE(Jenna @ 16. 4. 2007 - 21:21) View Post

Ne ga srat! ohmy.gif

Ja resno ! Prav bleda sem postala ful ! Se morem fuuul namučit, da si puder na prehodu zbledenam, da ni prehoda veš ! Ko grem po novi puder bom vzela odtenek svetlejšega.
  • 0
Viens, reste ici!

#213 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2007 - 09:26 PM

Zanimivo! V glavnem, upam, da je to pozitivno! :-)

• 0

#214 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 22 April 2007 - 12:02 PM

QUOTE(Ana @ 16. 4. 2007 - 21:07) View Post

Mogoče si pa prej pretemnega uporabljala. tongue.gif Pr veliki večini žensk ugotavljam, da imajo za najmanj 2 odtenka pretemen puder. Verjetno hočejo ustvarit učinek solarija, al kaj... biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#215 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 April 2007 - 01:41 PM

Nisem. Vrjemi. To mi je nekaj najbolj grdega, ko majo ženske prozorni vrat in temno rjav obraz.
  • 0
Viens, reste ici!

#216 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 23 April 2007 - 01:11 PM

Ana, a pa se boš zaradi tega zdej nehala mazat s Fair&Lovely?
  • 0

#217 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 April 2007 - 01:48 PM

Če kreme nanesete malce preveč (kar se je meni nekajkrat zgodilo) boste opazile, da vsebuje nekakšen beli prah (kot recimo rižev prah v pudrih za matiranje) in s tem malenkost posvetli kožo ... tega ne boste opazle, če ste totalne porcelanke, ker na resnično beli koži itak ne pride do izraza. Od tod verjetno tudi tako super, celodnevno matiranje ...
  • 0

#218 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 23 April 2007 - 11:04 PM

Ja možno, da ima prah. Krema se zdaj, ko porabljam zadnje vzdihljaje, sveti kot kakšna roza senčka! hmm.gif čisto drugače kot na začetku tube.
  • 0

#219 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 April 2007 - 01:06 PM

Jaz bi pa lepo prosila katero, ki je tu že naročila preko auvito.de, če mi natančno pove kako se prijaviti. Ker na seznamu držav ni Slovenije. Upam, da ne naletim na gluha ušesa smile.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#220 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 06 May 2007 - 05:52 PM

Bo katera v bliznji prihodnosti narocila to kremco? smile.gif Al pa kakor sm vidla vas je dosti nehalo uporablat to kremco in ce vam je je dosti ostalo bi se dalo kej zmenit za kupit? tongue.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users