Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 11 April 2006 - 04:01 PM
Posted 16 April 2006 - 07:29 PM
Posted 19 April 2006 - 05:33 PM
Aja, Yildis han
Posted 26 April 2006 - 03:39 PM
je blo pa tok smešno, ko nama je prinesel na mizo - meni na unem ogromnem krožniku dve tortilji (pač nism si lih take porcije zamišljala

Moji dve tortilji sta bli pa fuul dobri, res, s piščancem, papriko, smetano, drugo zelenjavo, sirom..

Posted 27 April 2006 - 11:18 AM

Posted 03 May 2006 - 10:25 PM
Posted 14 May 2006 - 07:51 PM
Piazza - postrežba na nivoju, ambient prijeten in velik (sedela sicer zunaj, kjer je tudi kar zelo prostorno in fajn), ponudba pic pestra (imajo tudi kar precej drugih jedi - testenine, solate), pica zelo okusna, cene povprečne (ne ravno med najcenejšimi sicer).
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 May 2006 - 06:55 PM

kako je kaj v tej gostilni?
še kakšna druga napaka razen porcij? cene?
aja, bla sem pa v turški,na karlovški, kjer je blo katastrofalno. iz minute v minuto slabše.
začelo se je s skisanim vinom, pol so nas presedli, ker so zamenjali mize z neko rezervacijo, pol so nama pozabli naročilo in po vsej tej kolobociji je mene malo pasal apetit. cene solodne, mislim za neko žilavo meso kar precejšnje. meni katastrofa totalna.
očitno bi za svojo varnost morala začet nosit te preklete marelične kostime in sintetične hlače s špičaki

Posted 15 May 2006 - 08:22 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 18 May 2006 - 07:47 AM
Piazza - postrežba na nivoju, ambient prijeten in velik (sedela sicer zunaj, kjer je tudi kar zelo prostorno in fajn), ponudba pic pestra (imajo tudi kar precej drugih jedi - testenine, solate), pica zelo okusna, cene povprečne (ne ravno med najcenejšimi sicer).
.
Piazza je super, mene samo moti pozimi, ker moraš čakat kot kreten na mizo.
Posted 18 May 2006 - 07:50 AM
Aja, so pa natakarji toliko bolj prijazni.
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 18 May 2006 - 08:51 AM
Pa katere palačinke vzamete, so vam najboljše?
Posted 18 May 2006 - 09:05 AM
Da gremo hitr sprobat

Posted 18 May 2006 - 09:14 AM
Da gremo hitr sprobat

na trubarjevi. meni je že brezveze, pa sem bila samo kake trikrat v zelo širokem časovnem intervalu. jaz ponavadi vzamem kako s sadjem, vanilijino, sladko v glavnem, moj brat pa zmeraj ono s pršutom, gobicami in sirom.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 18 May 2006 - 10:17 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 18 May 2006 - 03:01 PM

Če se pelješ po Dunajski mimo Gospodarskega razstavišča proti Bežigradu, zaviješ levo pri semaforju v Plavi laguni (takoj naprej od GR), se pelješ do konca tiste ulice in tam zaviješ desno,
potem imaš pa na levi strani velik Mercator, parkirišče in tam je tudi ta picerija.
Posted 18 May 2006 - 03:04 PM
V Piazzi me moti tudi to, da npr. noter je za kadilce en zakoten mini plac, blazno neugledno in neprijetno. A je to samo zdaj, ko so zunaj mize (in je torej to namenjeno tudi za vse kadilce) ali je vedno tako?
Na mize pač treba čakat, to me tako niti ne moti..... motijo me tiste nadute bejbe, ki so spredaj. Namreč, moraš čakat spredaj, da ona mizo popuca..... ne pa ob mizi. Svašta.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 20 May 2006 - 02:10 AM
Ampak natakar, groza. nonstop je žvrgolel in blebetal in se silil bit smešen. katastrofalno. vsakič ko je prišel k mizi je rekel kaj neprimernega kao v španščini. mislim špansko že tolko znam, da če bi že kdo pri krožniku rekel muy bien, po zaužitem obroku sem to jaz ne pa natakar. no lahko bi recimo vprašal, če je blo dobro, ne pa povedal da je blo dobro. v glavnem prav napsihiral me je (ker je bla zraven še ena miza otrok.....v glavnem štala)
Hrana mi je še vedno dobra, samo upam da bodo tega kelnarja kmalu lkvidirali.

Ka,kak je pa zgledal?
Jz sm bla danes prvič.Všeč mi je hrana,okus.Jedla sm svinjsko meso z bučkami v rožmarinovi omaki in pečen pikanten krompir+zelenjavna juha.
Bla sta 2 natakarja.En mal bl pr seb (niti se ne bi tko izrazla,če ne bi zraven delal en tko zlo suh,no in potem je ta,ta drug proti suhemu bolj močen,heheh)no in ta ta suh je tak črn,suh,normalno velk,men zgleda k en đanki,lušn drgač.
Jenna,Špela,sta se neki menle,a sta tega misnle?
Kak je pa 'vajin' zgledu?Ma sm šla zdjle celo temo brat...100%da sta/se menile nekaj o Don Felipe nekaj glede pedrskih natakarjev pa smradu,pa sm hotla prebrat,da bi si odgovorila na vama zastavljeno vprašanje,pa zgleda nam mogla,ker sploh ni blo kle očitno napisan.
Posted 20 May 2006 - 02:10 AM
-mehiška restavracija Mexico 1867
-kje je salon wild west?

-Guliver
-Gajo
-Al capone
-Mexico 1867
-picerija trta
-Cubo

Sj sam tko okvirno mal povejte kje približno so restavracije
Noele,sj za imeprio vem,uprašala sm za Mexico 1867-al je to eno in isto?majo 2 imena?
No,če katera ve še za ostale,nej mi prosm pove.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users