Kopalnice, kopalniška oprema
Posted 07 July 2011 - 01:43 PM
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 12 July 2011 - 06:22 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 14 August 2011 - 06:38 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 29 August 2011 - 06:50 PM
dane sem na netu našla tole slikco in mi je ta barvna kombinacija zelooooo všeč za najino kopalnico:
postavitev ploščic bi bila seveda lahko tudi malo drugačna, ampak barve so mi pa res všeč

ali pa kaj takega, še malo bolj pisano:

super nadomestek običnih omaric oz. poličk
Posted 29 August 2011 - 06:53 PM
Posted 29 August 2011 - 07:04 PM
Posted 29 August 2011 - 07:09 PM
Odprte omarice se mi pa zdijo messy, hitro izgleda, da je kup krame nametane gor, plus prah moras brisat, vsaj v nasi kopalnici se nenormalno nabira prah povsod.
Jaz torej svetujem NAY in NAY !
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 29 August 2011 - 07:13 PM
Men je v bistvu prva slika najlepša, se mi zdi, da je ravno prav barvito...
Posted 29 August 2011 - 07:19 PM
Pa na tistih poličkah na tretji sliki se full nabira prah, če je vse zunaj, in imaš potem prah na brisačah.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 August 2011 - 07:49 PM
_M_, moje barve bi bile bela v kombinaciji s sivo, ali naravnimi pastelnimi (rjavi-sivkasti) barvami, imitacija kamna.
Dodatki pa potem udarnih ali kontrastnih barv, crna/bela/oranzna/rdeca, kontrastni materiali les/keramika/kovina.
Pa cimbolj imet po omaricah pospravljeno, ameriske kopanice so take, da nimajo po polickah nic, vse v omaricah. Izgleda res clean in polished.
Nimam pa nobenega primera za pokazat, nisem tudi noben strucko
Ena znanka ima belo kopalnico, vse dodatke pa v bordo rdeci ali crni barvi in izpade res dobro.
Pa sem fan oranzne, za razliko od teh oranznomrcev tukaj
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 29 August 2011 - 08:10 PM
Meni tople barve zelo ustrezajo, ena najbolj boring kombinacij za kopalnico mi je modro-bela.
Glede odprtih polic se strinjam z Olivijo in Kinky, preveč prahu za brisat.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 August 2011 - 08:11 PM
to je sicer fotka iz ene novogradnje v Šentjurju
Posted 30 August 2011 - 09:38 AM
Pa recimo dobro se je izognit črnim ali belim ploščicam na tleh, saj se na obeh vidi vsaka najmanjša smetka, ki pade na tla. Preizkusila oboje in ko bom enkrat sama na tem, da bom izbirala, definitivno ne bom izbrala teh dveh barv.
Posted 30 August 2011 - 10:30 AM
pa nimam živcev, da bom iskala pol vse za v kopalnico točno v nekih določenih barvah, da bo kao tipi topi zgledalo
men je tale oranžna res kul
Posted 30 August 2011 - 11:27 AM
Meni je zato recimo všeč ta ideja z nevtralno barvno. Ko si bova midva rihtala sva tut oba za to, da bova imela prostore nevtralnih barv, recimo kopalnico v rjavo-bež kombinaciji, potem pa se pa da recimo z brisačami ful lepo kontrast vzpostavit, recimo obesiš zelene, rumene, rdeče, oranžne ali pa kar bež kombinacije, če ti zapaše bolj umirjeno..
Sicer pa mi je strašno všeč tale kopalnica, samo pri tej pride v poštev že nekolk manj prilagajanja z barvami, ampak je pa zeeelooo lepa:
Posted 30 August 2011 - 12:35 PM
Bi pa tut imela kaj v sivi/bež barvii, pri fantovem stricu majo kombinacijo bež in temno rjave, in čeprav sovražim rjavo mi tam izgleda noro hudo.
After all this time?
Always.
Posted 30 August 2011 - 01:01 PM
Nincha, fant ima ploščice iz te kolekcije. Pasje drage so!
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 23 September 2011 - 05:24 PM

Posted 24 September 2011 - 09:39 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 September 2011 - 03:20 PM
_M_, ful je lep! Dvojni umivalniki so sploh zakon.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users