Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah
Posted 02 March 2007 - 07:38 PM
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 02 March 2007 - 10:21 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 March 2007 - 08:52 AM
Posted 03 March 2007 - 12:37 PM

Posted 03 March 2007 - 01:09 PM

Posted 21 March 2007 - 10:12 PM
Posted 21 March 2007 - 10:34 PM
Pablo Picasso
Posted 26 March 2007 - 04:06 PM
Dilema, eno vprašanje imam glede firme Foltene. zanima me če si kaj pogledala kakšen je njihov balzam brez izpiranja? Gor piše apres shampoo al neki takega je pa v škatlici.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 March 2007 - 04:07 PM
Posted 26 March 2007 - 05:26 PM
Hvala vseen

a ti ga kupim pa pošlem?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 March 2007 - 05:51 PM

Posted 26 March 2007 - 06:14 PM

Posted 01 April 2007 - 08:29 PM

Posted 01 April 2007 - 09:31 PM
Mene ne srbi! Je pa res, da si ga jaz ne nanašam čisto ob lasišču, ampak kakih 3cm od lasišča stran. No, sicer mi vseeno potem, med sušenjem in čohanjem, pride kaj direkt na lasišče, ampak očitno nisem občutljiva - al pa se je lasišče že čist navadilo. :-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 April 2007 - 11:52 PM
Zanč sm spet začela uporabljat od guhla uno 2 fazno kuro (sicr ma alko not) in sm mela tko fajn lase, nč težke kokr običajno, ko dajem kreme gor.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 06 April 2007 - 09:36 AM

silikoni ponavadi mastijo ful mastne lase,jaz to vidi pri mami če da gor balzam al pa pusti kaj v laseh.
WINK (fake one)

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users