Jump to content

Photo

America's next top model

• Please log in to reply
1856 replies to this topic

#201 Lai Ming

Lai Ming

sramežljivec

• Člani
  • 31 posts

Posted 15 November 2006 - 09:41 AM

Tako je v tej oddaji; sicer pa, če delodajalec išče nekoga za predstavitev izdelka (parfum/nakit/oblačila itd.) ima v glavi neko vizijo, kako naj kdo izgleda oz. si že predstavlja približen končni izdelek in zato tudi modele tako spreminjajo. Jaz osebno nisem občutila takšnih zahtev, morda le dolžino las (pa niti to ni bilo tako strogo in obvezno), svetlo polt (mišljeno, da se ne cvrem v solariju) itd. Jah, pa barvanje oz. (posledično) narastki jim niso pri srcu. Mi je pa čisto jasno in razumljivo, da imajo neke zahteve, ki se nanašajo na izgled modela. To z frizurami in MU je pri ANTM precej "strogo" zastavljeno, sklepam, da zato, ker Tyra misli, da jih ta nova frizura naredi bolj "fashion model"; drugače pa, vsaj kolikor vem, niso tako "zadrgnjeni".
  • 0

#202 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 15 November 2006 - 04:50 PM

amanda je tud men kr neki v brezveze paničarla... k je na konc itq ugotovila, da je kristale založila in čist nč druzga... vrjamem pa, da ji dost pomenjo, kr drgač ne bi take panike zagnala. za denar bi pa lahka vorng premislna kok ga je zapravla pa kam ga je dala...
se mi zdi, da imaš možnost se tud osebnostno razvit. če si le že od samga začetka zadost trdna oseba. mislim pa, da na začetku je več tega prilagajanja, ker ko si enkrat top model in imaš nek svoj značaj, posebnosti (kar tud v tej oddaji poudarjajo morš ohrant in met) te bo agencija najela prov zarad tega in tega ne bo hotla spreminjat... neka osnovna prilagajanja pa najbrž da so, kot so v vsakem drugmu poklicu. vedno se je treba delodojalcu (seveda do določene mere) prilagodit.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#203 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 15 November 2006 - 05:36 PM

Men se je totalno zasral, ko so Yayo kurcal, kao, da je užalila naročnika, ko ni tistga pojedla! Pizda, če ji ni blo dober. Govoril so dobesedno tak, kot, da tudi, če bi drek dobila, bi mogla pojest -SAMO, DA NE UŽALIŠ NAROČNIKA. Mislim, WTF!!!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#204 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 November 2006 - 06:58 PM

Žal je povsod tako. TUdi v poslovnem življenju. Naročnika pač ne smeš užaliti. Bog ne daj, da bi bil pretirano pameten in mu solil pamet. Jaz dostikrat kaj zinem, kar ne bi smela in se vedno potem počutim kot polit cucek.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#205 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 November 2006 - 07:01 PM

Meni se je zdelo v današnji oddaji gadno to, da je Ann kao komentirala Norellino višino in njene "boke" (težo vbistvu), medtem ko sama zgleda kot dvometraška kandelabra, pa sama ramena so jo. Fuj fuj.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#206 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 15 November 2006 - 09:53 PM

Meni je blo Norelle ful škoda. ermm.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#207 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 15 November 2006 - 10:10 PM

Samo nikoli si ne bi mislila, da bo Ann prišla tako daleč, ker mi je čist povpečna faca.
  • 0

#208 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 15 November 2006 - 10:46 PM

pa po tem slikanju v Tokiu... mislim Ann je bla popolna polomija blink.gif
  • 0
Posted Image

#209 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 16 November 2006 - 10:18 AM

Ja men je Ann drgač kr lušna v obraz, sam kak so jo pa v Tokiu zrihtal pa namazal!! Vse so ble lušne, ko so ble namazane, Ann je bla pa prav grda!! Pa Norelle mi drgač ni všeč, sam na sliki iz Tokia je bla pa fuuuuul huda! Tak, da res ne vem zakaj niso Ann vn vrgl??

Sej bo pa dans izpadla!! thumbup.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#210 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 16 November 2006 - 07:48 PM

Thank god, ker je ženska pravi antipatik rolleyes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#211 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 November 2006 - 01:52 AM

Kaj pa sta mele ana pa eva?Ta tedn ne gledam tok-čakam nedelo,k bo ponovitev vseh oddaj.No,ujela sem dans smao konc oddaje,ko je Ann omenla da z evo nista več prjatlci
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#212 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 17 November 2006 - 04:04 PM

Hm mislm, da sta se kar neki kregat začele. Sm gledala k iz začetka sta se ful ujele pol je pa pač Ann zdj ko so ble v Tokiu rekla Evi, da ni ona kao več ista in, da je nima več za prijatelico takšno kot na začetku. Mislm kr neki no...pa ann je začela evo obtožvat, da igra pa ni iskrena pred žirijo potem pa ko je Ann izpadla sploh ni eve objela sam amando pa yayo pa je. Pol je še neki kazalo, da je ann evi eno pismo pisala pa neki, da so lahko mogoče kasneje frendice. To je to kar jst vem. =)
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#213 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 17 November 2006 - 06:56 PM

Mene so z izbiro zmagovalke kar malo presenetil ermm.gif pričakovala sem, da bo zmagala Yaya, ker mi je bila veliko bolj simpatična wink.gif
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#214 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 17 November 2006 - 07:01 PM

men so pa kr obe kr všeč tk, da res nvem... pa sj itq vse k so ble vsaj kokr tok zmer dobijo nvem kakšne pogodbe itd. tk, da če ni zmagala še ne pomen, da se nau mogla ukvarjat s tem... se mi zdi, da ma kr fajn kariero lahka...in še marsiktera druga wink.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#215 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 17 November 2006 - 08:29 PM

men je blo pa ful dobr da ni zmagala yaya ker je res tista tipična faca, genau tko kt je reku en tip k je v žiriji.. pa še zato ker je eca malo manjša in tak pozitivček...ful ji prvoščm happy.gif

Yaya si je pa itk zj nabrala ful razpoznavanosti pa vsega tk da ni skrbet da ne bi dobla kkšne pogodbe.

Joj jst upam, da bo še kkšna sezona top modela...nočm da je že koooonc cry.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#216 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 November 2006 - 12:00 AM

Mislim da še bo, ker je v Ameriki zdej že nekje 7. sezona.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#217 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 18 November 2006 - 12:49 PM

4. sezono bodo predvajali. že v ponedeljek. spored tv3

Jaz bi raje, da bi v tretji sezoni zmagala Yaya. Se mi vseeno zdi, da je bolj graciozna in res klasično lepa. Pravo dekle z naslovnice. Ampak tudi Eva je razred zase in nekatere njene fotke so bile hude.
  • 0

#218 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 18 November 2006 - 01:07 PM

baje je eva odpustila tyro, ki je bla do zdej njena meneđerka. kao da potrebuje fresh start biggrin.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#219 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 18 November 2006 - 02:06 PM

Pa Eva je zaročena z enim zelo fletnim tipčkom: henry simmons
IPB ImageIPB Image
  • 0

#220 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 November 2006 - 02:08 PM

Je on slučajno igral policaja v Newyorški policiji?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users