Kreme za obraz z ZF
Posted 05 July 2010 - 07:56 PM
Posted 05 July 2010 - 08:27 PM
Posted 05 July 2010 - 08:47 PM
Maš tud problematično kožo? Ne maši por?
Ne, a ima take sestavine?
Edit: sem videla da vsebuje Titanium dioxid. Imam sicer tu pa tam kaki mozolj na bradi, samo mislim, da ni to posledica te kreme, ker bi jih v nasprotnem imela dosti več. Potem nisem kaj občutljiva na to sestavino, glede na to, da jo imam tudi v mineralnem pudru.
Posted 16 July 2010 - 11:25 AM
Potem mi je kazala še Neko Avene emulzijo Cleanance faktor 30. Sem pogledala zadaj, ampak so bile sestavine prav drugačne kot pri 50. Kaj to je zdaj eno in isto kot navadna emulzija ali ne?
Uffff

Posted 16 July 2010 - 11:41 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 July 2010 - 12:03 PM
Hvala Podgana!
Posted 16 July 2010 - 03:44 PM
Kinky, ta moja Avene bi naj bila za bolj mešano do mastno (ja, se zavedam, da je odgovor ekspresno hiter

Jaz imam nekje normalno, ampak res na obrazu nimam rada težkih krem,
ki puščajo sled. Ta je po moje najbolj lahka, kar se jih da dobiti s tak visokim spfjem.
Je pa res, da se mi zdi, da mi je začela delati sranje na koži. Meni očitno res ne paše na obraz uv zaščita oz.
ti filtri. Niso mozolji, ampak sem dobila tri take male rdeče bule, ki jih niti prav stisniti ne moreš. Potem čez
čas izginejo. Se spomnim, da se mi je isto dogajalo tudi z eno oljčno L'Occitane kremo. Zdaj si to Avene
mažem samo po nosu in licih - ker se mi te anomalije delajo zgolj na bradi in čelu.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 July 2010 - 10:35 AM

Posted 18 July 2010 - 12:18 PM
Jaz pa zdaj po več mesečni uporabi lahko pohvalim kremo 100% pure z granatnim jabolkom in spf 20. Sama tekstura zelo odgovarja moji mastni koži, še posebej ker se hitro vpije in ne pusti filma. Prav tako mi je všeč embalaža. Sicer en mali minus je to, da je steklena in je potrebno paziti, da ne pade na tla in specifičen vonj, ki se ga hitro navadiš. Ostalo pa so zaenkrat sami plusi. Od tega da je prozorna in lahko spremljaš porabo, do priročne pumpice, ki ti vsakič da ravno pravšno količino kreme, ki jo potrebujem. Porabi se je zelo malo, ker jo imam že dobra dva meseca in sem porabila 1/4 stekleničke. Odlično se obnese tudi kot podlaga za mineralni puder.
jao, bellini, tok dobr si napisala, da sm jo šla brez pomisleka naročit

Posted 18 July 2010 - 12:22 PM
Meni očitno res ne paše na obraz uv zaščita oz. ti filtri. Niso mozolji, ampak sem dobila tri take male rdeče bule, ki jih niti prav stisniti ne moreš. Potem čez
čas izginejo.
Same here. :| Uporabljala dva dni od Murada matirno kremo s SPF (15) in dobila polno malih rdecih bul po obrazu. Pa cudno kozo sem imela po njej, najbrz zaradi silikonov - kar neko plast kreme na obrazu, ki ni sluzila nicemur, pod kremo pa suho kozo. Last but not least - drazila mi je oci, ceprav se sploh nisem mazala okoli oci; svasta no, kaj meni delajo nekatere kreme.

Posted 04 September 2010 - 11:24 AM
jao, bellini, tok dobr si napisala, da sm jo šla brez pomisleka naročit

100% PURE hidratantni losjon z granatnim jabolkom
Zdaj bi jo pa prodala, ker meni ta krema ne ustreza; mi naredi suho kožo...
Stara je torej dober mesec; sama je v naslednjih šestih sigurno ne bom porabila, tako da se lahko katera javi, preden dam mali oglas.

Posted 04 September 2010 - 03:38 PM
Posted 04 September 2010 - 04:00 PM
Posted 07 November 2010 - 12:16 PM
Zaenkrat imam doma le Muradovo lahko emulzijo SPF 30, ki je najvišji faktor, kar jim mam doma... rabila bi nekaj faktor 40, 50... kremico, še raje emulzijo, ki ne bo komedogena, sestavine mi niso tako pomembne, želim le dobro zaščito za posamezen del kože. Razmišljala sem o Avene, nekaj sem že brskala, pa ne vem, a je kaka taka nekomedogena emulzija iz une oranžne linije? Ali pa od LRP, ki ima tudi linijo s tako močno zaščito?? Pa našla sem Eucerin Sun Fluid SPF 50+ Mattierend, a ta je ok?
Kaj pa sticki od Avene, tisti z visoko zaščito? Ker jaz bi to rabila le za področje, ki mi ga bodo obdelali z laserjem.
Kakršna koli pomoč dobrodošla, ker več ne vem, kaj gledat.
Posted 07 November 2010 - 12:51 PM

Imaš na zadnjih treh straneh nekaj napisanega o njej&nekaj drugih predlogov.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 07 November 2010 - 01:28 PM

Posted 16 January 2011 - 08:13 AM
Toplo priporočam vsem z mešano kožo, a suho povrhnjico (tako tistim, ki iščete kremo z ZF, kot tistim, ki vam to ni poglavitna lastnost kreme). Kožo odlično navlaži, se lepo maže, tudi vonj je všečen. Vpije se hitro, pusti pa prijeten občutek navlaženosti kože, nobenega "vlečenja skupaj" ni že čez pol ure.
SPF 20 pa je tudi pohvalen.
Posted 16 January 2011 - 09:42 AM
Se ti zdi, da kaj matira ?
Posted 16 January 2011 - 10:12 AM
Posted 16 January 2011 - 10:18 AM
Princeska, poročaj, kako ti bo odgovarjala.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users