Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#201 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 29 January 2007 - 09:20 PM

hehe ne govor, mam iste probleme.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#202 Laneja

Laneja

sramežljivec

• Člani
  • 32 posts

Posted 29 January 2007 - 10:03 PM

Ful grdo skensala enga fanta danes sad.gif Mam prav slabo vest, da sem ga vodila za nos čez vikend, ker se nočem zaplest z njim, serjem ga vseeno..on se je pa zatreskal vame...sem prav jezna sama nase evil.gif mad.gif
  • 0
Sem, kar sem. In nihče me ne more spremeniti.
Grem in vem, da bom hodila vedno naprej.
Obložena s prtljago poguma in težav, ki mi stojijo ob poti.
In se ne ustavljam. Kajti moj kočijaž je pogum in moja vodnica priložnost.

#203 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 29 January 2007 - 10:38 PM

Danes sm mela nastop, in sm vadla v soboto 20 min z opravičilom da bom že v nedeljo, in v nedeljo sm pridno ignorirala misel na vadenje. Tako da danes je mel profesor skoraj živčni zlom z mano tam na odru smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#204 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 29 January 2007 - 10:44 PM

QUOTE(pinga @ 29. 1. 2007 - 21:20) View Post

hehe ne govor, mam iste probleme.

Res, Pinga? Pa se tudi ti kdaj bedno počutiš?
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#205 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 January 2007 - 09:41 AM

jaz imam pa rahlo dvojna merila glede tega, da mlajša zgledam in okoli tikanja/nevikanja. včasih mi je prav eno, včasih drugo, včasih pa nič od tega. se mi je že zgodilo, da mi je kak otrok rekel 'hvala, gospa', ko sem mu odstopila sedež, tikanja sem se pa v Lushu kar navadila in prodajalke veselo tikam nazaj. sem se pa enkrat pritožila prodajalki v L'Occitane glede tikanja - tam me dosledno vikajo in jaz njih nazaj, čeprav ko pridem noter se pozdravljamo z 'živjo'.

aja, na jetra mi gre, da me iz službe za vsaki drek kličejo ... kako ti je poštar kar dal paket, če pa je poslan z odkupnino?! a res ti ni blo treba nč plačat? zakaj je pa potem noter plačilni nalog?! na firmi, kjer so poslali, pa sploh nič ne vejo, da so sploh kaj ven poslali?! rolleyes.gif dons zjutri me je že dvakrat klicala!!!!!!!!!!!!! ne morem verjet, no. pa je sam fakin' služba prek ŠS, no. rolleyes.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#206 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 January 2007 - 11:18 AM

QUOTE(Špela @ 30. 1. 2007 - 9:41) View Post
jaz imam pa rahlo dvojna merila glede tega, da mlajša zgledam in okoli tikanja/nevikanja. včasih mi je prav eno, včasih drugo, včasih pa nič od tega. se mi je že zgodilo, da mi je kak otrok rekel 'hvala, gospa', ko sem mu odstopila sedež, tikanja sem se pa v Lushu kar navadila in prodajalke veselo tikam nazaj. sem se pa enkrat pritožila prodajalki v L'Occitane glede tikanja - tam me dosledno vikajo in jaz njih nazaj, čeprav ko pridem noter se pozdravljamo z 'živjo'.

Uh, jaz tudi ne vem, kdaj je primerno koga vikat in kdaj je trapasto koga vikat. Jaz npr. v trgovini prodajalko ali prodajalca, ki je morda mlajša oz. mlajši od mene, vikam (ker primernost vikanja in tikanja ne presojam po starosti). Tako sem navajena. Čeprav je morda marsikomu to trapasto. Če pa mene kdo prvi začne tikat, ga pa jaz veselo tikam nazaj.

Moja spoved - včeraj sem spet fotra pošteno nalagala okoli faksa. Me je kar sram.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#207 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 30 January 2007 - 12:54 PM

jaz tudi vikam vse prodajalke,natakarje......četudi so mlajši od mene, tak sem navajena,prav noro bi mi blo če bi rekla recimo prosim pokaži mi..... ermm.gif

evo spovedujem se,ker se vsak dan slišim z onim tipom....pa kar iščem napake pri svojem fantu da bi si oprala vest ...
  • 0

#208 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 30 January 2007 - 02:46 PM

Jaz pa principielno zahtevam, da me ljudje vikajo. Sploh pa novinci v službi. To je edini način, da se ljudje ne udomačijo, da ostanejo na distanci in si ne bodo dovolili (neprimernih) familiarnosti. Če je to tema za spovednico... hmm.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#209 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 30 January 2007 - 03:39 PM

Ah js se z vikanjem/tikanjem sploh ne obremenjujem sploh če gre za osebo ki jo vidim enkrat na 100 let!

Skratka rada bi povedala da upam da bom čimprej najdla službo da grem od tle ker men se tele šefice reeees ne da več! evil.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#210 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 30 January 2007 - 05:36 PM

js se ob tikanju počutim bedno, če opazim, da me ne potrežejo dosledno zaradi pripisane starosti. če je postrežba dosledna in prijazna, potem me to ne moti toliko, ker vidim, da majo tud do mlajših oseb neko spoštovanje in ne samo do starješih gospa s kilo pudra na faci. js preventivno vikam vse, redko koga tikam, pa še to šele potem, ko sm tudi sama tikana

dans sm se grdo skregala s prjatlco in rekla tut stvari, k jih mogoče ne bi smela
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#211 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 30 January 2007 - 05:54 PM

nič se ne učim, ne vem kaj mam v glavi, pa se morm fuuulllll cry.gif
  • 0

#212 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 30 January 2007 - 06:09 PM

hvala enako sad.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#213 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 30 January 2007 - 06:15 PM

Meni gre bolj na živce to, da me ljudje ne vzamejo resno ker zgledam mlajša! Pa ne vem zakaj jih ne napizdim! klasičen primer je bil ko sem kupovala denarnico in me prodajalke niso šmirglale pol sem pa rekla če lah probam dat izpit za avto not so pa pridrvele! P...!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#214 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 January 2007 - 08:20 PM

V navalu besa sem si zaželela, da bi eno veščo pobralo pred mojimi očmi. oops.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#215 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 30 January 2007 - 08:35 PM

mojo trojko pri fiziki je zasencil brat (mami pravkar prsla z 'njegovih' govorilnih). ma, mi kr pase danes, nism pr volji da bi mi kdo utrujal doma.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#216 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 January 2007 - 08:41 PM

Nič se ne učim že 2 tedna. Testi pa se bližajo. joooooook
  • 0
Viens, reste ici!

#217 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 30 January 2007 - 08:47 PM

Jst se tud nism učila dost, dons sm se mal spravla v roke.

Drugače pa mi je žal, ker sm se neki zlagala staršem.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#218 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 30 January 2007 - 09:37 PM

Ja, da ne bo preveč OT, hvala vsem za mnenja, izkušnje, poglede. Frčica, jaz tud zbiram pogum, da bi takim nesramnim trgovkam kar zatežila, mi je kar malo lažje in a ni to bistvo spovedi?
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#219 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 31 January 2007 - 12:40 AM

Dons so me v lushu zajebal. sem bla že čist pripravlena da jim povem naj me pustijo pri miru da ni treba za mano hodit ko stare vešče pol ma pa vpraša gospodična lahko kako pomagam in jaz da ne da samo gledam in ona v redu in gre stran. Naslednjič me bojo pa spet posiljevale. ermm.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#220 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 31 January 2007 - 09:37 AM

3 bejbe moramo delat ena skupna poročila za fax.... določile smo, kaj ima vsaka za naredit. Jaz in še ena sva naredili vse, tretja pa je pozabila shranit (ne vem kako se to lahko človeku zgodi) in so se ji zbrisale vse diskusije.

Zdej ta revca popravlja (piše diskusije), druga tečnar kako je s poročilom, jst pa eno ščitim od druge.... Kao da že dajem skup poročila...

Mah... kdo je reku da je delo v skupinah fajn...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users