Jump to content

Photo

Vložki

• Please log in to reply
409 replies to this topic

#201 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 August 2006 - 03:08 PM

Meni pa še vedno Always Ultra Sensitive rulajo ... So taki mehki bombažni, brez tiste plastične prevleke čez, ful udobni so in predvsem ostanejo na mestu ... jaz ne prenesem nobenih drugih.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#202 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 August 2006 - 03:40 PM

Razočarali so me vložki Cathrine, so namreč grozljivi. Brez kakršnekoli prevleke, kri se sploh ne vpije dobro in jo kar čutiš tam spodaj. Mislim res fuj. Pa da ne omenjam, da te po parih urah uporabe vse peče.
Podobna štorija je z novimi Always Sensitive, tusi brez prevleke, kri sicer sorazmerno dobro vpijajo in nimaš občutka nošenja plenic, a še zmeraj je kar pacarija, sploh ne morem počakat, da se vložek nekje normalno napije, ampak ga čimprej zamenjam. Zaenkrat so mi bili še nekje najboljši normalni Always, čeprav imam neredko občutek nošenja plenic. rolleyes.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#203 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 17 August 2006 - 04:42 PM

Men so pa najbl ušeč vložki Senta String Tanga vložki, ker se fajn prilegajo in so mehki, tanki hkrati pa zlo opojni in jih mam lohk skor use dni menstre. Najbol med vsemi so mi pa kr navadni mercatorjevi dnevni vložki wink.gif
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#204 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 17 August 2006 - 06:37 PM

ej Slončica brez zamere, ampak kako lahko nosiš ob menstruaciji tange? Ja, če uporabljaš tampone, z vložki pa si sploh ne znam predstavljat...
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#205 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 17 August 2006 - 06:39 PM

Enako; pa teli vložki za tange so navadno ful tanke, definitivno premalo "zdržljivi" zame... Kaj maš zelo šibko?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#206 malazvezdica

malazvezdica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 157 posts

Posted 17 August 2006 - 10:25 PM

QUOTE(crna)
Razočarali so me vložki Cathrine, so namreč grozljivi. Brez kakršnekoli prevleke, kri se sploh ne vpije dobro in jo kar čutiš tam spodaj. Mislim res fuj. Pa da ne omenjam, da te po parih urah uporabe vse peče.
Podobna štorija je z novimi Always Sensitive, tusi brez prevleke, kri sicer sorazmerno dobro vpijajo in nimaš občutka nošenja plenic, a še zmeraj je kar pacarija, sploh ne morem počakat, da se vložek nekje normalno napije, ampak ga čimprej zamenjam. Zaenkrat so mi bili še nekje najboljši normalni Always, čeprav imam neredko občutek nošenja plenic. rolleyes.gif

Joj crna, jaz tudi ne prenesem teh vložkov brez prevlek. Se mi zdi, da vse nekak ostaja na površju vložka, pri navadnih always se pa vse lepo skrije pod to prevleko. Jaz sicer nimam problemov z občutkom nošenja plenic, vložek vedno nosim na tangice in tako sploh ne čutim, da ga imam.
  • 0

#207 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 17 August 2006 - 11:13 PM

Imaš srečo, meni predvsem že pri kraju ful preseda vse skup, tak zoprn občutek dobim. Ne nujno zmeraj, dostikrat pa.
Tistih tanga vložkov ne morem nosit, imam premočno menstruacijo, kvečjemu zadnja dva dni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#208 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 18 August 2006 - 08:27 AM

men so najbolši always...sam k mam ful močno menstro in pol morm nost kr velke vložke evil.gif tko da zdele za polet so mi najbolši tamponi ker se učasih tud js pučutm (k mam vložk) k da bi mela planice... rolleyes.gif
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

#209 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 18 August 2006 - 08:47 AM

QUOTE(crna)
Enako; pa teli vložki za tange so navadno ful tanke, definitivno premalo \"zdržljivi\" zame... Kaj maš zelo šibko?

Ja večinoma mam šibko wink.gif Tko da mi večinoma zdržijo tanga vložki. So pa učash tut izjeme ermm.gif
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#210 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17067 posts

Posted 18 August 2006 - 10:07 PM

Jaz pa si zdaj odkar sn probala tampone sploh ne morem več predstavlat, da bi vložke nosla. Ob živce me je spravla tistil občutek kot da mam plenico med nogami, pa ko si prav čuto kdaj ''teče''. brrrr
Pr tamponih pa teh problemov ni, pa lahk nosiš use kar ti paše
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#211 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 18 August 2006 - 11:15 PM

enako..
pa še vse se mi zdi velik mnj umazan..
  • 0

#212 malazvezdica

malazvezdica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 157 posts

Posted 19 August 2006 - 10:47 AM

QUOTE(crna)
Imaš srečo, meni predvsem že pri kraju ful preseda vse skup, tak zoprn občutek dobim. Ne nujno zmeraj, dostikrat pa.
Tistih tanga vložkov ne morem nosit, imam premočno menstruacijo, kvečjemu zadnja dva dni.

Sej jaz tudi ne morem imeti tanga, ampak imam kar navadne always na tangice.
  • 0

• Guests

Posted 19 August 2006 - 07:13 PM

ZAdnjič sem po TV zasledila nove Always vložke z dvojnimi krilci rolleyes.gif
Ali jih je že katera sprobala?
  • 0

#214 veselasmrketa

veselasmrketa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 168 posts

Posted 24 August 2006 - 03:13 PM

men je pa uporaba tamponov čist fajn,ampak jih uporabljam samo takrat ko je menstra fino močna ali pa če grem na morje in mam še zraven menstro,če pa je šibka dam gor vložke men so najboljši cathrin ultra super soft.res pa je to da ni dobr če maš močno menstro in daš gor vložek ker zlo grdo smrdi.zgodilo pa se mi je že to da sem že mela tako močno menstro da tampon v meni ni zdržal še dve uri pa je že začel ven crat kri.pa dam raje gor včasih še kakšen vložek.pred osmimi leti ko sem jo prvič dobila so bili vložki čist drugačni in slabši,bili so zelo debeli pa kr ena vata je bla noter,za tampone pa še nisem vedla takrat če obstajajo
  • 0

#215 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27532 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 August 2006 - 12:17 AM

Smrketa, če se umivaš in skrbiš za higieno, ti kljub uporabi vložkov ne bo nič zaudarjalo.
Sama uporabljam vložke in teh težav nimam.

Hvalabogu so vložki vedno boljši. Sem kupla pred kratkim neke od alwaysa, prastar 'model' če se lahko tko izrazim in so ble v bistvu samo vata, pa ta plastika čez. Ko plenička biggrin.gif
Pa ko mam močno, so mi ful v redu oni kot v bolnici .. ne vem če se to da kupit (informacije o tem zaželjene!! tongue.gif )
Ki so kot vata v neki mrežici, gazi, karkoli je že tisto.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

• Guests

Posted 29 August 2006 - 01:12 AM

Mislim, da so se včasih imenovali Vir (plus ena številka zraven). Baje se jih še dobi, ampak mogoče pod drugim imenom. Sčekiraj.

Samo jaz pa tega ne prenesem (teh zastarelih vložkov). Me kar zmrazi, ko pomislim, kaj smo imele v OŠ. ermm.gif rolleyes.gif
  • 0

#217 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17067 posts

Posted 29 August 2006 - 11:33 AM

Vir 82 al neki takega, mislim da se dajo dobit v vsaki mal bolš založeni trgovini
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#218 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27532 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 August 2006 - 12:02 PM

Aha, hvala
Meni pa so za ponoči teli bolniški vatasti super wink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#219 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 16 September 2006 - 06:30 PM

a bi mi znala katera svetovati kateri vložki so najbolj naravni in bombažni, čimmanj plastični???
  • 0

#220 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 September 2006 - 06:37 PM

Vir.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users