Ljubezen na daljavo ?
Posted 14 July 2011 - 01:58 PM
S fantom sva skupaj 2 leti, imava pa eno uro vožnje v eno smer da prideva drug to drugega, tako da se vidiva samo za vikende. Vsi so govorili na začetku da to sploh ni prava zveza, da itak lahko oba mučkava z drugimi čez teden sam jaz pa pravim da se morš met še tolk bolj rad za tako vezo ker mu morš brezkompromisno zaupat, drgač pač ne gre
Posted 14 July 2011 - 02:15 PM
Mayckica, super da vama uspeva

Posted 14 July 2011 - 02:20 PM
Sicer sva midva s fantom samo pol ure daleč en od drugega, ampak se vseeno vidiva sam za vikend. Ne vem zakaj naj to ne bi bila taprava zveza. Ampak ok...kdaj drugič o tem.
Mayckica, super da vama uspeva

Tud midva sva pol ure narazen in se v 90% vidiva za vikend. se drugač tud med tednom, kajon pride do mene, greva športat, v kino...
Zdaj sem pa pri njem, ko njegovih ni.
Midva tako funkcionirava že 4 leta in je čist fino. Je pa super tudi skoz skup bit. Na drugačen način je zakon...
Ko sva skupaj pč bolj intenzivno kaj počneva, medtem ko tkole, če si tak skupaj so stvari mal bolj sproščene, vsak kaj svojega dela...tudi teg obdobja, ko bova skupaj živela, se veselim.
Posted 14 July 2011 - 02:21 PM
Posted 14 July 2011 - 02:36 PM
Posted 14 July 2011 - 03:06 PM
Posted 14 July 2011 - 03:10 PM
Se strinjam tudi jaz. Bi bilo pa meni res bedno, če bi se videla samo za vikend.
Midva sva 3 km narazen.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 July 2011 - 03:18 PM
Pablo Picasso
Posted 14 July 2011 - 04:11 PM
Se podpišem.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 July 2011 - 04:31 PM

Kar mi je bilo najbolj zoprno pri tej zvezi na daljavo ni bilo to, da sva bila vsak na svojem koncu Evrope, ampak nenehna vprašanja in osuplost okolice kako to, da sem ga pustila tako daleč, da nisva šla skupaj tja ipd. Zdaj, ko grem jaz študirat, pa ponovno poslušava identična vprašanja, vendar sta najini vlogi zamenjani.
Se pa tudi jaz ne vidim v zvezi ,ki bi se pričela kot poletna romanca.
Posted 14 July 2011 - 05:02 PM
Pablo Picasso
Posted 14 July 2011 - 06:20 PM
Posted 17 March 2012 - 02:29 PM

Coco, meni so tud ljudje skos take stvari govoril, nasplošno ful grdo no. Samo jst sm bla učasih ful nezaupljiva, ampak samo zarad stvari, ki so mi jih drugi ljudje filal v glavo. Meni fant nikoli ni dal razloga, da mu ne bi zaupala, čeprov so bila pa velika vloga tud moje negativne izkušnje, kar ful ni blo fer do njega. Ampak zdej mi je vedno bolš, sm se nekak otresla tazga razmišljanja.
Kar se tiče pa poletnih romanc -... po koncu srednje šole, tist dan ko smo dobili rezultate mature, sem si ful mislna kakšno party poletje me čaka, kao zdej bo ful nekih fantov hahaha

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 18 March 2012 - 12:29 PM
Joj, kako je to meni kretensko, ko kdo reče "Ja, v tej in tej državi so same lepe punce, a te nič ne skrbi, da te bo prevaral???". Kot da ima kaj veze, kakšne punce so kje. Prevara te lahko tudi z neko sosedo iz domače vasi, če te hoče.Joj, te fore 'kako si ga upaš pustit' so meni skrajno debilne. Kako si sploh lahko v srečni zvezi, v kateri rasteš in se razvijaš, če pa ni zaupanja??? Jaz sem 1000%, da me fant ne bo prevaral, v bistvu mi to nikoli sploh ni padlo na pamet, dokler mi ni sestričnina kolegica tega omenila, ko je on šel v BG, jaz pa v Bosno, kao 'v Beograd je šel, tam so same dobre ribe, ti misliš, da bo samo sedel doma', al nekaj takega, jaz sem bila šokirana. Kot da to, da se za nekaj časa ločiš oz. živiš na neki daljši razdalji, avtomatsko pomeni, da bo eden ali celo oba šla naskakovat vse okoli sebe.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 March 2012 - 12:34 PM
In sicer, če bi imela kakršen koli pomislek da me bo fant prevaral ( v tujini, ali doma), itak ne bi bila z njim. Brezveze potem, če ni zaupanja.
Midva sva zdaj skoraj sedem mesecev narazen, v tem času sva se videla enkrat (in v sredo drugič). Saj ne rečem da je rožnato, ampak takšno pač je življenje. Vse skupaj bova slabih devet mesecev narazen, potem bova štiri mesece skupaj in potem grem jaz. Torej bova v bistvu 2 leti bolj na skypu. Sicer malo računam da bo on večkrat prišel k meni, ker bo imel več časa kot ga imam zdaj jaz.
Aja, to skupaj in narazen pa mislim tujina, Slovenija.

Posted 19 March 2012 - 09:20 AM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 09 May 2012 - 03:34 PM
Lucky you! Mene še čaka nekaj takšnih slovesov. Ne bo lahko.Mja, meni se vedno naredi vozel v zelodcu. Pa v tistem trenutku sem tako srecna, da je ze vsega konec. :-) Je lepo ampak zalostno.. Tiste dreadful voznje na letalisce.. In res ne vem, ce bi se enkrat samkrat prezivela tako slovo... Bah. :/

Posted 09 May 2012 - 03:56 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 May 2012 - 03:58 PM

Posted 11 May 2012 - 12:31 PM
Mene jih tudi čaka še kar nekaj ..
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users