Laki za nohte
Posted 19 March 2009 - 08:35 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 20 March 2009 - 11:11 AM
Trenutno sem pa zelo zadovoljna z Mavalinim Colorfix.
Fino, ravno tega imam v mislih, da bi ga kupila.
november.rain, meni se tudi vsi laki nenormalno hitro okrušijo (tako Essence kot Essie), pa dam spodaj Dikla utrjevalec (s katerim, btw, je treba ful hitro nanesti prvo plast barvnega laka čez, ker se ga neverjetno hitro oprime). Mislim, da je bolj problem v mehkih nohtih kot pa v laku...

you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 21 March 2009 - 12:01 PM

Posted 21 March 2009 - 12:05 PM
Posted 21 March 2009 - 12:25 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 March 2009 - 12:51 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 March 2009 - 02:26 PM
Kateri laki so vas najbolj navdušili s hitrostjo sušenja.?Meni je to vedno glavni problem in bi res rada nekaj ekspresno sušečega, ne pa da si lakiram nohte in potem še uro in pol ne morem nič resnega delat, ker je lak še vedno mehek.
Essie-jev nadlak Good To Go is the answer.
Posted 21 March 2009 - 07:57 PM
Posted 21 March 2009 - 08:10 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 March 2009 - 08:23 PM
Glede sušenja so mi dobri Burjois 9 seconds (al nekaj takega), hitro se sušijo na nohtu.
Pa Revlon se tudi hitro suši in je kvaliteten.
Alessandro (imam modrega) mi ni ok, je zelo zelo nepigmentiran, oz. pač pride ful prosojen na nohtu, pa traja pol dneva predno se posuši.
Daleč najbolj katastrofalni so mi pa Manhattan laki.

Mavala so mi tudi zelo všeč, pa sorazmerno hitro se posušijo na nohtu, dobro so pighmentirani (imam tistega mini, ki ga prodajajo v Millerju, odtenek 30). Samo so dragi glede na velikost. Škoda da nimajo velikih pakung.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 March 2009 - 08:53 PM

Meni OPI zdržijo prav neverjetno dolgo. Saj rob je res po 4ih dneh minimalno zlizan (se vidi samo od zelo blizu), krušijo se pa ne. So me navdušili.
Imam tudi enega Essie, ki se sicer super hitro suši, ampak rob hitro bledi. To z odtenki je tudi res. Nič posebnega.
S-he so mi porazni. Suši se v nedogled, kruši, odtenki so zelo predvidljivi (še preden jih vidiš, veš kakšno modro ali zeleno imajo na izbiro

Blazno me mika Zoya. Si jih bom par privoščila.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 March 2009 - 09:59 PM
Posted 22 March 2009 - 12:58 PM
Meni pa so OPI laki zelo vredu, imam sicer samo enega, a ta mi zdrži res dolgo, brez nadlaka. Na prvo mesto bi še postavila Collistar lake, pa Zoya lake (trenutno moji omiljeni ... brez nadlaka podirajo rekorde v obstojnosti in enakem videzu na nohtu od prvega dne), tudi Revlon je zelo vredu. Essie tako-tako, opažam, da se zelo hitro začnejo gostiti v pakungi. Pa še ArtDeco in BourJois so super.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 March 2009 - 02:00 PM
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 30 March 2009 - 09:39 AM
Posted 30 March 2009 - 07:51 PM
Na eBay-u.

― V. Van Gogh
Posted 30 March 2009 - 08:03 PM
V bistvu jih na Asosu in Hqhair dobiš za isto ceno. Jaz bom v kratkem spet naročala pri A, če bi katera mela, let me know.

― V. Van Gogh
Posted 30 March 2009 - 08:21 PM

Posted 30 March 2009 - 08:30 PM
A pri tem Asosu nimajo NARS-a ne?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users