Jump to content

Photo

Kuhinje & kuhinjska oprema

• Please log in to reply
654 replies to this topic

#201 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 22 June 2011 - 10:03 AM

IPB Image IPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#202 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 27 June 2011 - 04:44 PM

Prva in druga sta zelo lepi! smile.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#203 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 09 July 2011 - 04:17 PM

slučajno sem na netu našla en izris, ki je skoraj identičen postavitvi kuhinje, kot jo bova najbrž imela midva, s to razliko, da ne bova imela nobene polovične stene za polotokom, le-ta pa bo na drugi stran najbrž zaključen v pult / šank z dvema stolčkoma.
Elementi bodo najverjetneje malo drugače postavljeni (kako, še ne veva točno smile.gif ), ampak osnovna linija bo taka. Še okno imava čist na istem mestu tongue.gif

IPB Image
  • 0

#204 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 July 2011 - 04:38 PM

Ko vidim umivalnik v kotu me kr zmrazi. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#205 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 09 July 2011 - 04:46 PM

zakaj? brat od mojga ga ima v kotu in men se zdi čist fajn, pa tud onadva se ne pritožujeta...?
  • 0

#206 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27305 posts

Posted 09 July 2011 - 04:51 PM

Mi mamo tudi in je super smile.gif
  • 0

#207 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 July 2011 - 05:50 PM

V LJ sem imela korito v kotu in po 15 minutah me je tako nesramno bolel križ, da sem mogla nehat pomivat posodo. Dopuščam možnost, da je ta bolj "človeški", ker ima dejansko tak "prostorček", da se noter stisneš, ni to navaden kot.
  • 0
Viens, reste ici!

#208 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 11 July 2011 - 11:49 PM

Postavitev mi je zelo všeč. Bi pa tudi jaz mogoče raje imela umivalnik kje drugje.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#209 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 12 July 2011 - 06:42 AM

tudi jaz, tam imaš potem mrtvi kot.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#210 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 12 July 2011 - 07:19 AM

Z umivalniki je problem, ker si vezan na vodovodne cevi in če ima le te tam, potem ne more kaj dosti prestavljat, razen če se razdere stena in se na novo položijo cevi.
  • 0

#211 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 12 July 2011 - 08:30 AM

to vem, sva dala s fantom prestavit ravno zaradi tega. Pa niti ni drago, stalo je okoli 80€, če me spomin ne vara.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#212 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 12 July 2011 - 10:59 AM

Midva bova itak vso vodovodno in električno napeljavo na novo naredila,
vse stare cevi so zdej že ven pobrane, pol bo pa itak vse na novo in prilagojeno načrtu, ko bomo enkrat prišli do končne verzije tega načrta , hehe tongue.gif
  • 0

#213 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 12 July 2011 - 11:21 AM

To je pa itak najbolj super! Pri nama je že bilo vse na novo položeno, pozcija cevi in nape pa takšna da bi bi bil štedilnik zraven korita down.gif za napo je težje premikati tako da sva se odločila za vodovod.
Še eno pripombo imam na tisti tloris. Ker je kot izravnan se mi zdi dostop do zadnje viseče omarice otežen, sploh če si manjše postave.
  • 0

#214 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 12 July 2011 - 09:19 PM

tole mi je tudi všeč - postavitev v dveh vrstah... thumbup.gif

IPB Image

• 0

#215 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 13 July 2011 - 01:41 PM

Tole v dveh vrstahe full dobro!

Si pa ne znam predstavljat, ko imajo eni na otoku ali na pultu štedilnik, zraven (na drugi strani) pa stole. Ne vem, a samo jaz tako kuham, da je okoli štedilnika vse pošpricano in zapacano al kaj, ampak meni na misel ne pride se vsesti zraven.
Saj izgleda fensi, pa družabno ... ampak kdo bo pa čistil po tleh oz. ko bo špricalo po ljudeh ...
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#216 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 13 July 2011 - 03:38 PM

Jaz sicer ne škropim, ne maram pa da mi ljudje, še posebej gostje gledajo v lonec.
Moja kuhinja je podobna tej, ki jo je _M_ zadnjo naelpila, s tem da je v L še od korita dalje in je natistem podaljšanem delu korito, štedilnik pa tam kjer je na sliki korito.
  • 0

#217 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 25 July 2011 - 11:26 AM

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#218 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 27 July 2011 - 03:36 PM

Midva si bova zdj tak malo uredila zgodnji štuk in bova dala tako malo kuhnico da imam osnovne stvari. Par elementov. Nekaj takega kot je na tem linku :
http://www.harveynor...ez-bele-tehnike

samo morem še pobrskati po netu. da vidim izbiro.
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#219 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 28 July 2011 - 01:01 PM

IPB Image
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.