Jump to content

Photo

Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#201 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 February 2007 - 11:36 PM

Eh, saj ni tak zakomplicirano. Zmogel boš, verjamem vate! laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#202 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 18 February 2007 - 09:51 PM

Ne vem...Ne gre mi. sad.gif

IPB Image

tongue.gif
  • 0

#203 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 18 February 2007 - 09:57 PM

Pikve, no... smile.gif

Sej ni teškoo... Poskusi tole - primi vrečkico, vsebino potisni čimbolj preč od odprtine, potem pa s tem odprtim koncem samo zviješ vse skupaj ali pa nanj pritrdiš krokodilčka za cunje.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#204 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 February 2007 - 09:58 PM

Js se bom v hlače. laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#205 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 18 February 2007 - 10:04 PM

MateYa, bla je sala. Sej nism motoricno zaostal. ;P

Sicer pa, ce neb ti tko nazorno usega razlozila bi zadevo se stopnjeval. Pejd nekam. tongue.gif
  • 0

#206 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 February 2007 - 10:09 PM

Js ko sm vidla masko navito okol koluta vrečk, me je skor raznesl. laugh.gif Preveč retarded, da bi te jemala resno. tongue.gif Ampak vsekakor dobra fora, ni kej!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#207 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 18 February 2007 - 10:14 PM

:bow: :bow:

Vse za vas uzitek, Madame. ;P
  • 0

#208 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 18 February 2007 - 10:23 PM

QUOTE(Piquet @ 18. 2. 2007 - 22:04) View Post
Sicer pa, ce neb ti tko nazorno usega razlozila bi zadevo se stopnjeval. Pejd nekam. tongue.gif

Pa če si tko žaalostno faco naredu... cry.gif tongue.gif Jst sem ti mogla pomagat. tongue.gif

Ejga, dobra klobasica! laugh.gif

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#209 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 19 February 2007 - 07:30 PM

izabela, kje v tujini si kupila tisto ayurvedersko kremico??
  • 0

#210 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 19 February 2007 - 07:56 PM

Če odgovorim jaz namesto nje - mislim, da je bila na Šrilanki.
  • 0

Bill Bullard

#211 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 February 2007 - 02:04 PM

A je Bübchen Wasch Schaum Kids primeren za mastno kožo z nekaj mozoljčki? oops.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#212 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 February 2007 - 03:00 PM

pa kaj tok komplicirate glede šelerjevih gelov za obraz glede odpiranja pokrovčka-sj ni treba da si nohte populte pa zlomte pa da vm gre dol lak,če odprete pokrov z blazincami prstov-to se vs čas ponavla kok je grozn zarad tega,men pa ni janso a znate sam z nohti odpirat?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#213 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 February 2007 - 03:04 PM

včasih je tko trdo da si tudi tako prste oguliš ..vsaj jaz, no, neprijetno je..

Coco* ja, je ..je izredno nežen ma vseeno dobro očisti
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#214 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 February 2007 - 03:41 PM

Doma mam gel iz morskih alg, pred kratkim pa sem kupla še melisinega. Melisin je za odpiranje živi obum, medtem ko se oni drugi odpira čisto normalno. Sploh nisem razumela vsega tega stokanja glede tega. Možno, da sem mela srečo, da sem naletela na neproblematičnega, ali pa se melisini dejansko težje odpirajo.

Edit: To kar sem zdaj napisala, nimam smisla (kot večina postov danes wallbash.gif ). Nima veze kakšen je gel, pokrovčki so pač različno dosadni.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#215 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 February 2007 - 09:00 PM

Dankešn Sarah
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#216 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 February 2007 - 11:08 AM

Sama si maski od Balee (multivit. + proti gubam) nanesem včasih v tanki plasti, kot kremo, pred spanjem. Saj ni s tem nič narobe. Ali? Ne vidim smisla v temu, da bi mogla nekaj dol brisat, kakor piše na embalaži. Je kaj narobe, če jo uporabljam kot kremo? Pa zakaj, če ja? Hvala
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#217 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 February 2007 - 11:20 AM

Ni nobenega problema pri tem, če je maska kvalitetna, tudi sama to večkrat prakticiram.
  • 0

#218 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 March 2007 - 01:44 AM

Mene neki ubistvu full zanima-namreč,predn si grem umivat obraz,si lase spnemu figo in potem pač spenim obraz z gelom,ampak mi full mori,ker potem full dostkrat mi gre una pena&voda čist na rob obraza-na lasišče in skor popidzim,ker morem potem vedno iz roba lasišča iz unih laskov z vatko dol pivnat vodo.
Mislm sj ni to spet za umret valda,sam mi mori k si full lase pacam in to po vsem robu gre ta pena,ne vem,mogoče si preveč pr laseh obraz penim.Skratka nujno morm pol vendo trak dat na lase,da zaščit.
A štekate?Pa se vm isto dogaja?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#219 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 March 2007 - 07:04 AM

Ja, pa se ne sekiram.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#220 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 March 2007 - 10:44 AM

Tudi jaz se ne sekiram, kje je sploh problem? laugh.gif Lasje so pač malenkost mokri, pa se kr hitro posušijo, zato jih nič ne pivnam al karkol že pač.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users