Jump to content

Photo

(Prihajajoče) Novosti

• Please log in to reply
1978 replies to this topic

#201 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 05 July 2007 - 11:53 AM

se dobi samo v tujini, ampak vseeno

Benefit

california kissin'
smile brightening lip shine

Product Description:
You haven't really been kissed 'til you've been California kissed! California kissin' is a new way to freshen your breath and brighten your smile in one delicious lip shine. The subtle blue sheen makes teeth appear whiter and the minty taste freshens breath. So pick a partner and let the kissin' begin!

Tips and tricks: Wear california kissin' over or under lipstick. The sexy-sweet aqua-blue sheen instantly brightens every smile.

* 12.5g Net wt. 0.4 oz

[attachmentid=2144]

silky finish lipstick
for the softest, sexiest lips

Product Description:
This innovative formula slides on silky smooth for the softest, sexiest lips ever. Sheer coverage with buildable color...wear as little or as luscious as you like. Lipstick glides on effortlessly with the slant tip for flawless, even coverage. Benefit's silky-finish lipsticks are so fabulously sexy you'll want one in every shade. The Love Your Look makeup to match your lifestyle collection makes it easy to choose your perfect shades...shop The Lana Look light neutral shades, The Gabbi Look medium neutral shades, and The Betty Look deep neutral shades.

Tips and tricks: Keep lipstick off your teeth...pucker around your pinkie and pull! Trust us, it works. Now that you're lips are flaunt-able...find a complementing Love Your Look creaseless cream shadow/liner & sheer cream blusher to complete your look.

* 3.0 g Net wt. 0.10 oz

IPB Image

na voljo je 24 uporabnih odtenkov!!!

show offs!
sparkling and brilliant loose eye powders

Product Description:
Sheer, loose, shimmering powders for eyes, cheeks and lips. Magically, these colorful little gems shimmer at just the right moment to add extra pizzazz to your look. Use them wet or dry.

Tips and tricks: Use a brush wet with water to paint show-offs! on eye lids... it leaves a solid, metallic-like finish. Fingers work well for application too!

1.0 g net wt 0.035 oz

IPB Image

IPB Image

IPB Image

na voljo je 10 odtenkov!!!

24k sexy gold lipstick
get lips to lust for with a subtle golden glow

Product Description:
Glide on this warm, sensual, sheer golden lipstick to create lips to lust for. Intensely seductive... it's "strike it gold sexy" for your lips.

Tips and tricks: Wear 24k sexy gold lipstick alone or over another favorite lipstick for a subtle sexy glow.

3.50 g Net wt. 0.12 oz

IPB Image

24k sexy gold lip gloss
for a sexy gold sheen

Product Description:
Slide on a little warm, sensual gold. Intensely feminine & mysteriously seductive... this gloss is as precious as 24k gold.

Tips and tricks: This glistening-gold gloss brushes on a sheer veil of treasured color - wear it alone or over lipstick for a subtle sexy sheen.

2.10 g Net wt. 0.07 oz

IPB Image

Attached Files

• Attached File  bene.JPG   24.81KB   78 downloads

• 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#202 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 July 2007 - 11:54 AM

Jopooooj, melaaaa, sploh zadnji odtenek silky finish šminke mi je božanski. Pa ta drugi prašeh za učke in oni zadnji gloss. w00t2.gif w00t2.gif

Piko, a kej veš, v kakšnem cenovnem rangu je Benefit?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#203 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 05 July 2007 - 12:07 PM

dilema, pocekiraj se prvi glos thumbup.gif
tam nekje v srednjem, loreal, artdeco, muf, tam se suce

praski

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

nej ena neki napise, da lahko prilepim se ostale slike
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#204 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 July 2007 - 01:22 PM

OMG, kera modra farba, nor je ... ful bi mela. cry.gif Pa praški so res zakon, ful so mi všeč odtenki 1, 3, 4, 9 in 10. Pa tisti srebrni in beli (6 in 7) tudi izgledata zelo uporabna in fajn.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#205 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 05 July 2007 - 01:28 PM

ja super je vse, komi cakam da kej dobim

• 0

#206 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 05 July 2007 - 03:38 PM

O.o čisto očarana. Nad praški predvsem.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#207 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 July 2007 - 09:36 PM

Collistar ima spet neki novega, poleg senčil ki sem jih nalepla že par strani nazaj:

Collistar TopGloss Stick

IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#208 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 26 July 2007 - 07:59 PM

Piko kje se lahko kupijo/naročijo ti Benefit izdelki ? Praške bi melaaa ohmy.gif
  • 0

#209 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25872 posts

Posted 21 August 2007 - 07:57 AM

IPB Image

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#210 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 24 August 2007 - 07:31 PM

Baume Baiser Lancôme
IPB Image
Baume Baiser, the pillowy soft bubble balm from Lancôme’s Mystery Game collection, is beyond fun.

Seriously, this is like a toy for us. The firm, cushy bubble exfoliates while applying the yummiest marshmallow-y sweet lip balm. It’s hard to explain, but it leaves our lips feeling so soft and moisturized.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#211 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 01 September 2007 - 10:39 AM

Estée Lauder
IPB Image

Prvi trije so gorđs. wub.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#212 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 September 2007 - 10:41 AM

Meni je pa zadnji takoj v oči padel blush1.gif
  • 0

#213 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 September 2007 - 11:52 AM

Sicer pojma nimam če je to že pri nas ali ne, ampak barve so pa prekrasne.

IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#214 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 September 2007 - 06:07 PM

Yes.
V prvi vrsti drugi iz desne, v drugi vrsti pa prvi iz desne.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#215 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 17 September 2007 - 07:12 PM

Ni ravno novost, ampak je novost, da se bo dalo dobit pri nas biggrin.gif Ravno sem dobila promocijski mail iz Čarodejke, da bodo kmalu (nevem kdaj) začeli prodajat mineralni make up Sweetscents. Sem si malo ogledala njihovo spletno stran (ne od Čarodejke, ker tam še ni, ampak "matično") in zgleda kar obetajoče:

sweetscents

tukaj je pa objavljeno: čarodejka-novice
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#216 babsi

babsi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 18 September 2007 - 10:21 AM

QUOTE(Sarah @ 7. 9. 2007 - 12:52) View Post

Sicer pojma nimam če je to že pri nas ali ne, ampak barve so pa prekrasne.

IPB Image

Živjo, naj bi imeli v Muellerju, če še nimajo bodo pa imeli (vsaj to dekorativno kozmetiko imajo !).
  • 0

#217 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 18 September 2007 - 12:18 PM

QUOTE(Eli @ 17. 9. 2007 - 20:12) View Post

Ni ravno novost, ampak je novost, da se bo dalo dobit pri nas biggrin.gif Ravno sem dobila promocijski mail iz Čarodejke, da bodo kmalu (nevem kdaj) začeli prodajat mineralni make up Sweetscents. Sem si malo ogledala njihovo spletno stran (ne od Čarodejke, ker tam še ni, ampak "matično") in zgleda kar obetajoče:

sweetscents

tukaj je pa objavljeno: čarodejka-novice

Joj, kaj res. To pa komaj čakam, ker si tak želim kupit kako od teh senčk... po ebayu pač ne naročam, ko se ne spozna nato.
Juhu smile.gif

Pa še to me zanima, Jenna ali pa kdo ki kupuje v tujini, kje se da kupit MAC stvari, morda v Grazu?
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#218 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 September 2007 - 08:17 PM

V Grazu (Cityarkaden) in v Trstu, pa na Dunaju in tam.

Kje vse imajo Kolistarja (Collistar)? Iskala sem zanč v Limoniju, pa niso imeli...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#219 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 18 September 2007 - 08:34 PM

Müller ga ma se mi zdi, pa mogoče Douglas.
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#220 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 September 2007 - 08:35 PM

Miler ima ja, za Ypsilon me je zanimalo bolj oops.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users