ampak hlače...vse še lahko nosim brez problema. edino nekaj cm je šlo gor in kakšen kg dol
  ampak hlače...vse še lahko nosim brez problema. edino nekaj cm je šlo gor in kakšen kg dol  Je pa noro kako so se nekateri zredili
 Je pa noro kako so se nekateri zredili   

Posted 23 July 2007 - 01:39 PM
 ampak hlače...vse še lahko nosim brez problema. edino nekaj cm je šlo gor in kakšen kg dol
  ampak hlače...vse še lahko nosim brez problema. edino nekaj cm je šlo gor in kakšen kg dol  Je pa noro kako so se nekateri zredili
 Je pa noro kako so se nekateri zredili   

Posted 23 July 2007 - 03:10 PM

Posted 23 July 2007 - 03:20 PM

Posted 23 July 2007 - 03:47 PM
 in sicer moje kile bi lahko uvrstili v 5 kategorije:
 in sicer moje kile bi lahko uvrstili v 5 kategorije: )
 ) 

Posted 23 July 2007 - 04:54 PM

.. Meni poleti isto paše jest, ker sem sploh čez dan večinoma notri in je luštno hladno, tako da občutim prav tolikšno željo po hrani kot pozimi oziroma v hladnejših dneh
  .. Meni poleti isto paše jest, ker sem sploh čez dan večinoma notri in je luštno hladno, tako da občutim prav tolikšno željo po hrani kot pozimi oziroma v hladnejših dneh   

Posted 23 July 2007 - 05:26 PM

Posted 23 July 2007 - 06:09 PM

), valda so joški mal zrasl, pa obline in to pa nehala sem bit izbirčna.
 ), valda so joški mal zrasl, pa obline in to pa nehala sem bit izbirčna.   Tko d zdej sem še zmeri tko no, ne glih suha, nekje med vitko-srednjo postavo. Do nedavnega sem jedla ful, pri južni skoraj tolko pojedla ko foter
 Tko d zdej sem še zmeri tko no, ne glih suha, nekje med vitko-srednjo postavo. Do nedavnega sem jedla ful, pri južni skoraj tolko pojedla ko foter   , jedla tudi razne svinjarije (čipse, smokije, bonbone, pomfri, čokolado, cvrtje ipd.), zdej sem se mal skulirala, začela pit veliko vode, izogibam se tudi sladkorju (sploh ne pijem več sokov z dodanim sladkorjem, edino zdej poleti se še vedno ne morem upreti sladoledu
 , jedla tudi razne svinjarije (čipse, smokije, bonbone, pomfri, čokolado, cvrtje ipd.), zdej sem se mal skulirala, začela pit veliko vode, izogibam se tudi sladkorju (sploh ne pijem več sokov z dodanim sladkorjem, edino zdej poleti se še vedno ne morem upreti sladoledu   ) pa pač najkasneje ob 7h zvečer jem. Zdej krasno shajam z 168 cm in 56 kg (nihanja 2-3 kg gor dol). Sem vesela, da sem se redila in "razvijala" počasi in postopno.
 ) pa pač najkasneje ob 7h zvečer jem. Zdej krasno shajam z 168 cm in 56 kg (nihanja 2-3 kg gor dol). Sem vesela, da sem se redila in "razvijala" počasi in postopno.   

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard

Posted 23 July 2007 - 06:30 PM

Posted 23 July 2007 - 06:33 PM
 še mal pa bom nazaj=)
 še mal pa bom nazaj=)

Posted 23 July 2007 - 07:07 PM

Posted 23 July 2007 - 07:12 PM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard

Posted 23 July 2007 - 08:31 PM

Posted 24 July 2007 - 10:02 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh

Posted 24 July 2007 - 12:14 PM

Posted 24 July 2007 - 11:55 PM

Posted 25 July 2007 - 07:27 AM

Posted 26 July 2007 - 08:26 AM

Posted 26 July 2007 - 08:41 AM

, ampak kil imaš pa enako ko jst, pa jih mam jst glih prav.
 , ampak kil imaš pa enako ko jst, pa jih mam jst glih prav.

Bill Bullard

Posted 26 July 2007 - 09:34 AM
 . Ni mi udobno res.
. Ni mi udobno res.

0 members, 2 guests, 0 anonymous users