Jump to content

Photo

Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah

• Please log in to reply
481 replies to this topic

#201 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 March 2007 - 07:38 PM

Zakaj si nekatere 2x šamponirate lase? Sama to nardim le v primeru, da predhodno uporabim masko bogato z olji. Kaj pa drugače? V primeru, da predhodno ne uporabite "mastne" maske?
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#202 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 March 2007 - 07:50 PM

Kako se uporabljajo mehke navijalke? Na kakšni način se fiksirajo na lase?
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#203 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 March 2007 - 10:21 PM

Meni je dvakratno šamponiranje ful fajn, predvsem, ker se pri prvem šampon malo težje razporedi, pri drugem pa nastane res bogata pena.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#204 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 March 2007 - 08:52 AM

Se podpišem pod Crno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#205 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 March 2007 - 12:18 PM

Aha, hvala. Skratka, nobenega globjega pomena za regeneracijo las.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#206 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 March 2007 - 12:37 PM

Nope. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#207 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 03 March 2007 - 01:09 PM

Ima kdo doma Keune care line šampon proti prhljaju, da bi napisala oceno? smile.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#208 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 March 2007 - 10:12 PM

Blondi, kot si rekla, embalažo TBS Glossing seruma so povečali, sedaj je 75ml.
  • 0

#209 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 March 2007 - 10:34 PM

Jst mam eno vprašanje. Rekle ste, da so dali Ultra dolce oreh & breskev balzam ven iz prodaje or something, meni pa je kolegica rekla da se v Trstu v Limoniju da dobit ta balzam, če ga prehodno naročiš. Ve do kaj več o tem naročanju? A to so ga dali iz prodaje samo v slo?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#210 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 26 March 2007 - 04:06 PM

tale balzam sem jest vidla v gorici.
Dilema, eno vprašanje imam glede firme Foltene. zanima me če si kaj pogledala kakšen je njihov balzam brez izpiranja? Gor piše apres shampoo al neki takega je pa v škatlici.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#211 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 March 2007 - 04:07 PM

Nisem videla sestavin in nič, ker ga niso imeli niti enkrat do zdej ... pa sm že 100x prosla, naj naročijo.
  • 0

#212 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 26 March 2007 - 05:26 PM

Bom naslednjič prepisala sestavine, samo mi je to ful zoprno v trgovini počet.
Hvala vseen smile.gif

a ti ga kupim pa pošlem?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#213 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 March 2007 - 05:51 PM

Bi se ti dalo prej počekirat sestavine? oops.gif
  • 0

#214 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 26 March 2007 - 06:14 PM

Seveda biggrin.gif upam, da se bom kej odplazila do mesta še ta teden, nič pa ne obljubim. aja, imajo pa 10% znižanje ta mesec izdelkov foltene.
  • 0

#215 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 01 April 2007 - 08:16 PM

Ali še katero po uporabi Root Boost, srbi lasišče?
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#216 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 01 April 2007 - 08:29 PM

pa sem mislila, da sem edina ermm.gif ali pa da si preveč našpricam... naslednjič bom probala nanesti to malo nad lasiščem, ne direktivo na njega, pa bom vidla kako bo. in izključno samo ko se bom odločila za kodrasti herfešn.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#217 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 01 April 2007 - 08:40 PM

že nekaj časa mi je tak čudno, da me glava srbi, prej pa me nikoli ni. Sicer ne nanesem na lasišč, a morda vendarle preblizu... moram spremenit taktiko
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#218 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 April 2007 - 09:31 PM

Mene ne srbi! Je pa res, da si ga jaz ne nanašam čisto ob lasišču, ampak kakih 3cm od lasišča stran. No, sicer mi vseeno potem, med sušenjem in čohanjem, pride kaj direkt na lasišče, ampak očitno nisem občutljiva - al pa se je lasišče že čist navadilo. :-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#219 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 April 2007 - 11:52 PM

A je možn, da so moji lasje bolj mastni po kakršnihkoli kremah za lase ( brez izpiranja - tud, če so namenjeni mastnim lasem) kokr pa po kakšnih špircah za lase?
Zanč sm spet začela uporabljat od guhla uno 2 fazno kuro (sicr ma alko not) in sm mela tko fajn lase, nč težke kokr običajno, ko dajem kreme gor.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#220 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 06 April 2007 - 09:36 AM

ja kreme so mastne,ker če ne bi bli to geli,tak da aha yes.gif
silikoni ponavadi mastijo ful mastne lase,jaz to vidi pri mami če da gor balzam al pa pusti kaj v laseh.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users