Jump to content

Photo

barvanje las

• Please log in to reply
841 replies to this topic

#201 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 18 August 2008 - 05:56 PM

Slikca plosim biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#202 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18597 posts

Posted 18 August 2008 - 06:51 PM

jst bi tut vidla to yes.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#203 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 19 August 2008 - 10:06 AM

Slikam & nalepim takoj, ko pride tamala z morja da mi vrne fotkič. smile.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#204 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 19 August 2008 - 01:28 PM

Kakšna sploh je belo blond oops.gif ? Taka, kot jo ima Barbra Drnač al Alya? Radovednost pač, ne spoznam se toliko na te odtenke pa še 6 let je od tega, ko sem bila nazadnje blond ...
  • 0

#205 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 August 2008 - 01:55 PM

Ja pač belo blond, torej tak zlo svetla, da je že takorekoč bela in ne potegne čisto nič na zlato. Alya je dober primer, ja.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#206 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 19 August 2008 - 03:48 PM

Ja, tko kot je Dilema napisala, pac res ful svetla, sam ne rumena. Taka huda. cool.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#207 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 19 August 2008 - 07:32 PM

QUOTE(fire-fly @ 13. 8. 2008 - 11:11) View Post

A se je katera barvala že z barvami Keune Tinta? Zanimajo me predvsem blond odtenki - kako intenzivno primejo, a se dolgo obdržijo, a ful uničijo lase (ker piše da nej nebi, da so negovalne)?

A se res še nobena ni s temi barvala sad.gif Tud če s kakimi drugimi odtenki, sam da dobim neko okvirno sliko o njih.
  • 0
Why so serious?

#208 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 19 August 2008 - 08:09 PM

Fire-fly, jaz sem se pred leti skoraj vedno barvala s Keune Tinta (tuba + hidrogen), ampak na črno. In bila zadovoljna. Imela sem gladke lepe črne lase. Več pa ne znam povedat.

Zdaj sem pa že nekaj časa blond in se mi vedno bolj dozdeva, da mi ne paše.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#209 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 30 December 2008 - 10:12 PM

Bom kar v tej temi vprašala. A katera ve če obstaja kakšen šampon oziroma preparat, s katerim si ob uporabi rahlo posvetliš lase. Pa tist nek sprej s hidrogenom od Schwarzkopfa ne pride v poštev. Poleti to počnem z limoninim sokom na soncu, zdej pa ne vem kaj naj sad.gif Vsak nasvet bo dobrodošel wink.gif
  • 0
Why so serious?

#210 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 January 2009 - 06:21 PM

Nisem ravno 100% ampak mislim da takšen šampon ne obstaja, kvečjemu kakšen preliv..
  • 0

#211 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18597 posts

Posted 01 January 2009 - 10:59 PM

Prelivi zihr ne, ker prelivi samo temnijo. Vsaj tko je men frizerka rekla.
  • 0

After all this time?

Always.

#212 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 January 2009 - 11:23 PM

Jaz se barvam na blond in vedno se barvam doma. Do pred kratkim sem se barvala s kupljenimi barvami (L'oreal, Subrina ..) zdaj pa sem prešaltala na profesionalne barve. Meni je razlika očitna. Ker sem pač blondinka se mi ob narastku rad naredi oranžkast rob in to je meni najbolj ugabno kar lahko sploh pri blondinkah obstaja. S temi barvami pa tega ni več. Barve majo enako ceno, eno tubico barve in hidrogena imam za 2x, zraven stisnem še malo aluminija (ubije oranžkast odtenek) in to zmešam. Meni je moja barva res lepa.. ni bela, ni oranžna ampak je zlata. KLIK.
Sem vprašala mojo frizerko, kak se ji zdijo Keune barve in je rekla, da so sicer dobre, ampak hitro bledijo. Jaz se bom enkrat probala pobarvat s Keune, ker sem ful radovedna. Baje imajo notri svilo.
  • 0
Viens, reste ici!

#213 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 01 January 2009 - 11:29 PM

Ti imaš že svoje lase svilene! biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#214 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 January 2009 - 01:05 AM

I wish. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#215 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 02 January 2009 - 10:13 AM

-Nincha če že imaš svetlo osnovo las in če daš n lase zelo svetel(npr. blond preliv tvoji lasje pa so temno blond ali pa kaj podobnega) jih bo malo zagotovo posvetlil na temnih laseh pa nebi bilo učinka, ja.

Ana:Moja teta se barva na bakreno-oranžno z temi keune barvami že precej let in bledijo tak srednje(od trgovinskih zagotovo te najmanj bledijo) in lasje se mi ne zdijo preveč poškodovani...skratka onaq barvo zelo hvali, edino kar moraš pazit je da izbereš malenkost svetlejši odtenek ker radi pridejo malce temnejši kot bi morali(vsaj pri njej)
  • 0

#216 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 January 2009 - 01:47 PM

Preliv ne posvetli NIČ. Ne more posvetlit, ker nima notr ničesar za posvetljevanje, pa že ime 'preliv' ti pove, da samo doda nekaj barve, ne more pa odvzet pigmenta in s tem posvetlit.
Blond prelivi velikokrat navidezno malo 'posvetlijo', ker dodajo zlatkast sijaj in lep lesk, ampak v resnici barva ni niti pikico svetlejša, samo bolj živahno se sveti in več leska je.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#217 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 02 January 2009 - 01:59 PM

Jaz sem imela že dolgo nazaj en preliv (mogoče še Stari casting? ) ki mi je res malce posvetlil lase, ne grozno veliko ampak posvetlil jih je in ne v tem smislu da bi dal lesk in se mi zato zdeli lasje svetlejši ampak jih dejansko je posvetlil.. ermm.gif
  • 0

#218 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 January 2009 - 02:02 PM

Potem pa ni bil preliv v pravem pomenu besede, ampak nek 'hibrid' med barvo in prelivom.
  • 0

#219 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 02 January 2009 - 03:02 PM

Ana, mi lahko prosim poveš katero barvo to uporabljaš. Hidrogen je že zraven ali ga kupiš posebej? Pa kje kupiš aluminij? Res imaš lepe laske. Odtenek je wub.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#220 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 January 2009 - 06:03 PM

Uporabljam :
  • COLORIANNE prestige barve, ki jih kupim v Estelli (v Mb, Europark) ; odtenek 100/1 Superschaiarente platino cenere
  • Hidrogen 9%, ki ga kupim posebaj enako v Estelli. Zraven blontnih barv se uporablja 9% ali 12% .. jaz sem se odločila za 9%, ker se ne barvam na belo ampak na zlatkasto + lasje so dosti manj uničeni.
Zraven tega rabiš še čopič in posodico za zmešat, kar ne stane več kot 3€ skupaj. Glede aluminija.. meni ga je priporočala frizerka, saj še bolj ubije oranžni odtenek. Jaz sem kupla tubo le-tega v Estelli, maš ga pa za ful dolgo, ker zraven stisneš samo okoli 5cm.
Aha še to ! Hidrogen + barvo v tubi imaš za 2x (jaz barvam samo narastek, nikakor ne celotne dolžine las). Cena pa je enaka kot že pripravljene barve v trgovinah. Jaz barvo zmešam tako, da dam posodico na elektronsko tehtnico, izravnam na 0 in dodajam barvo. Lahko ti povem točne grame če želiš, drugače pa itak vse piše v navodilih. smile.gif

Barva zgleda tako : IPB Image

• 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users